Alla kategorier Ögonoperation Stockholms län Stockholm Östermalm Lirema Ögonklinik

Lirema Ögonklinik

Nybrogatan 59, 114 40 Stockholm — Visa karta

4.9 i betyg av 85 rekommendationer
Lirema Ögonklinik är en kedja av kliniker i Norden och Baltikum.

År 2016 har Lirema Ögonklinik behandlat fler än 12.000 patienter. Vi är den största privata ögonklinik som finns i Baltikum, våra läkare utför svåra mikrokirurgier dagligen.

I Sverige har vi specialiserat oss inom ögonlaser, vi vill erbjuda våra patienter en skonsam och trygg laserbehandling med kvalitetsäkring av högsta klass till rätt pris.

Vi värnar om våra patienters ögon och är noga med patientsäkerhet. Finns det något som talar emot en ögonoperation eller laserbehandling så avråder vi dig.

Välkommen till Lirema Ögonklinik - hos oss kan du känna dig trygg!

Läs vad 85 kunder tycker om Lirema Ögonklinik

 • Anders L
  Anders L skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag har allt gott att säga om Lirema! Har gjort laseroperationer tidigare hos andra kliniker och Lirema sköter hela processen exemplariskt - från dina första frågor om operationen till operationen och kontrollerna efteråt. Administrationen, bemötandet från första kontakt, kunniga specialister - allt är på topp!
  gillar detta
 • Daniel E
  Daniel E skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag har opererats för synkorrigering med LASEK metoden. Lirema ögonklinik har en bra hemsida där det är lätt att få information om priser, behandlingsalternativ och vad man kan förvänta sig för resultat och att man ska förvänta sig en krävande rehabilitering. I samband med kontroll/mätningar för bedömning om operation kan förväntas ge önskad resultat så fick jag mer ingående information om metoder samt vanliga komplikationer f f a det besvär man förväntas få under rehabiliteringstiden. Jag har efter fem veckor perfekt syn och inga restriktioner i aktiviteter j m f med innan operation t e x simma. Bemötande har varit vänligt och professionellt.
  gillar detta
 • Christer B
  Christer B skrev om Lirema Ögonklinik
  Fantastiskt trevligt bemötande av kunnig personal. Jag rekommenderar Lirema för alla som vill fixa sin syn.
  gillar detta
 • Alexander P
  Alexander P skrev om Lirema Ögonklinik
  Gjorde en LASEK-operation och är jätte nöjd med resultatet hittills (har gått en månad). Super trevlig och professionell personal.
  gillar detta
 • Patricia S
  Patricia S skrev om Lirema Ögonklinik
  Jätte professionell bemötande från personalen, kontinuerlig kontakt samt feedback! Operationen var som förväntad då jag fick all information innan och var förberedd. Allt gick som smort!!
  gillar detta
 • Anders J
  Anders J skrev om Lirema Ögonklinik
  Superprofessionella i allt från start till mål med min laseroperation. Väldigt nöjd och kan starkt rekommendera Lirema.
  gillar detta
 • Emina J
  Emina J skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är jätte tacksam för underbara personalen som jag fick träffa och för upplevelsen innan, under och efter behandlingen. Varmt rekommenderar denna kliniken!
  gillar detta
 • Youssef B
  Youssef B skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldigt kunnig, trevlig och professionell personal, fick perfekt syn utan smärta redan 4 dagar efter operationen. 10/10!
  gillar detta
 • August H
  August H skrev om Lirema Ögonklinik
  Om du precis som jag blev, blir misstänksam när du läser alla recensioner här och tänker "kan det verkligen vara så bra?" så kan jag lugna dig med att ja, det kan det.

  Gjorde min operation på Lirema i januari och nu (ca två månader efter) har jag perfekt syn och inte haft några komplikationer. Genomgick den mer smärtsamma metoden Lasek, men hade endast ont i ögonen i tre dagar efteråt. En vecka efter operationen såg jag perfekt.

  Renata, Ferida och de andra på Lirema har varit tillmötesgående under hela processen, gett mig all information jag behövt och svarat snabbt i telefon och på mejl när jag har haft frågor eller varit orolig över något.

  Även efter avslutad operation har de varit måna om mina ögon och erbjudit mig flera efterkontroller utan extra kostnad.

  En ögonoperation är den bästa investeringen jag gjort och nu rekommenderar jag alla mina vänner som är intresserade att göra den hos Lirema.
  gillar detta
 • Hongye W
  Hongye W skrev om Lirema Ögonklinik
  Jättenöjd. Personalen är trevliga. Man känner trygg under hela processen. Jag kan se ganska tydligt redan från dag 6. 5 poäng.
  gillar detta
 • Maxim W
  Maxim W skrev om Lirema Ögonklinik
  Lirema Ögonklinik var väldigt duktiga och professionella. Lirema gav all information man behövde och svarade på alla frågade som man kunde komma på.

  Ögon operationen gick smidigt och man kunde när som helst skicka sms och få svar på frågor efter behandlingen.

  Jag är väldigt nöjd med Lirema.
  gillar detta
 • Rosa L
  Rosa L skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är nöjd med operationen och personalen är mycket trevlig.
  gillar detta
 • Barbara B
  Barbara B skrev om Lirema Ögonklinik
  People at the Clinic were really nice and made the experience as relaxed as it can be. I got detailed advice about what I should do before and after the operation and got back to me quickly when I had questions during postop period. The only negative I can think about is that I had to take one and a half weeks more off work after surgery than what I was told before, which was unexpected.
  gillar detta
 • Peter W
  Peter W skrev om Lirema Ögonklinik
  Genomförde LASEK på båda ögonen. Professionellt bemötande både före, under och efter operationen. Fick snabbt svar när jag hade frågor efter operationen. En månad efter operationen så ser jag bra men inte helt perfekt, detta beror på att mina ögon tar längre tid än beräknat att läka. Men testerna visade att astimatismen var borta och att synen kommer bli bra när det har läkt.
  gillar detta
 • Debora L
  Debora L skrev om Lirema Ögonklinik
  Att utföra en laseroperation hos Lirema kan vara det bästa beslut jag har tagit; för en väldigt rimlig summa pengar har jag nu perfekt syn efter att ha varit gravt närsynt i femton års tid. Känslan är otrolig! Personalen har varit fantastisk, i allt från förundersökning till efterkontroller har de tagit hand om mig på bäsra tänkbara sätt. Försöker tvinga alla mina glasögonprydda vänner att gå dit...
  gillar detta
 • Sofia Ö
  Sofia Ö skrev om Lirema Ögonklinik
  Genomförde en LASEK-operation på båda ögonen hos Lirema Ögonklinik. Fick helt felfri syn från att ha haft grov närsynthet innan operationen. Mycket professionellt bemötande från dag ett inklusive snabba svar vid frågor. Jag är på alla sätt mycket nöjd med min upplevelse hos Lirema!
  gillar detta
 • Anna W
  Anna W skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är mycket nöjd med detta klinik, väldigt bra bemötande och jag känner mig trygg hos de. Tack!
  gillar detta
 • Sajad A
  Sajad A skrev om Lirema Ögonklinik
  jag är nöjd med deras tjänst och tackar dem
  gillar detta
 • Hilda R
  Hilda R skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldigt bra bemötande. Lättillgängliga och flexibla i tidsbokning. Extra besök vid behov, uppföljning både med personliga möten och telefonsamtal. Jag är mycket nöjd med min kontakt med Lirema!
  gillar detta
 • Riyad S
  Riyad S skrev om Lirema Ögonklinik
  Det var jätte bra upplevelse och jätten tacksam för alla hjälp och behandling som jag fått ,bästa pris .
  mvh riyad
  gillar detta
 • Dalia K
  Dalia K skrev om Lirema Ögonklinik
  Jätte jätte jätte bra klinik och jag råda alla som jag känner til er ni är s uper bra och trevliga och snäll och duktiga
  gillar detta
 • Johanna R
  Johanna R skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldig bra kundbemötande och professionell personal
  gillar detta
 • Imane K
  Imane K skrev om Lirema Ögonklinik
  Extremt nöjd! Trodde aldrig att jag skulle uppnå de resultat jag uppnått redan en månad efter, var väldigt skeptisk i början med tanke på att priset var så pass lågt, men allt var hur bra som helst, Jätte fräsch klinik med ytterligt professionella personal samt läkare! Allt gick smidigt och snabbt med hjälp av deras moderna verktyg, operationen var så snabb och allt förklarades i förhand så att man hängde med under operationen, efter behandlings perioden gick så bra med tanke på att man upprätthåller en konstant kontakt med personalen så att man kan få svar på de situationerna man kan hamna i under läkningstiden! Jag kan säga att jag redan rekommenderat denna klinik till alla jag känner med synfel!
  gillar detta
 • Julia S
  Julia S skrev om Lirema Ögonklinik
  Fantastiska professionella, trevliga, tillmötesgående människor.
  gillar detta
 • Ali A
  Ali A skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag görde oprationen före ett år sedan och jag känner mig jättebra,personalen är seriösa , duktiga och hjälpsama och använder jätte bra tekniken med ny aprater , de fortfarande kontakta mig och fråga mig om hur mår jag efter oprationen och jag mur jättebra tills nu.Jag tackar de samt jag skulle rekomendera till andra.
  Tack
  med vänliga hälsningar
  Ali
  gillar detta
 • Joakim N
  Joakim N skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag gjorde LASEK för ca 6 veckor sedan och ser nu bra. Ena ögat lite sämre än det andra, men vid uppföljningsundersökningen så konstaterades att ögonen inte läkt färdigt och jag tycker nog det fortfarande blir bättre och bättre.
  Bemötandet var jättebra och jag är nöjd!
  gillar detta
 • Jan H
  Jan H skrev om Lirema Ögonklinik
  Allting var perfekt. Informationen stämde precis och gjorde att jag var väldigt lugn under hela läkningsprocessen. Jag rekommenderar Lirema ögonklinik 100%.
  gillar detta
 • Jerker N
  Jerker N skrev om Lirema Ögonklinik
  Ger ett professionellt intryck från början till slut. Att priset är mycket lägre än marknadsledarna skadar inte heller...
  gillar detta
 • Nabila A
  Nabila A skrev om Lirema Ögonklinik
  Fixade mina ögon. Dom var mycket snälla och hjälpsamma. Fick mig verkligen att känna mig trygg.

  Mycket professionellt beteende.
  gillar detta
 • Nabila A
  Nabila A skrev om Lirema Ögonklinik
  Fixade mina ögon. Dom var mycket snälla och hjälpsamma. Fick mig verkligen att känna mig trygg.

  Mycket professionellt beteende.
  gillar detta
 • Esoon K
  Esoon K skrev om Lirema Ögonklinik
  Smidigt och bra behandling. Mycket nöjd med resultatet.
  gillar detta
 • Tongkoaw D
  Tongkoaw D skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldigt fräsch klinik, Väldigt Sevicerikade, otroligt trevligt personal.
  gillar detta
 • Hamed F
  Hamed F skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldigt kunniga, Väldigt serviceinriktade Och med ett Väldigt konkurrenskraftigt pris! Jag är nöjd och rekommenderar Lirema till alla som har behov av denna typ av behandling!
  gillar detta
 • Matti I
  Matti I skrev om Lirema Ögonklinik
  Förstklassigt bemötande. Super trevlig personal.
  Cirka 5 månader efter min operation råkade jag själv på ett klantigt sätt skada mitt öga rejält, jag ringde till lirema på morgonen dagen efter och de bad mig komma in direkt och de tog hand om min skada. Skadan läkte successivt och efter några dagar var skadan borta. Jag ser väldigt, väldigt bra efter min ögonlaser operation! Tack lirema!
  gillar detta
 • Mikael A
  Mikael A skrev om Lirema Ögonklinik
  Trevlig personal samt bra service. Mycket nöjd!
  gillar detta
 • Ahmed A
  Ahmed A skrev om Lirema Ögonklinik
  Hej
  Lirema är bästa tror jag o de jätte snälla
  gillar detta
 • José R
  José R skrev om Lirema Ögonklinik
  Fick perfekt syn och riktigt bra mottagande på kliniken.
  gillar detta
 • Andre S
  Andre S skrev om Lirema Ögonklinik
  Snabba och flexibla, ger även bra stöd och återkoppling.
  gillar detta
 • Rikard S
  Rikard S skrev om Lirema Ögonklinik
  Allt bra.
  gillar detta
 • Atalla M
  Atalla M skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är jätte nöjd med operationen det gick så bra med allt och stort tack för både lirema ögonkliniken och jätte trevliga personal
  gillar detta
 • Frida F
  Frida F skrev om Lirema Ögonklinik
  God service. proffsigt bemötande och gott resultat av ögonoperationen. Prisvärt.
  gillar detta
 • Anders V
  Anders V skrev om Lirema Ögonklinik
  Ett trevligt och professionellt bemötande rakt igenom, från ögonkontroller till operation. Inga konstigheter, rekommenderad varmt!
  gillar detta
 • Fredrik H
  Fredrik H skrev om Lirema Ögonklinik
  1. Bra bemötande utav trevlig och professionell personal.
  2. Operationen gick bra och snabbt.
  3. Inga större bekymmer efteråt förutom försämrat mörkerseende och den övergående smärtan direkt efter operationen.
  4. Efter 6 månader ser jag fortfarande utmärkt och och är väldigt nöjd!

  Tack Lirema!
  gillar detta
 • Elin L
  Elin L skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är mycket nöjd med min operation på Lirema. Jag kunde välja mellan Lasek och Lasik. Valde Lasek. Ont på kvällen och dagen efter men avhjälptes med de värktabletter jag fick med mig. En månad senare ser jag prima. Återbesök om ett halvår så hoppas det håller i sig. Personal, bemötande, operation och resultat topp tio! Elin/Sala
  gillar detta
 • Amna S
  Amna S skrev om Lirema Ögonklinik
  Mycket duktig och trevlig personal. Rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Gabriella C
  Gabriella C skrev om Lirema Ögonklinik
  Vill tacka Lirema för den professionella bemötandet. Jag är super nöjd med allt!
  gillar detta
 • Thawatchai S
  Thawatchai S skrev om Lirema Ögonklinik
  Är mycket nöjd efter behandling och fick mycket hjälp och noggrann med viktig information. Jag kommer gärna rekommendera kliniken till mina vänner.
  gillar detta
 • Sargon A
  Sargon A skrev om Lirema Ögonklinik
  Bra service och bra bemötande.
  gillar detta
 • Virginia C
  Virginia C skrev om Lirema Ögonklinik
  väldigt bra personal och bra instruktioner, duktiga!
  gillar detta
 • Sanna L
  Sanna L skrev om Lirema Ögonklinik
  Förstklassig service till ett bra pris och framförallt är jag kanonnöjd med resultatet. Inget mer krångel med linser!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Nybrogatan 59, 114 40 Stockholm
Kategorier