Övrigt i Uppsala län

Heby  (5 st)
Älvkarleby  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Uppsala län

• Mats Gunnar B
    Mats Gunnar B: Har provat deras malt vid 2 bryggningar. Det har fungerat mkt bra och fått ut mkt socker under märkningen. Ölen har blivit riktigt bra. Jag kommer definitivt köpa min malt här till mina bryggningar i framtiden. Äntligen en lokalt malt, svensk öl med svenska produkter, perfekt.
  • Jonny G
    Jonny G: 3:de gången jag nu använder deras tjänster.... turbo rör som small en fredag....behövde bilen i helgen till jobbet....mecken stannade kvar och jobbade över trots han hade ledig halvdag, det är service det, do flesta hade nog inte gjort det 10av10 där...skivor byte fram...samt nu senast byte bussningar i bakvagn samt hjulinställning...alltid lika trevliga, kompetenta, humana priser, rekommenderar 10 av 10. har aldrig behövt åka tillbaka och klaga på något. den gamla typen av bilverkstad där du får personlig kontakt inne på verkstaden med mecken. Som det ska vara.
  • Carina N
    Carina N: Bästa Djursjukhuset! Ni har tagit hand om vår jämthund på det allra bästa sätt som bara går! Han älskar att åka till er😊! Ni är så bra på att ta hand om honom♥️!
  • Eila Madeléne K
    Eila Madeléne K: Seriösa, duktiga, håller vad de lovar och är dessutom väldigt trevliga. Är väldigt nöjd 😊
  • Sven Mikael F
    Sven Mikael F: Salong Favorit för första gången och är supernöjd med allt! Fräscht ställe, enkelt att boka och framförallt med den som klippte mig. Hade Jenny och kan varmt rekommendera henne. Duktig, trevlig och kunnig. Det blir fler besök! / Ny i stan
    Sture H
    Sture H: Grönvalls Skog AB. Fantastiska och uppskattade förändringar har genomförts till vår fulla belåtenhet. Det gäller både trädfällning (år 2023) och altanbyggen (år 2025). Berit och Sture Halvarsson, Romstarbo 510 i Örbyhus.
    Alkiviadias P
    Alkiviadias P: Bästa taxin i Sverige har aldrig träffat någon så trevlig
    Nils-olov N
    Nils-olov N: Mycket nöjd. Lätt att gå kontakt med och trevligt bemötande. Fick tid snabbt. Bra och snabbt jobbat. Väldigt nöjd. Nisse Nordström
  • Stefan D
    Stefan D: Ulrica brinner för att hjälpa människor som har fastnat i svåra situationer som behöver hjälp att komma vidare i livet.
    Benjamin Kristoffer Olof M
    Benjamin Kristoffer Olof M: Rekomenderar verkligen RS Stängsel! De hjälpte mig och min sambo att snabbt få ett stängsel runt vårt nyköpta hus och Ragnar var lätt att ha att göra med. Alltid glad och hjälpsam även om vi ändrade oss ett par gånger. Priset var riktigt bra och killarna som var här satte upp stängslet var trevliga och jobbade på bra hela tiden. 5/5
    Elisabeth A
    Elisabeth A: Härligt bemötande och ett resultat som jag är mer än nöjd med 😍
    Belan S
    Belan S: Jag åker hela vägen från Stockholm till Klinik Zi eftersom det är just här jag känner mig som tryggast och bäst omhändertagen. Min senaste behandling med Dermapen och kemisk peeling har gett fantastiska resultat, jag ser redan hur mina djupare pigmentfläckar börjar avta. Jag har även köpt produkter från Neostrata som kommer att hjälpa till med processen mot mina pigment och fina linjer. De känns så bra på huden. Ser verkligen fram emot nästa besök!
    Jan Peter J
    Jan Peter J: Vi anlitade Edgar för att renovera vårt badrum. Han gjorde ett noggrant jobb och slutresultatet blev bra. Han kommunicerade och checkade av med oss under processen och var mån om att vi skulle få det som vi ville ha det. Det var alltid städat och snyggt på kvällarna. Han samarbetade med bra rörmokare och elektriker. Vi var nöjda så vi anlitade Edgar och hans team även för vår tvättstuga.
  • Mats Mikael W
    Mats Mikael W: Otroligt bra ställe, rymligt, välordnat och trevlig personal. Aldrig nåt krångel.
  • Anna Lotta Liselotte E
    Anna Lotta Liselotte E: Jonas Rosenfors är extremt bra. Så kunnig och kompetent. Rekommenderas.
  • Claes Robert B
    Claes Robert B: Att anlita Upplands Träd och Markservice kan jag absolut rekommendera, gjort det i flera gånger och arbetet utförs alltid med säkerhetstänk och med ett perfekt resultat! Bara det att blåsa bort löv från grusgången efter fällning så att det inte ska bli jord där med ogräs som följd är kanon! Bra priser som lämnas med offert och alltid stämmer med faktura. Rekommenderas varmt!
  • Emil W
    Emil W: Hård och bra träning. Jag tränade på den här klubben i nästan två år och funderar fortfarande varje termin på att komma tillbaka. Karaten som den utövas på denna klubb ger dig möjlighet att utvecklas, oavsett ambitionsnivå.
  • Niklas L
    Niklas L: Som långhårig man i 30-års åldern är man glad att få behålla en del hår när man går från salongen. En lyssnade frisör som lägger ner mycket engagemang och tar av exakt så mycket hår som jag önskar. Sätter slingningen i rätt nyans exakt varje gång. Rekommenderas mer än varmt!
  • Kent W
    Kent W: Utsökta varor till bra priser
  • Martin H
    Martin H: Ett nystartat men välordnat företag av fyra entreprenörflickor som både har kämparglöden, kunskaperna, engagemanget samt ett jäklar anamma till lyckas. Med framgång redan från första dagen online tror jag att företaget kommer att byggas ifrån en stark grund till oanade höjder på nätet!
  • Mynta H
    Mynta H:
  • Per O
    Per O: Mycket välskött förening i villaområdet Sunnersta. Föreningen har många faciliteter som förhöjd tillgänglighet för rörelsehindrade. Bastu, gym och gästrum finnes liksom en stor,vacker samlingslokal med alla tänkbara faciliteter.
  • Björn E
    Björn E: Man stöter ju som företagare ofta på idioter som vill sälja saker till en, allra helst iklädda clownskor och för tajta jeans - uteslutande fokuserade på "lösningar". De måste snorta kopiösa mängder tjack innan de ska sälja något, för det är omöjligt att få en syl i vädret. Aros Entrémattors säljare är en motpol till detta. I första kontakten med Aros öppnade säljaren med: "Tjena grabbar, vill ni höra en fräckis?" Därefter drog han ett icke rumsrent skämt som skulle få Gert Fylking att rodna. Att mattorna är rena, snygga och byts i det intervall jag bestämmer, till ett bra pris, ser jag mest som en bonus.
  • Kristina V
    Kristina V: Lyckebokyrkan har en liten församling som är mycket trevlig och familjär. Gudstjänsterna är oftast mycket bra med bra musik och givande predikan. Pastorn i församlingen är mycket ambissiös och kreativ, därför blir denna lilla församling givande. Det finns både roliga aktiviteter för barn och ungdomar och det finns även aktiviteter för både yngre och äldre vuxna vilket gör att ingen åldersgrupp är bortglömd och det gör att alla kan känna sig delaktig.
    William F
    William F: Detta är stället där det alltid är bra drag och trevligt folk. Grymma Dj:s och bra drinkar gör utekvällen med kompisarna till ett rent nöje med många roliga minnen.
123456...11