Övrigt i Dalarna

Älvdalen  (3 st)
  • 3.9
    21 omdömen
    Rami S
    Rami S: Mycket bra tjänst som fungerar precis som den ska. Personalen är trevlig, professionell och kunnig, vilket ger ett tryggt intryck. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera tjänsten till andra.
  • Monica B
    Monica B: Bemötandet var utmärkt bra. Fick bra "redskap" till att hantera min livssituation. Rekommenderar henne varmt.
  • Leif Arne N
    Leif Arne N: Mycket nöjd med utfört srbete av ny ytterpanel på villa.Trevliga och tillmötesgående.
    4 omdömen
    Christian Ingemar Henry G
    Christian Ingemar Henry G: Christer Hedberg är en tippenkille från topp till tå
    3 omdömen
    Ingrid R
    Ingrid R: Jag är mycket nöjd med det bemötande vi fick av Pernilla Larsson. Hon tog mot oss på obekväm tid och det var betydelsefullt då jag beställde en livtröja till min dotter som inte bor på orten. Tröjan blev väldigt välgjord och vacker.
  • Kent Axel Sören A
    Kent Axel Sören A: Håller vad de lovar snabb leverans bra priser Kan rekommenderas för solseller byte av tak och batterier
    Caroline S
    Caroline S: Otrolig service! Har kunskap och hjälper så gärna till!
    Daniel P
    Daniel P: Konsultativa tjänster inom Brand såsom Brandskyddsdokumentation, Personantalsberäkningar och Brandskyddsutlåtande som är tydliga och med feedback där frågetecken, utredningar krävs. Serviceminded och flexibel organisation,
    Catrin J
    Catrin J: Trevligt bemötande, tog sej tid att besvara alla funderingar kring vår nya bergvärme. Bra utfört jobb, kom i avtalad tid. Rekommenderar Emil Stam Vvs AB!
    Catarina Susanne P
    Catarina Susanne P: Jättebra med helgöppen salong. Tack för bra service.
    Sofia J
    Sofia J: Professionellt bemötande och perfekt resultat. Rekommenderar varmt!
    John Wiktor B
    John Wiktor B: Trevlig och pålitlig installatör. Gick igenom hur allt fungerar mycket bra!
    Joel Bernhard G
    Joel Bernhard G: Snabb och bra hjälp när min BMW fick haveri längs vägen!
  • Martin L
    Martin L: Henke på firman är kunnig och trevlig. Rekomender Maskin & Industriservic i Dalarnna AB starkt.
  • Malin Varga Katalina D
    Malin Varga Katalina D: Vi fick Fantastisk och snabb hjälp en kväll när vi möttes av vattenskadan som förstört halva köket. Engagerad, duktig och omtänksam. Mycket proffsig, kunnig med gedigen yrkeskunskap och som tog sig tid och fortsatte komma snabbt så fort det behövdes vid uppföljande åtgärder. Robin kom med mycket bra förslag på förbättringar och jag kunde inte vara nöjdare. Vilket lyft för huset! Servicen var strålande och ännu tryggare när även fler skickliga hantverkare blev engagerade för att lösa resterande problem. Jag kan bara rekommendera varmt!
  • 4.5
    4 omdömen
    Terese N
    Terese N: Trevlig och serviceinriktad uthyrare. Tältet var bra och förgyllde vår tillställning. Lätt att montera upp & ned på två personer. Kan dock behöva lite kärlek och underhåll för fortsatt fin funktion.
  • Robbin L
    Robbin L: Jobbade här i somras. Underbar personal, jättebra villkor och lönerna går verkligen inte att klaga på. Väldigt bra erfarenhet att jobba här, skulle mer än gärna göra det igen.
    Annelie A
    Annelie A: Håller verkligen med! De håller sig väl framme på tävlingar ochbakom det ligger bra träning mm
    Jan erland didrik S
    Jan erland didrik S: Ytterst noggrann och kompetent. Hyggligt pris och kort väntetid, Trevligt bemötande.
    Ida K
    Ida K: Supernöjd! Proffesionellt bemötande och grym tatuerare. Rekommenderar!
    Stephanie L
    Stephanie L: Fantastisk frisör! Lyssnar på vad man vill, kunnig och prisvärd!
    Mats Erik O
    Mats Erik O: En fantastisk kiropraktor med ett otroligt engagemang för sina passienter
    Kerstin P
    Kerstin P: Dom tar emot en o pratar en stund innan man lämnar hunden klipper jättebra
    Anna H
    Anna H: Mycket trevlig och snabb hjälp. Fixar allt!
    Roland S
    Roland S: Hej! Jag heter lnga Maj (Karlsson) Wall Jag söker Gunilla (Hansson) Östlund för 55 årsjubileum VK67 Vänligen hör av dig
123...8