Florentina A:
Grym på sin jobb. Såå duktig och är så mån om sina kunder att man mår bra, känner sig bekväm och bli så nöjd över resultatet.. rekommenderar starkt att gå till farideh om man vill vaxa sig, fixa till ögonbrynen, få en skön massage. Bästa skönhetssalongen. 👍🏻😁🙌🏼
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Jönköping?
Jenny Ann-sophie J:
Trevligt bemötande då jag köpte en Kia. God service. Bilen levererades precis som avtalat med vinterdäck på utsatt tid. Mycket nöjd!
Jerker L:
En assistanssamordnare som verkligen bryr sig om brukarna och sina anställda och gör sitt yttersta. Stort hjärta tillsammans med hög kompetens. Rekommenderar varmt
Anna erika viktoria G:
Det är en mycket trevlig tjej som klipper.
Jag blev supernöjd och återkommit. Jättenöjd varje gång.
Lätt att få tid och ett bra pris när man blir nöjd.
Tipsar er verkligen att gå hit. Tack !!!
Hasiba H:
Very helpful and friendly. Have hired them when we moved and can say nothing but positive right through everything. Highly recommend them🌹👍❤️💐
Marina S:
Har läst alla Frida Moisto böcker. Det är de bästa böckerna som finns. Gillar den ungdomliga stilen som böckerna är skrivna på. De innehåller allt av spänning när man följer Lisa som tack och lov inte finner sig att vara lika tråkiga som andra man kan läsa om. Lisa kanman bars älska av hela sitt ❤️. Bra skrivit Frida! Du är bäst i alla lägen! Mvh Marina Sagemar
Martina M:
Tack så jättemycket för all hjälp med vår dotters brudklänning!! Utan dig hade den här stora dagen inte kunnat bli så perfekt som den blev!
Hjälpsam, trevlig och ooootroligt duktig!! Ett ställe man kan lita på!! Kommer bara gå till Skrädderi Hanna!! Tack igen!
Dorothea Elisabeth P:
Hittade här precis vad jag var ute efter och fick hem beställningen trots krångel med Payson. Mycket bra kundservice och trevlig butik. TACK!!!
Toni K:
Jag hyrde en badtunna med all inclusive till min fest och det var så lyckat!
Fantastisk service med utkörning och allt man kan tänkas behöva. Bra och enkel kommunikation, rekommenderas varmt!
Johan W:
Bemötande och service utöver det vanliga.
Kärlek till hantverk, kundanpassade lösningar och finsnickeri finns fortfarande 2025!
Rekommenderas varmt!
Muhammad F:
"Jag är otroligt imponerad av Din Poster Paradis AB! Affischerna jag beställde är av fantastisk kvalitet och ser exakt ut som jag förväntade mig. Leveransen var snabb, och kundservicen var utmärkt. Jag uppskattar också hur enkelt det var att beställa på deras hemsida. Jag rekommenderar starkt detta företag till alla som söker stiliga och hållbara affischer. Kommer definitivt att beställa igen! ⭐⭐⭐⭐⭐"