Ögonoperation på Norrmalm

3 rekommenderade ögonkirurger på Norrmalm, Stockholm

• Välkommen till Lirema Ögonklinik! Boka undersökning direkt eller få en gratis onlinekonsultation så hjälper vi dig därifrån.
    Joachim S
    Joachim S: Jag kontaktade Lirema för en Lasekoperation. Från första kontakten, genom förundersökning, operation och efterkontroller, har de varit ytterst professionella. De har varit lätt kontaktbara, haft ett vänligt bemötande, alla tider och priser har varit kristallklart och jag har kännt mig helt trygg i deras vård. Självklart blev även slutresultatet exakt som planerat. Jag kan med värme rekommendera dem!
  • Driver du laserklinik i Norrmalm?

• Petra W
    Petra W: Superbra bemötande från alla jag träffat och pratat med. Kom i kontakt med Vårda när jag sökte tvättmedel på nätet, det blev inget tvättmedel, det blev en ögonoperation några månader senare. Allt gick snabbt och smidigt, personalen var trygga och lugna så man själv kände sig lugn, sist men inte minst så har jag nu en helt perfekt syn, hade dessutom turen att helt slippa smärta efteråt. Bra pris, tjänade 6000 kr på att välja Vårda istället för en klinik i min hemstad. Jag är helt enkelt så nöjd man bara kan bli, rekomenderar Vårda till alla som funderar på att göra en ögonoperation.
  • Driver du laserklinik i Norrmalm?

• 2 omdömen
    sienna s
    sienna s: Mycket bra och kundvänligt företag. Från första början känner man sig väl mottagen, de är måna om att du som kund ska känna dig trygg. Personalen är vänlig och kan svara på alla frågor och konstiga funderingar du kan tänkas ha. Prisnivån ligger ungefär i samma klass som andra företag som erbjuder laseroperationer av ögonen. Jag känner mig trygg med att Memira tar ansvar för den operation jag har gjort och att de är måna om att jag ska få så bra syn som möjligt.