Övrigt i Jönköping

84 rekommenderade övriga företag i Jönköping kommun

• frank g
    frank g: väldigt bra bemötande av dom anställda hos Battlecamp, och väldigt roliga banor jag kan starkt rekommendera Battlecamp.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Jönköping?

• 4 omdömen
    klas s
    klas s: Underbar service erbjuder dom, trevliga produkter och produkterna kom dagen efter. tummen upp
    Magnus Ö
    Magnus Ö:
  • Kristofer R
    Kristofer R: Riktigt schyst afterworkhäng i en läcker och exklusiv miljö. Ofta livemusik på fredagar! Mycket trevlig personal.
    Magnus D
    Magnus D: Ett kanonföretag när det gäller service och duktiga lotsar! rekomenderas å de varmaste!!!
    Martin A
    Martin A: Jag har köpt deras bönkakor på Asien Livs - Söderhallarna i Stockholm och dom är helt underbart goda!
    Axel W
    Axel W: Trevlig personal. Bra rådgivning och känns kunnigare än bankernas rådgivare, som inte bara vill häva på en massa fonder som bankerna. Får alltid svar från min rådgivare snabbt om jag ställer frågor oavsett om det är lördag eller måndag kväll.
  • Per H
    Per H: Elitserielag som ger glädje åt många många personer :)
  • Claes J
    Claes J: Gammaldags inredning och varma vänliga människor. Smakprov på nybakad polkagris. Ungarna fick snacka med bagarna som visade stort tålamod. Ett måste att stanna till här när man är på genomresa! Kokeriet ligger nere i centrala Gränna på huvudgatan.
  • Peeter K
    Peeter K: Fantastisk bilservice som uppenbarligen tar väl hand om sina kunder, synd att jag bor lite för långt från Gränna. Kan varmt rekommendera denna verkstad och handlare, som tar fullt ansvar för sina kunder och i mitt fall även levererade bilen till Stockholm, besiktigad och körklar. Bilen hade par nedslag vid besiktningen men dessa ordnades innan lev samt ombesiktigades utan anmärkning. Jag som kund känner stort förtroende och kommer att rekommendera denna handlare/verkstad till alla mina vänner och bekanta som söker bilbyte. Nöjd kund från Stockholm. Peeter Köks
    Mr. H
    Mr. H:
  • Anette Josephine E
    Anette Josephine E: Eftersom jag till skillnad från övriga tämligen anonyma som satt betyg, troligen har de blivit näpsade av Marcus i en facebook debatt och vill därför förstöra för honom, så har jag vid ett flertal tillfällen faktiskt anlitat Marcus för att få arbete utfört i såväl bostad som på mitt företag. Marcus är otroligt duktig inom sitt gebit och jag rekommenderar honom å det varmaste.
  • 9 omdömen
    Åke Mathias L
    Åke Mathias L: Fick bekymmer med eventuellt läckage i husets rör. Jag kunde inte komma fram till vad, eller var, det var men illa var det, det förstod jag. 17:59 ringde jag till Jönköping VVS AB och fick konsultation per telefon. Just där och då behövde jag ha någon som kunde guida mig med expertis. Tack för hjälpen Kim
  • R M I Silvana L
    R M I Silvana L: Var med vår unghund för en undersökning, vi ville veta att han gick upp i vikt och eventuellt få hjälp att klippa klorna. Sättet veterinären tog hand om detta var så oprofessionellt, behöver inte gå in på detta närmre, men det satte sina spår hos både oss o vår valp. Vi kommer inte fortsätta på evedensia.
  • 3 omdömen
    Jesper J
    Jesper J: Riktigt oseriöst bolag. säljer Bilar med kända fel som ''Felfria'' sen när man väl upptäcker felen så vägrar dem åtgärda problemet och skyller på att det är vi köpare om orsakat det.
  • 3 omdömen
    Patrik Evert N
    Patrik Evert N: Det är svårt att påverka sin vård när läkaren redan bestämt diagnos redan innan man börjat beskriva sitt problem. Jag har haft flera olika läkare men jag upplever att ingen av dem är särskilt intresserade av att hjälpa mig. Jag fick vänta ca 12 månader innan nekros i höftkulan fastställdes och därmed byte av höftled. Jag var hemma 1,5 år för något som borde tagit Max 6 månader.
  • Gunnar E
    Gunnar E: SWEP har bytt plåttaket på vårt hus, en krånglig takkonstruktion med många speciallösningar. Resultatet är över förväntan med flera förbättringar jämfört med föregående 100 år gamla plåttak. Snyggt arbete och trevlig personal - rekommenderas varmt!
  • Lars Erik A
    Lars Erik A: Forsta gangen jag var pa Taendstickstraeffen var 1988. Sedan har det blivit naestan 20 ggr. Tyvaer mer saellan efter att jag flyttade till Lettland. Men nu skall jag dit igen i September.
    Carina  E
    Carina E: En mysig affär som både barn unga, medelålders och gamla kan hitta något som passar dem i. Själv älskar jag deras avdelning med underkläder där man alltid har mycket och många färger att välja mellan. De har även en trevlig personal vilket är stort plus då man behöver hjälp att hitta det man söker.
    Joakim B
    Joakim B: Här i den lilla staden Gränna finns "Fiket" I 50-tals miljö och fantastiska små saker som man lätt missar om man stirrar ner i kaffe koppen avnjuter du en stor härlig räksallad till lågt pris. Varför inte 5 recos??? Deras grillade baugetter är utan sallad och platta som en pannkaka... =( Det är det enda som var dåligt tycker jag. PS: Titta upp och inte ner när ni rör er inne på "Fiket" / jB
    Jennifer L
    Jennifer L: Lindex har verkligen blivit en jättebrabutik. Fördelen med Lindex i Jönköping är att det ligger väldigt centralt, går snabbt att springa dit om man behöver nåt. Lindex är speciellt bra om man ska köpa underkläder eller om man behöver lite större storlekar..... Storlek XS på Lindex är typ som M på HM. På grund av det så är lindex inte nån jättebra butik för dig som är liten i växten, alla kläder blir för små.
  • Stina A
    Stina A: En helt okej Gina Tricot-affär. Det kommer ofta in nya kläder och priserna är ofta ganska låga. Minus till butiken är att det kan kännas lite rörigt och musiken som spelas är ganska påfrestande efter ett tag.
  • Lennart F
    Lennart F: Bra bemötande med många kluriga lösningar, lite magic att detaljer rör sig över ett plant bord med bara en matta på
    Aren R
    Aren R: Jag sydde upp 3 par jeans och det blev bra. Förmodligen stans bästa pris. Rekommenderas.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Jönköping?

• Lena W
    Lena W: Ashtangayoga! Bra klasser med duktiga lärare. Fin butik med fina varor. Alltid trevligt bemötande.