Övrigt i Uppsala

Knivsta  (12 st)
Heby  (7 st)
Älvkarleby  (4 st)
    Carina G
    Carina G: Toppen! Alltid hjälpsam och duktig. Lämnar alltid våra bilar dit för service.
  • Bengt Daniel H
    Bengt Daniel H: Aldrig hittat ett bättre burger ställe någonsin
    Belan S
    Belan S: Jag åker hela vägen från Stockholm till Klinik Zi eftersom det är just här jag känner mig som tryggast och bäst omhändertagen. Min senaste behandling med Dermapen och kemisk peeling har gett fantastiska resultat, jag ser redan hur mina djupare pigmentfläckar börjar avta. Jag har även köpt produkter från Neostrata som kommer att hjälpa till med processen mot mina pigment och fina linjer. De känns så bra på huden. Ser verkligen fram emot nästa besök!
    Jan Peter J
    Jan Peter J: Vi anlitade Edgar för att renovera vårt badrum. Han gjorde ett noggrant jobb och slutresultatet blev bra. Han kommunicerade och checkade av med oss under processen och var mån om att vi skulle få det som vi ville ha det. Det var alltid städat och snyggt på kvällarna. Han samarbetade med bra rörmokare och elektriker. Vi var nöjda så vi anlitade Edgar och hans team även för vår tvättstuga.
    Sonny A
    Sonny A: Bra på fönstermonteringar och inglasningar
    Carl-Axel K
    Carl-Axel K: Varmt tack för gott omhändertagande av hunden Tilda (och oss) i samband med hennes resa till hundhimlen. Vi är mycket nöjda med värmen och professionaliteten som vi fick ta del av. /Anna och Carl-Axel
    Alkiviadias P
    Alkiviadias P: Bästa taxin i Sverige har aldrig träffat någon så trevlig
    Filip anders H
    Filip anders H: RH-Markiser är helt enkelt bäst i branschen. Jag skulle inte tveka att välja dem igen för framtida behov och rekommendera dem till mina vänner och familj.
    Carl David K
    Carl David K: Ett bolag att lite på i vått och torrt. Bra priser och snabba leveranser samt lätt att få tider. Trevligt och väldigt serviceinriktat bemötande. Ett företag som har öga för detaljer och som gör det där lilla extra för att göra dig som kund nöjd. Detaljerna, kunnandet och noggrannheten överträffade mina hög ställda krav och förväntningar. Kan varmt rekommendera detta bolag och har nu blivit en stark följare av bolaget på sociala medier.
    Gustaf Anton E L
    Gustaf Anton E L: Tack Konstantin för en riktigt fin service med fönsterputs! Vi är mycket nöjda och kommer beställa fler tjänster från er!
    Jonny G
    Jonny G: 3:de gången jag nu använder deras tjänster.... turbo rör som small en fredag....behövde bilen i helgen till jobbet....mecken stannade kvar och jobbade över trots han hade ledig halvdag, det är service det, do flesta hade nog inte gjort det 10av10 där...skivor byte fram...samt nu senast byte bussningar i bakvagn samt hjulinställning...alltid lika trevliga, kompetenta, humana priser, rekommenderar 10 av 10. har aldrig behövt åka tillbaka och klaga på något. den gamla typen av bilverkstad där du får personlig kontakt inne på verkstaden med mecken. Som det ska vara.
    Anna F
    Anna F: Så proffsig, kunnig och lyhörd.
  • Carina N
    Carina N: Bästa Djursjukhuset! Ni har tagit hand om vår jämthund på det allra bästa sätt som bara går! Han älskar att åka till er😊! Ni är så bra på att ta hand om honom♥️!
    Eila Madeléne K
    Eila Madeléne K: Seriösa, duktiga, håller vad de lovar och är dessutom väldigt trevliga. Är väldigt nöjd 😊
    Cedrik M
    Cedrik M: Körde en drop-in och blev väldigt nöjd!
    Mats Gunnar B
    Mats Gunnar B: Har provat deras malt vid 2 bryggningar. Det har fungerat mkt bra och fått ut mkt socker under märkningen. Ölen har blivit riktigt bra. Jag kommer definitivt köpa min malt här till mina bryggningar i framtiden. Äntligen en lokalt malt, svensk öl med svenska produkter, perfekt.
  • Daniel N
    Daniel N: Snabb hjälp och bra service. Utfört enligt offert. Beställde också delar på deras webshop. Fungerade supersmidigt, shop.bewemarin.se. Man kan också gå in på www.bewemarin.se.
    Wilhelm B
    Wilhelm B: Anlitade för familjebilder och företagsfoto. Proffsigt och allt var smidigt från start till leverans. Trots att vi var tvungna att anpassa oss till en oplanerad renovering på platsen så anpassade han sig prompt och fann en ny plats på kort varsel. Inte lätt att koordinera 20 pers men Patrik lyckades. Supernöjd helt enkelt. Rekommenderas.
    Ayman E
    Ayman E: Bästa stället jag handlat på . Grym service
  • Thomas Bertil M
    Thomas Bertil M: Mycket trevlig samt kunnig personal, väldigt bra service…
  • Maria Helena B
    Maria Helena B: Fantastiskt skicklig! Lagade kristallkrona och den blev glittrande fin igen! Oerhört nöjda!
    Erik Martin Kim S
    Erik Martin Kim S: Toppen service! Fixade min ventilation utan bekymmer
    Hans Peter Urban L
    Hans Peter Urban L: Gör bra arbeten! Rekommenderas!
    Rebecca Cecilia Elisabeth L
    Rebecca Cecilia Elisabeth L: Bästa barnbokhandeln med en fantastisk bokprenumeration med handplockade böcker för varje barn. Både presenter och souvenirer. Värt en omväg!
  • Anne L
    Anne L: Fungerade snabbt och smidigt allting när jag bokade en av deras onlinekurser i Arbete på väg. Kursen tycker jag va bra och ett stort plus till deras kundtjänst som svarade snabbt och trevligt på mina frågor. Jag har negativa erfarenheter från andra företags kundservice på mail så dom här ska ha stort plus i kanten för det. Jag återkommer garanterat vid mer utbildningsbehov //Anne
123456...13