Myggan P:
Vi har i region sörmland byggt en ny snickeriverkstad och fick professionell hjälp av Björklunds. Såg tydligt vårt behov och försökte inte sälja på oss mer än vi hade behov av.
Myggan Persson
Driftchef
Region Sörmland
Fredric L:
Mycket bra service, kan bara rekommendera CiL! Blev strul i min beställning av en Mora IK-hoodie, men sättet som Christer hanterade detta var toppklass rakt igenom.
Stort Tack!
Mvh
/Fredric
Thomas K:
En mycket bra verkstad och en mycket trevlig reparatör, och att han dessutom hade Piff som man kunde läsa under tiden man väntade var en positiv överraskning, så denna firma kan jag varmt rekomendera!
Ninni Ingegerd Kristina O:
Ska ni köpa bil så ger vi våra varmaste rekommendationer till Bilkompaniet i Avesta, fantastiskt kundmöte som hanterades av säljaren William!
Jari Tommy Mikael K:
Bodde på Jadehovs Gård i över 2 år. Fick mycket hjälp med min problematik.
Kom dit utan bostad och utbildning efter en lång tids missbruk.
Lämnade med bostad, körkort, 2 utbildningar, jobbar nu som elektriker.
Fick.mycket hjälp med att bygga upp min självkänsla bland mycket annat.
Anders Peter H:
Högsta betyg på alla punkter, ett riktigt proffs med hög servicenivå. Spacklade garaget åt mig o resultatet är fantastiskt syns inte att det är gipsskivor på väggarna o i taket. Kom även en lördag morgon o målade taket åt mig som jag gick bet med för färgen hann torka mellan varven.
Marjut Sirpa Anneli L:
Vilket fantastisk proffs, 10 poäng för Jonas!
Tom. min man ,som har arbetat 25 år, som målare blev imponerad.
Seriös o effektiv arbete !
Han kan REKOMMENDERAS !!!
Ruben J:
Snabb och smidig installation och vänligt bemötande. Kontakten och samspelet med Andreas om det han föreslog och det jag önskade var perfekt och resultatet blev kanon. Jag rekommenderar verkligen SellénsEl!
Carl David K:
Ett bolag att lite på i vått och torrt.
Trevligt och väldigt serviceinriktat bemötande.
Ett företag som har öga för detaljer och finish samt som gör det där lilla extra för att göra dig som kund nöjd. Beställt kolfiber muggar, skohorn och bil-inrednings detaljer i kolfiber med mitt företags logga på.
Detaljerna, noggrannheten och slut finishen överträffade mina hög ställda krav och förväntningar.
Kan varmt rekommendera detta bolag och har nu blivit en stark följare av bolaget på sociala medier.