Carl David K:
Ett bolag att lite på i vått och torrt.
Trevligt och väldigt serviceinriktat bemötande.
Ett företag som har öga för detaljer och finish samt som gör det där lilla extra för att göra dig som kund nöjd. Beställt kolfiber muggar, skohorn och bil-inrednings detaljer i kolfiber med mitt företags logga på.
Detaljerna, noggrannheten och slut finishen överträffade mina hög ställda krav och förväntningar.
Kan varmt rekommendera detta bolag och har nu blivit en stark följare av bolaget på sociala medier.
Irene Nathalie D:
Artiga, pålitliga och utför ett superfint arbete. Vi kan vart rekommendera att ta kontakt med dom om ni behöver utföra allt inom bygg.
Ruben J:
Snabb och smidig installation och vänligt bemötande. Kontakten och samspelet med Andreas om det han föreslog och det jag önskade var perfekt och resultatet blev kanon. Jag rekommenderar verkligen SellénsEl!
Maria K:
Supernöjd med jobb och bemötande. Gick snabbt från beställning tills jobbet var klart. Det är man inte van vid när det gäller hantverkare. Ludvika Elektriska kan verkligen rekommenderas:)
Behrooz S:
Installatören gjorde ett mycket bra jobb. Han var trevlig, lyhörd och professionell, och höll både god kontakt och utsatta tider. Jag kan varmt rekommendera honom
Adam Carl Erik C:
Christoffer på Tree Monkey är grym! trevlig som f*n, kunnig och med en yrkesstolthet man sällan ser längre. Är det nåt problem så löser han det.