Övrigt i Gnosjö

10 rekommenderade övriga företag i Gnosjö kommun

• Hedwig Lucie L
    Hedwig Lucie L: Kunnig och trevlig personal, ett utbud av sällan skådat slag i ett samhälle av dess storlek.. kan bara rekommendera och gör så... Hälsningar från en Kalmar tant som när tillfälle ges blir ett måste att besöka...
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Gnosjö?

Per C
    Per C: På SM Kalibrering känner man sig alltid välkommen. De ställer alltid upp och löser akuta situationer på ett föredömligt sätt. Kalibreringsrapporterna är alltid korrekta och vi har aldrig varit med om ett enda felregistrat mätvärde, vilket måste vara unikt! Vi har provat olika kalibreringsföretag genom åren, och enligt min mening kan ingen mäta sig med SM Kalibrering. Rekommenderas starkt!
    Dan H
    Dan H: Ulrika driver sin verksamhet med hjärta och känsla.
  • Dan H
    Dan H: Tre våningar med massor av prylar! Bra öppettider! Prisvärd!
    Tomas T
    Tomas T: God mat är något som vi alla människor vill ha. Att kunna göra god mat krävs en hel del köksredskap. Detta problem löser företaget Sveico åt oss genom sina prisvärdiga produkter som anpassas till olika kökskulturer. Detta har företaget hållit på med sedan 1914.
    Stefan S
    Stefan S: Deras webshopp funkade fint (även om det tog 4 dagar). Snygga olackade mässings handtag till rätt pris.. Bra att det fortfarande går att köpa Svenskt ... :-)
    Tomas T
    Tomas T: Ezze är känd för sitt stora sortiment, goda lagerhållning och sina snabba leveranser. Tack vare sin starka kunfokus och sin marknads- och produktkännedom är Ezze väldigt intressant inom VVS-branshen. Ezze har en avdelning för legoproduktion. De hjälper kunderna med allt inom svarvning och pressgjutning m.m.
  • Tomas T
    Tomas T: EVO är ett familjeföretag som grundades år 1945. Företaget har en lån erfarenhet av pres- och kokillgjutning. Deras kvalitetsrutiner är också uppbyggda enligt ISO 9002. EVO framställer verktyg i samarbete med kund och lokal verktygsmakare.
    Michaela W
    Michaela W: Dagen innan midsommar bokade jag ögonfransar och naglar. Väl på plats så kunde jag bara göra fransar. Hon hade inte avsatt tid för naglarna. Hon tyckte att jag kunde komma tillbaka dagen efter:( Nu bokade jag lady lift och brow lift Men det blev oxå fel. Hon hade inte grejer hemma för brow lift. Har ingen ordentlig bokning man förmedlar på Instagram, någon som jag sällan är inne på. Jag har fixat barnvakt bara för detta. Jätte tråkigt att det alltid blir fel. Nu har jag fått leta upp någon annan som hjälper mig.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Gnosjö?