Rami S:
Mycket bra tjänst som fungerar precis som den ska. Personalen är trevlig, professionell och kunnig, vilket ger ett tryggt intryck. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera tjänsten till andra.
Ingrid R:
Jag är mycket nöjd med det bemötande vi fick av Pernilla Larsson. Hon tog mot oss på obekväm tid och det var betydelsefullt då jag beställde en livtröja till min dotter som inte bor på orten. Tröjan blev väldigt välgjord och vacker.
Daniel P:
Konsultativa tjänster inom Brand såsom Brandskyddsdokumentation, Personantalsberäkningar och Brandskyddsutlåtande som är tydliga och med feedback där frågetecken, utredningar krävs.
Serviceminded och flexibel organisation,
Catrin J:
Trevligt bemötande, tog sej tid att besvara alla funderingar kring vår nya bergvärme.
Bra utfört jobb, kom i avtalad tid.
Rekommenderar Emil Stam Vvs AB!
Malin Varga Katalina D:
Vi fick Fantastisk och snabb hjälp en kväll när vi möttes av vattenskadan som förstört halva köket.
Engagerad, duktig och omtänksam.
Mycket proffsig, kunnig med gedigen yrkeskunskap och som tog sig tid och fortsatte komma snabbt så fort det behövdes vid uppföljande åtgärder.
Robin kom med mycket bra förslag på förbättringar och jag kunde inte vara nöjdare. Vilket lyft för huset!
Servicen var strålande och ännu tryggare när även fler skickliga hantverkare blev engagerade för att lösa resterande problem.
Jag kan bara rekommendera varmt!
Terese N:
Trevlig och serviceinriktad uthyrare.
Tältet var bra och förgyllde vår tillställning. Lätt att montera upp & ned på två personer. Kan dock behöva lite kärlek och underhåll för fortsatt fin funktion.
Robbin L:
Jobbade här i somras. Underbar personal, jättebra villkor och lönerna går verkligen inte att klaga på. Väldigt bra erfarenhet att jobba här, skulle mer än gärna göra det igen.