Jag rekommenderar gärna laseroperation i Lirema Ögonklinik. Jag har fått viktig informationen innan operation så jag måste inte oroa om ingenting. Jag känns jättebra utan glasögonen och allt gick bra. Mvh Iwona Suska
Lirema Ögonklinik
Varmt välkommen till Lirema Ögonklinik! Du hittar våra kliniker på följande adresser: Kungsgatan 54 i Stockholm Södra vägen 10 i Göteborg Nordenskiöldsgatan 18 i Malmö Vi tycker att alla som behöver det ska har råd med ögonlaser! Vi erbjuder dig en skonsam och trygg ögonkirurgi med kvalitetssäkring av högsta klass. På vår...
409 omdömen om Lirema Ögonklinik
Sedan starten hos Reco 2015
Kunnig personal och proffesionellt bemötande.
Först några samtal och ögontester hos kliniken, sedan bokades jag in och fick ögonen lasrade. Förberedelserna inför ögonlaser gick väldigt smidigt och problemfritt. Själva behandlingen gick också bra och personalen var vänlig och kompetent. Resultatet är att jag ser skarpt utan glasögon och det är fantastiskt. Ögonlaser är ett av de bästa köp jag gjort i mitt liv, och Lirema har gjort ett utmärkt jobb
Great clinic with good prices and a very smooth experience. The procedure was fast and completely pain-free I felt nothing. The team made me feel safe, comfortable, and confident throughout the whole process. I’m really satisfied with my results with the smile pro eye surgery.
Jätte bra bemötandet, och jag kunde se bra dagen efter.
Bra klinik och personal. Jag fick veta precis innan operationen att eftersom min hornhinna är tunn kommer jag inte kunna göra operationen igen om det skulle behövas. Jag hade gärna velat få denna information tidigare. Samtidigt är mina ögon fortfarande torra efter tre månader.
Kändes tryggt på dagen för operationen. Fick genomgång och noggrann undersökning. Under operationen gick läkaren genom vad som skedde och gav stöd. Har även kunnat höra av mig veckan efter om råd vilket kändes bra och att man blev tagen seriöst vid möjliga besvär.
Jag har haft en jätte bra upplevelse hos er. Är jätte nöjd med allting!
Bra bemötande och väldigt nöjd med resultatet
Bra, snabbt, proffsigt.........................
Nöjd, bra service och klockrent resultat :)
Super schysst personal, smidig operation, och perfekt syn för det billigaste priset jag kunde hitta, vad mer kan man önska?
Jag gjorde min operation 5 månader sen är jätte nöjd.
Går snabbt, duktiga/ kunniga anställda Super bra helt enkelt
Ni är bästa o duktiga 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
Snabbt, smidigt och trevlig personal. Kände mig trygg och resultatet blev riktigt bra!
Jag har gjort laserbehandling till mina ögon och jag är väldigt nöjd med den.
Utmärkt bemötande och omhändertagande under förundersökning och operation. Kändes tryggt och pålitligt och resultatet blev väldigt bra, efter cirka 8 veckor hade jag helt återställd synskärpa och såg helt ok redan efter ett par veckor. Uppföljning och kontakten efter operation kunde kanske ha varit något bättre, hade gärna fått ett samtal från någon på kliniken någon gång under första dagarna efter operation. Nu fick jag själv kontakta kliniken då jag var lite orolig att läkningen gick som det skulle.
Har fått ett bra resultat men fick för lite bedövning i ena ögat under ingreppet.
Är jätte nöjd med min ögonlaser operation och så tacksam att jag gjorde det hos er.
Trevligt mottagande. Nöjd med resultatet av operationen.
Toppen! Trevliga och profressionella personal
Mycket professionellt och tryggt bemötande, tydlig information och snabb förbättring av synen.
Jättebra!! Trevliga och proffsiga!!
Välditt professionella och allt gick perfekt. Rekommenderar det till alla.
Väldigt trevliga och professionella personal. Operationen tog mindre än 5 minuter. Rekommenderas!
Gjorde SMILE. Bra bemötande från start. Kändes inte pushigt vad gäller att sälja behandlingen efter första undersökningen. Jag ville specifikt att Rasa Jankauskiene skulle genomföra operationen eftersom jag vet att hon har otroligt lång erfarenhet av specifikt den här typen av kirurgi. Mycket nöjd med henne som kirurg.
Väldigt bra men det var inte så mycket uppföljning som det var lovat än så länge.
Hej Robert! Tack för din recension, vi kontaktar dig för att diskutera detta.
Bästa service . Jag är jätte nöjd med resultatet
Allt gick bra med kundkontakt, bokning, optiker. Topp betyg på. MEN... Enda som gick vädligt snett som jag tyckte allvarligt var när jag var i operations rummet när mitt vänstra öga var öppet utan någon säkerhet så tappar assistenten bedövningsmedeln flaskan 3cm ifrån mitt öga och ramlade på min kind. När jag frågade så skämtade det bort det istället för be om ursäkt. Med det sakt annars gick allt bra.
Hej Sebastian! Tack så mycket för ditt omdöme. Den här typen av situationer är mycket ovanliga hos oss, och ibland kan ett inslag av humor kännas som ett sätt att lätta upp stämningen. Vi är dock verkligen ledsna om det fick dig att känna dig obekväm. Vi vill också försäkra dig om att vi är mycket måna om våra patienters trygghet, säkerhet och välmående. Vi ser fram emot att höra från dig om du har några frågor.
Supernöjd med resultatet, service & bemötande. Kan varmt rekommendera!
Professionellt bemötande och det märktes tydligt att personalen brydde sig mer om min hälsa än det jag betalade
Den operation jag gjorde gick både snabbt att boka och gav ett riktigt bra resultat.
Väldigt bra service och professionell personal. Jag kände mig trygg under hela besöket och allt gick smidigt. Rekommenderas starkt!
Väldigt trevlig personal. Förstående och en underbar upplevelse. Kunde inte önskat mig ett bättre bemötande. Är jättenöjd med mina besök hos Lirema men framförallt min laseroperation i helhet. Skulle verkligen rekommendera att man kommer hit!
Väldigt nöjd hittills. Två månader efter min operation och har inte haft några besvär efter min Smile-operation.
Trevlig service, ärliga med resultat från början.
Jag fick en jättebra behandling på Lirma ögonklinik. Personalen var professionell och trevliga, och hela processen gick smidigt. Efter två veckor fick jag tillbaka perfekt syn och är supernöjd med resultatet. Rekommenderas starkt! MVH Mustafa Al-araji
Gjorde fs-lasik. Inga bekymmer, allt funkade klockrent och resultatet blev kanon
Bra bemötande och bra utfört.
Väldigt bra. Haft glasögon i ca. 10 år sen bestämde jag mig att det var nog. Fick FS-lasik tid veckan därpå. Operationen gick smidigt. Tar mindre än en minute per öga. Därefter ingen smärta eller skavkänsla alls i ögonen. Besvärades endast av extremt huvudvärk i tre dagar men alvedon och ipren fixade allt. Vänlig bemötande och professionell. Bra pris även. Uppföljningar och läkemedel inkluderande. Nu efter sex månader ångrar jag inte alls. Önskar om kag gjorde tidigare. Friheten går ej att beskriva. Opererades av dr. Agni. Rekommenderar starkt
Min upplevelse var perfekt! Jag gjorde min operation i augusti i år och jag ser verkligen perfekt. Jag gjorde smile pro och har inte haft några problem alls. Gjorde inte ont alls efter operation och inte haft några torra ögon över huvud taget. De i kliniken och dom som opererade mig var så underbara också. Har rekommenderat Lirema till alla jag känner. 10 av 10 upplevelse, bästa Lirema ❤️
Professionella och vänliga. Kände mig väl omhändertagen och resultatet blev perfekt.
Jag lät göra LASIK på mina ögon februari 2021. Lirema gav då ett pris som var mycket konkurrenskraftigt och kändes trygga nog. På dagen för operationen tyckte jag det kändes lite stressat och som att sjuksköterskan bara körde på utan att svara på vad jag pratade om. Det är dock inte den tjänsten som är viktigast. Min syn blev bättre snabbt efter operationen och redan dagen efter såg jag utmärkt. Tyvärr utvecklade jag av operationen astigmatism vilket stör mig än idag - det uppstod direkt och har aldrig försvunnit. Inget...
Hej Daniel! Tack för din recension. Vi bryr oss om våra patienter så du är välkommen att kontakta oss. Vi tror att vi kommer att hitta en lösning på hur vi kan hjälpa dig.
Trevlig personal, bra bemötande som fick en att känna sig trygg inför operationen. Däremot är de aningen bedrägliga i sin informationsgivning, där de muntligt lovade mig glasögonfritt i 7-12 år innan operationen. Efter operation ändrades det till 2 år, kanske att jag behövde läsglasögon omgående. De hade också friskrivit sig detta i den skriftliga delen av avtalet, vilket jag missade, så denna situation går inte under deras garanti. Väger man in de risker operationen innebär i form av bieffekter (som jag för övrigt drabbats...
Hej Robin! Tack för din recension. Vi ger alltid både muntlig och skriftlig information inför en ögonlaseroperation för att säkerställa att du som patient får en tydlig bild av ingreppet, dess möjliga resultat och eventuella risker. Den skriftliga informationen gör det också möjligt att vid behov gå tillbaka och reflektera över vad som kommunicerats. Gällande din nuvarande syn så visar dina efterkontroller att resultatet av operationen är bra då du ser 100% både både vänster och höger ögonen, samt 120%, och du behöver...
Varit på gratis konsultation som var jättebra! Dom är säkert också jättebra på själva operationerna, men det som kändes mindre bra var det pushiga sättet att få mig att boka en tid för operation, innan jag ens bestämt mig för att göra en. Väldigt säljigt och påstridigt och det kändes nästan som om dom blev sura när jag inte ville boka in en tid. Mycket möjligt att jag kommer boka in ett linsbyte här, men jag blev faktiskt rätt besviken och osugen när det tjatades vidare om "varför vill du inte boka in en tid?" Det är liksom...
Hej Magnus, tack för din recension. Vi beklagar att du kännde dig pressad, då det var aldrig vår avsikt. Vi är glada att du gillade konsultationen, och du är självklart fri att välja det som känns bäst för dig.
Jag kan inte vara mer nöjd med min upplevelse på Lirema Ögonklinik! Från det första besöket till den sista uppföljningen var allt helt fantastiskt. Personalen var otroligt professionell, vänlig och väldigt kunnig, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Första intrycket: Redan vid första konsultationen märkte jag hur engagerade och skickliga personalen är. De tog sig tid att svara på alla mina frågor och förklarade ingående hur smiley-operationen fungerar. Kliniken i sig var...
Great service from the first contact throughout the process. Nice clinic, competent personnel, and successful surgery.
Bästa service och bemötande.God och behjälplig personal med kunskap
Själva processen gick jättesnabbt, tror att jag spenderade 5 minuter i operationsrummet. Återhämtningstiden var hemsk dock (men var varnad om att det skulle bli jobbigt), jag spenderade flera dagar i mörkret och kunde inte öppna min ögon utan obekvämhet ich eventuell smärta. Första veckan var hemsk, och det tog två veckor innan jag kunde återkomma till rutinen. Det tog även runt 2 månader innan mina ögon hade korrigerats. Dvs att allt gick som förväntat, inga konstigheter. Det är galet att kunna se bra (även bättre än med...