Gunnar E:
SWEP har bytt plåttaket på vårt hus, en krånglig takkonstruktion med många speciallösningar. Resultatet är över förväntan med flera förbättringar jämfört med föregående 100 år gamla plåttak.
Snyggt arbete och trevlig personal - rekommenderas varmt!
Lars Erik A:
Forsta gangen jag var pa Taendstickstraeffen var 1988.
Sedan har det blivit naestan 20 ggr. Tyvaer mer saellan efter att jag flyttade till Lettland. Men nu skall jag dit igen i September.
Carina E:
En mysig affär som både barn unga, medelålders och gamla kan hitta något som passar dem i. Själv älskar jag deras avdelning med underkläder där man alltid har mycket och många färger att välja mellan. De har även en trevlig personal vilket är stort plus då man behöver hjälp att hitta det man söker.
Jennifer L:
Lindex har verkligen blivit en jättebrabutik. Fördelen med Lindex i Jönköping är att det ligger väldigt centralt, går snabbt att springa dit om man behöver nåt. Lindex är speciellt bra om man ska köpa underkläder eller om man behöver lite större storlekar.....
Storlek XS på Lindex är typ som M på HM.
På grund av det så är lindex inte nån jättebra butik för dig som är liten i växten, alla kläder blir för små.
Joakim B:
Här i den lilla staden Gränna finns "Fiket" I 50-tals miljö och fantastiska små saker som man lätt missar om man stirrar ner i kaffe koppen avnjuter du en stor härlig räksallad till lågt pris.
Varför inte 5 recos??? Deras grillade baugetter är utan sallad och platta som en pannkaka... =( Det är det enda som var dåligt tycker jag.
PS: Titta upp och inte ner när ni rör er inne på "Fiket"
/ jB
Bengt Thomas Å:
Köpte en XC60 av dem som funkade bra i 1 vecka sen var det nåt strul med termostaten, värmen försvann. De tog tillbaka bilen och bytte termostat och nån spridare och levererade tom bilen hem efter färdig service. Mycket trevliga och professionella i bemötande och hur de hanterade affären. Väldigt nöjd med både bil och företag, 5 stjärnor 🌟
/Thomas
Marie Suzanne Elise R:
Surade ihop för att jag inte fick mina beställda mattor. Supertrevliga Johan i kundtjänsten konstaterade snabbt att det var fraktföretaget som klantat sig och fixade snabbt till en ny beställning till mig. Jag kommer definitivt att handla fler mattor av detta företag!
Martin B:
Köpte en Oral-B eltandborste från Vendea på Groupon. Fick vänta 4-5 dagar extra mot utlovad leveranstid. Men en tandborste till det priset, så var det värt den extra väntan. Grymt nöjd!