Alla kategorier Ögonoperation Stockholms län Stockholm Östermalm Lirema Ögonklinik

Lirema Ögonklinik

Nybrogatan 59, 114 40 Stockholm — Visa karta

4.9 i betyg av 107 rekommendationer
Lirema Ögonklinik är en kedja av kliniker i Norden och Baltikum.

År 2016 har Lirema Ögonklinik behandlat fler än 12.000 patienter. Vi är den största privata ögonklinik som finns i Baltikum, våra läkare utför svåra mikrokirurgier dagligen.

I Sverige har vi specialiserat oss inom ögonlaser, vi vill erbjuda våra patienter en skonsam och trygg laserbehandling med kvalitetsäkring av högsta klass till rätt pris.

Vi värnar om våra patienters ögon och är noga med patientsäkerhet. Finns det något som talar emot en ögonoperation eller laserbehandling så avråder vi dig.

Välkommen till Lirema Ögonklinik - hos oss kan du känna dig trygg!

Läs vad 107 kunder tycker om Lirema Ögonklinik

 • Denia M
  Denia M skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag har gjort Lasek och jag är jätte nöjd!! Ser jätte bra nu .
  Bemötandet har varit hur bra som helst Personalen är otroligt trevliga, kunniga och rådgivande samt svarat på alla mina frågor!
  Priserna var väldigt lockande och jag är jätte nöjd .Rekommenderar Lirema ögonklinik till alla människor.
  gillar detta
 • Maikal T
  Maikal T skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag gjorde laseroperationen för en månad sen. Lirema är väldigt bra med att bemöta kunderna och ta hand om dem samt att de har lägre pris än de andra företagen. För mig så operationen lyckades och fick bra resultat och nu kan jag se väldigt bra och fint. Jag rekommenderar Lirema ifall du vill eller behöver göra operationen.
  gillar detta
 • Stefan B
  Stefan B skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag har köpt en Lasek av Larima. Redan från första bemötande i receptionen känner man sig som kund väl emottagen. Extra plus för optiker Renata med toppbetyg i bemötande även när man är lite orolig som kund. Som relativt okunnig om ögonfunktion och ingreppet som låg framför mig fick jag både mitt synfel och ingreppet förklarat på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Det känns även som att företaget satsar på att kunden ska bli nöjd då jag efter ingreppet blivit erbjuden extrakontroller och företaget verkar överväga kompletterande behandling om det skulle vara nödvändigt. Resultatet blev perfekt på ena ögat och det andra tar sig för varje månad. Nu är jag utan glasögon i vardagen och det var min förväntning att kunna klara mig utan dessa trots min kraftiga astigmatism. Jag känner mig trygg som kund hos Larima och nöjd med resultat samt med dess härliga personal.
  gillar detta
 • David D
  David D skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag gjorde ögonoperationen FS Lasik och den rekommenderar alla till att göra. Nu har jag en perfekt syn och min pollenallergi som tidigare besvärade mig något oerhört eftersom jag tidigare föredrog linser är numera i jämförelse obefintligt. Dessutom skulle jag varmt rekommendera att göra operationen på Lirema eftersom de är oerhört vänliga, service-inriktade, noggranna och professionella. Jag har sällan träffat en varmare och positivare person än optikern Ferida som gjorde för- och efter-checken. Det enda som grämer mig är varför jag inte gjort operationen tidigare med tanke på att det gick så snabbt, var så enkelt och smärtfritt!
  gillar detta
 • Sandra J
  Sandra J skrev om Lirema Ögonklinik
  Jätte bra. Väldigt hjälpsamma och trevliga samt omhändertagande. Jätte nöjd med servicen och även miljön på kliniken.
  gillar detta
 • Hanna N
  Hanna N skrev om Lirema Ögonklinik
  Allt har fungerat toppen! Bra, korrekt & vänlig service
  gillar detta
 • Hawar R
  Hawar R skrev om Lirema Ögonklinik
  Super trevligt bemötande, proffesionellt utförande och jag är jätte nöjd med resultatet. Fick väldigt bra information från början till slut vilket hjälpte mot min nervositet och det va inte alls så farligt efteråt som jag hade hört tidigare. Kan starkt rekommendera ögonlaser hos Lirema.
  gillar detta
 • Myriam N
  Myriam N skrev om Lirema Ögonklinik
  Jätte bra. Jag har half en laser ögon operation
  gillar detta
 • Renate K
  Renate K skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag gjorde LASEk ögonoperation och det gick snabbt och smidigt. Bemötande från början till slut va helt underbar.
  Bra service och fick svar på alla mina funderingar.
  gillar detta
 • Christina C
  Christina C skrev om Lirema Ögonklinik
  Lasek Operationen gick väldigt smidig och hela personalen var jätte trevlig. Fick hjälp och svar på alla frågor. Resultatet blev jag jätte nöjd med
  gillar detta
 • Robert R
  Robert R skrev om Lirema Ögonklinik
  Toppentrevligt bemötande och professionell personal !
  Har redan rekommenderat ett par vänner att ta kontakt med Lirema 👍
  gillar detta
 • Stefan H
  Stefan H skrev om Lirema Ögonklinik
  Ett väldigt trevligt och proffesionellt bemötande. Själva behandlingen var väldigt nervöst men det gick hur bra som helst. Har redan fått en mycket bättre syn och vill verkligen och kommer verkligen att rekommendera denna klinik för andra.

  Tack igen Med vänlig hälsning, Stefan
  gillar detta
 • Ida N
  Ida N skrev om Lirema Ögonklinik
  Blev otroligt bra omhändertagen från första sekund! Proffsig personal som får en att känna sig speciell på alla plan. Alltid trevlig bemött och fick svar på alla mina tusen frågor med ett leende på läpparna.
  Är otroligt glad över att jag gjorde min operation hos lirema och skulle rekommendera dom till alla!
  gillar detta
 • Abir S
  Abir S skrev om Lirema Ögonklinik
  Hej !
  Jag var väldigt nöjd, alla personal vara snälla och hjälpsama , man känner trygg egenom undersökning och operationen.
  gillar detta
 • Nano S
  Nano S skrev om Lirema Ögonklinik
  Professionell personal, tryggt, definitivt värt pengarna!
  gillar detta
 • Henna S
  Henna S skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag hade en LASEK operation hos Lirema. Jag valde Lirema helt enkelt eftersom operationen var billigast där. Jag fick professionell och vänlig service både innan och efter operationen. Operationen själv gick bra, och nu efter en månad kan jag se perfekt!
  gillar detta
 • William S
  William S skrev om Lirema Ögonklinik
  Mitt besök hos Lirema var utmärkt. Personalen var hjälpsamma, snälla, och erbjöd alltid att hjälpa till om det behövdes.
  Jag valde LASEK för båda ögonen och för första gången i mitt liv kan jag se utan glasögon. Den sortens känsla kan man inte kan sätta ett pris på.
  Jag varmt rekommenderar deras tjänster.
  gillar detta
 • Robert F
  Robert F skrev om Lirema Ögonklinik
  Bra priser och riktigt bra bemötande av kunder och allt gick snabbt och smidigt
  gillar detta
 • Sarah B
  Sarah B skrev om Lirema Ögonklinik
  Om du vill känna dig säker, bli nöjd och vill ha bra resultat av en ögonlaseroperation, då rekommenderar jag dig att du vänder dig utan tvivel till Lirema ögonklink. Jag är mycket nöjd och glad av resultatet.
  gillar detta
 • Sabine Z
  Sabine Z skrev om Lirema Ögonklinik
  I can seriously recommend Lirema!! Very competent, friendly staff that you can trust! I felt very save all the time. They are well organized and very flexible !!! Everything went well and I am happy with the result.

  Thank you Lirema ;)
  gillar detta
 • Carl L
  Carl L skrev om Lirema Ögonklinik
  Gjorde en ögonlaseroperation i mars, mycket nöjd med både resultat och bemötande. Stort tack till Ferida och er andra på Lirema!
  gillar detta
 • Rikard v
  Rikard v skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag laseropererade mina ögon med LASEK, dvs att man inte skär eller gör några ingrepp i ögats struktur. När jag kom på undersökningen blev jag informerad om att det kan vara ganska jobbigt dagarna efteråt. Själva operationen var okej. Visst var jag nervös, men det gick bra. Det var bara att försöka drömma sig bort och fokusera på att andas medans läkaren gjorde sitt jobb. Efteråt gjorde det dock rejält ont. Samma dag så visste jag knappt var jag skulle ta vägen men sen tog jag de smärtstillande jag fått med mig hem och då lugnade det ner sig. Sammantaget var jag under ytan i två dagar, men det var faktiskt hanterbart med mediciner och en kylande ögonmask. Dessutom hade de från kliniken varit tydliga med att det gör ont så jag var förberedd med ljudböcker och enklare mat.

  Sen är det bara att börja med dropparna, det ska man göra i tre veckor. Det är dock inga konstigheter och man vänjer sig snabbt. Första veckan efter operationen så var det jobbigt att se. Jag var ljuskänslig och att läsa var bara att glömma. Jag var tillbaka på jobbet på måndagen (lasrade på torsdagen) men i ärlighetens namn såg jag inte alls vad som stod på skärmen. Detta blir dock mycket bättre snabbt och efter 3 veckor tänker jag knappt på det.

  nu har tre veckor gått efter operationen. Ögonen är helt okej, kan känna viss torrhet ibland men det är inte värre än när man har haft linser en hel dag. Jag ser dessutom bättre än vad jag någonsin gjort - det är helt makalöst. Min sambo säger dessutom att jag blivit snyggare eftersom ögonen inte är trötta och grusiga. Jag kan fortfarande komma på mig själv att leta efter glasögonen och har vid några tillfällen sagt att jag ska "bara ta ut linserna och borsta tänderna", men jag antar att 19 år med dålig syn sätter sin prägel. Det enda jag ångrar med operationen är att jag inte gjort det tidigare.
  gillar detta
 • Anders L
  Anders L skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag har allt gott att säga om Lirema! Har gjort laseroperationer tidigare hos andra kliniker och Lirema sköter hela processen exemplariskt - från dina första frågor om operationen till operationen och kontrollerna efteråt. Administrationen, bemötandet från första kontakt, kunniga specialister - allt är på topp!
  gillar detta
 • Daniel E
  Daniel E skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag har opererats för synkorrigering med LASEK metoden. Lirema ögonklinik har en bra hemsida där det är lätt att få information om priser, behandlingsalternativ och vad man kan förvänta sig för resultat och att man ska förvänta sig en krävande rehabilitering. I samband med kontroll/mätningar för bedömning om operation kan förväntas ge önskad resultat så fick jag mer ingående information om metoder samt vanliga komplikationer f f a det besvär man förväntas få under rehabiliteringstiden. Jag har efter fem veckor perfekt syn och inga restriktioner i aktiviteter j m f med innan operation t e x simma. Bemötande har varit vänligt och professionellt.
  gillar detta
 • Christer B
  Christer B skrev om Lirema Ögonklinik
  Fantastiskt trevligt bemötande av kunnig personal. Jag rekommenderar Lirema för alla som vill fixa sin syn.
  gillar detta
 • Alexander P
  Alexander P skrev om Lirema Ögonklinik
  Gjorde en LASEK-operation och är jätte nöjd med resultatet hittills (har gått en månad). Super trevlig och professionell personal.
  gillar detta
 • Patricia S
  Patricia S skrev om Lirema Ögonklinik
  Jätte professionell bemötande från personalen, kontinuerlig kontakt samt feedback! Operationen var som förväntad då jag fick all information innan och var förberedd. Allt gick som smort!!
  gillar detta
 • Anders J
  Anders J skrev om Lirema Ögonklinik
  Superprofessionella i allt från start till mål med min laseroperation. Väldigt nöjd och kan starkt rekommendera Lirema.
  gillar detta
 • Emina J
  Emina J skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är jätte tacksam för underbara personalen som jag fick träffa och för upplevelsen innan, under och efter behandlingen. Varmt rekommenderar denna kliniken!
  gillar detta
 • Youssef B
  Youssef B skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldigt kunnig, trevlig och professionell personal, fick perfekt syn utan smärta redan 4 dagar efter operationen. 10/10!
  gillar detta
 • August H
  August H skrev om Lirema Ögonklinik
  Om du precis som jag blev, blir misstänksam när du läser alla recensioner här och tänker "kan det verkligen vara så bra?" så kan jag lugna dig med att ja, det kan det.

  Gjorde min operation på Lirema i januari och nu (ca två månader efter) har jag perfekt syn och inte haft några komplikationer. Genomgick den mer smärtsamma metoden Lasek, men hade endast ont i ögonen i tre dagar efteråt. En vecka efter operationen såg jag perfekt.

  Renata, Ferida och de andra på Lirema har varit tillmötesgående under hela processen, gett mig all information jag behövt och svarat snabbt i telefon och på mejl när jag har haft frågor eller varit orolig över något.

  Även efter avslutad operation har de varit måna om mina ögon och erbjudit mig flera efterkontroller utan extra kostnad.

  En ögonoperation är den bästa investeringen jag gjort och nu rekommenderar jag alla mina vänner som är intresserade att göra den hos Lirema.
  gillar detta
 • Hongye W
  Hongye W skrev om Lirema Ögonklinik
  Jättenöjd. Personalen är trevliga. Man känner trygg under hela processen. Jag kan se ganska tydligt redan från dag 6. 5 poäng.
  gillar detta
 • Maxim W
  Maxim W skrev om Lirema Ögonklinik
  Lirema Ögonklinik var väldigt duktiga och professionella. Lirema gav all information man behövde och svarade på alla frågade som man kunde komma på.

  Ögon operationen gick smidigt och man kunde när som helst skicka sms och få svar på frågor efter behandlingen.

  Jag är väldigt nöjd med Lirema.
  gillar detta
 • Rosa L
  Rosa L skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är nöjd med operationen och personalen är mycket trevlig.
  gillar detta
 • Barbara B
  Barbara B skrev om Lirema Ögonklinik
  People at the Clinic were really nice and made the experience as relaxed as it can be. I got detailed advice about what I should do before and after the operation and got back to me quickly when I had questions during postop period. The only negative I can think about is that I had to take one and a half weeks more off work after surgery than what I was told before, which was unexpected.
  gillar detta
 • Peter W
  Peter W skrev om Lirema Ögonklinik
  Genomförde LASEK på båda ögonen. Professionellt bemötande både före, under och efter operationen. Fick snabbt svar när jag hade frågor efter operationen. En månad efter operationen så ser jag bra men inte helt perfekt, detta beror på att mina ögon tar längre tid än beräknat att läka. Men testerna visade att astimatismen var borta och att synen kommer bli bra när det har läkt.
  gillar detta
 • Debora L
  Debora L skrev om Lirema Ögonklinik
  Att utföra en laseroperation hos Lirema kan vara det bästa beslut jag har tagit; för en väldigt rimlig summa pengar har jag nu perfekt syn efter att ha varit gravt närsynt i femton års tid. Känslan är otrolig! Personalen har varit fantastisk, i allt från förundersökning till efterkontroller har de tagit hand om mig på bäsra tänkbara sätt. Försöker tvinga alla mina glasögonprydda vänner att gå dit...
  gillar detta
 • Sofia Ö
  Sofia Ö skrev om Lirema Ögonklinik
  Genomförde en LASEK-operation på båda ögonen hos Lirema Ögonklinik. Fick helt felfri syn från att ha haft grov närsynthet innan operationen. Mycket professionellt bemötande från dag ett inklusive snabba svar vid frågor. Jag är på alla sätt mycket nöjd med min upplevelse hos Lirema!
  gillar detta
 • Anna W
  Anna W skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag är mycket nöjd med detta klinik, väldigt bra bemötande och jag känner mig trygg hos de. Tack!
  gillar detta
 • Sajad A
  Sajad A skrev om Lirema Ögonklinik
  jag är nöjd med deras tjänst och tackar dem
  gillar detta
 • Hilda R
  Hilda R skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldigt bra bemötande. Lättillgängliga och flexibla i tidsbokning. Extra besök vid behov, uppföljning både med personliga möten och telefonsamtal. Jag är mycket nöjd med min kontakt med Lirema!
  gillar detta
 • Riyad S
  Riyad S skrev om Lirema Ögonklinik
  Det var jätte bra upplevelse och jätten tacksam för alla hjälp och behandling som jag fått ,bästa pris .
  mvh riyad
  gillar detta
 • Dalia K
  Dalia K skrev om Lirema Ögonklinik
  Jätte jätte jätte bra klinik och jag råda alla som jag känner til er ni är s uper bra och trevliga och snäll och duktiga
  gillar detta
 • Johanna R
  Johanna R skrev om Lirema Ögonklinik
  Väldig bra kundbemötande och professionell personal
  gillar detta
 • Imane K
  Imane K skrev om Lirema Ögonklinik
  Extremt nöjd! Trodde aldrig att jag skulle uppnå de resultat jag uppnått redan en månad efter, var väldigt skeptisk i början med tanke på att priset var så pass lågt, men allt var hur bra som helst, Jätte fräsch klinik med ytterligt professionella personal samt läkare! Allt gick smidigt och snabbt med hjälp av deras moderna verktyg, operationen var så snabb och allt förklarades i förhand så att man hängde med under operationen, efter behandlings perioden gick så bra med tanke på att man upprätthåller en konstant kontakt med personalen så att man kan få svar på de situationerna man kan hamna i under läkningstiden! Jag kan säga att jag redan rekommenderat denna klinik till alla jag känner med synfel!
  gillar detta
 • Julia S
  Julia S skrev om Lirema Ögonklinik
  Fantastiska professionella, trevliga, tillmötesgående människor.
  gillar detta
 • Ali A
  Ali A skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag görde oprationen före ett år sedan och jag känner mig jättebra,personalen är seriösa , duktiga och hjälpsama och använder jätte bra tekniken med ny aprater , de fortfarande kontakta mig och fråga mig om hur mår jag efter oprationen och jag mur jättebra tills nu.Jag tackar de samt jag skulle rekomendera till andra.
  Tack
  med vänliga hälsningar
  Ali
  gillar detta
 • Joakim N
  Joakim N skrev om Lirema Ögonklinik
  Jag gjorde LASEK för ca 6 veckor sedan och ser nu bra. Ena ögat lite sämre än det andra, men vid uppföljningsundersökningen så konstaterades att ögonen inte läkt färdigt och jag tycker nog det fortfarande blir bättre och bättre.
  Bemötandet var jättebra och jag är nöjd!
  gillar detta
 • Jan H
  Jan H skrev om Lirema Ögonklinik
  Allting var perfekt. Informationen stämde precis och gjorde att jag var väldigt lugn under hela läkningsprocessen. Jag rekommenderar Lirema ögonklinik 100%.
  gillar detta
 • Jerker N
  Jerker N skrev om Lirema Ögonklinik
  Ger ett professionellt intryck från början till slut. Att priset är mycket lägre än marknadsledarna skadar inte heller...
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Nybrogatan 59, 114 40 Stockholm
Kategorier