Övrigt i Kalmar

63 rekommenderade övriga företag i Kalmar kommun

• emma o
    emma o: Det här är en av de bästa gina tricot butikerna jag besökt. Väldigt stor lokal så man slipper trängas. Även gott om provrum så man slipper de långa köerna.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Kalmar?

Cecilia K
    Cecilia K: Jag hinner aldrig med, men de ändrar sitt sortiment så ofta så det är alltid en fröjd att kliva in där och titta runt lite. Det är ju allti den speciell doft hos Indiska och man hittar alltid nåt mysigt litet tillbehör till hemmet. Även om det inte är min smak riktigt så dras man till denna butik, då jag även tycker att de har bra utformning och trevlig personal.
  • Torbjörn H
    Torbjörn H: Mysig atmosfär och ett bra utbud! Väldigt bra läge vid Larmtorget.
    Raz
    Raz: Det här är en av mina favoriter i snabbmatsdjungeln! När det var nyöppnat gjorde personalen lite nybörjarmisstag men nu funkar det klockrent. Det "bjuds" även på Wifi numera. Fast miljön är ganska slamrig och jag har aldrig ätit på plats utan tagit med mig. Men jag har fastnat i vinkelvolten och tar alltid samma smörgås... Min tjej är likadan. Hon kör "sin", alltid samma.
  • ID

1 omdöme
    Stella R
    Stella R: Hur mycket snyggt som helst och att jag fick student rabatt är inte heller fel. Köpte ett ursnyggt halsband med en liten kista som gick att öppna. Är ni Kalmar så gå in här.
    Raz
    Raz: Italia på Storgatan är stadsversionen av klassiska pizzerian Italia. Vi var där i lördags och åt en mycket prisvärd pizzabuffé inkl. dryck och kaffe för 100 kronor jämnt. På buffén fanns många olika sorters pizzor och de var precis lika goda som de man serveras på "original"-Italia. I kassan stod ägaren själv och var på ett glatt, skämtsamt humör. Jag vet inte varför jag inte ätit här innan, men nu kommer jag definitivt att göra det igen.
    Raz
    Raz: Fin 4H-gård med grisar, kor, får, getter, kaniner, höns, hästar och marsvin. Listan kan nog göras längre men jag kommer inte på fler just nu. De djur jag brukar hälsa på är iallafall väldigt snälla. Det finns även en café som serverar fika, glass och smörgåsar. Bredvid ligger en stor park med tillhörande lekplats som gör det här till något av en hotspot för barnfamiljer i Kalmar.
  • Cecilia K
    Cecilia K: Jag har aldrig ätit här men jag har varit där många gånger på puben. Det är en av de bästa pubarna i stan. Det är knökafullt på helgkvällarna och det är alltid sport på storbildtvn. Jag gillar itne sport, men det är ju olearys vi pratar om. Finns även biljardbord och dylikt. Allra bäst är det när de har tagit in nån trubadur eller man får sjunga karaokem då blir det fart på stället.
  • Andrea B
    Andrea B: Ett mysigt ställe med genuin spakänsla! Vi fick ett mycket bra bemötande och behandlingen kändes proffsig! Jag rekommenderar dig som vill ha en lyxig stund för dig själv eller för dig som vill unna någon annan i din närheten en stund av lycka!
  • Bernt Åke H
    Bernt Åke H: Både jag och min fru har köpt bil här och vi är mycket nöjda! Bra service och bra bemötande. Vid fel som upptäcks senare tar de in bilen och rättar felen. Bilfirman har en mycket hög omsättning där det är svårt att tillgodose allas behov på en och samma gång. Vi har åkt till bilfirman för att få saker ordnade och det har aldrig varit några problem . Ibland får man vänta en stund över en kopp kaffe men har alltid åkt därifrån nöjd. Vi kommer fortsättningsvis handla våra bilar hos Bilcenter i Trekanten. Bernt Hellström
  • Christos Z
    Christos Z: Superbra service, alltid snaba.
  • 6 omdömen
  • 3 omdömen
  • 1 omdöme
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Kalmar?