Per H:
Jag är en 60-årig man som gjorde ett face+neck lift på Caroviva. Jag är supernöjd med både resultatet och bemötandet på kliniken. Andreas och teamet är engagerade och mycket måna om att resultatet ska bli så bra som det någonsin är möjligt. Tack!
John L:
Vi har använt Scandinavia Tak & Bygg AB till att renovera tak på en gammal komplementbyggnad ute på mina föräldrars gård samt renovering och byte av altan-tak och montering av snöras skydd på en av ladorna. Kan varmt rekommendera dem! Och kommer garanterat att kontakta dem igen vid eventuella kommande renoveringar.
Väldigt proffsigt utfört och allt enligt fackmannamässiga krav gällande utförande och kontrakt skrivning. Jelena och hennes kollega var väldigt vänliga och hjälpsamma med att få till mina föräldrars behov så bra som möjligt. 11/10!
Återigen STORT tack!
Mvh
John.
Anna L:
Kunde inte vara bättre! Kunnig, prisvärd och supersnabb service (fixade persiennen direkt medan jag väntade). Väldigt trevligt bemötande dessutom.
John Anthony T:
Molla kom till kl18:00 på en fredagskväll när min pump hade slutat fungera. Han testade allt grundligt och kom fram till att på grund av översvämningar i min djupa brunn hade kabeln kortslutit motorn i min pump. Den behövde bytas ut. Han hjälpte mig att hitta en pålitlig rörmokare som han kände och tillsammans gjorde de ett fantastiskt jobb, inte bara med att ta bort den gamla pumpen som var 70 m djup utan också med att installera den nya och ansluta allt inklusive elen, vilket Molla gjorde med noggrant precisionsarbete. Jag kommer definitivt att använda hans tjänster i framtiden.
Tack igen för att du räddade helgen Molla.
Filip anders H:
RH-Markiser är helt enkelt bäst i branschen. Jag skulle inte tveka att välja dem igen för framtida behov och rekommendera dem till mina vänner och familj.
Alina M:
Har i många, många år lidit av rädsla/skräck för "tandläkeriet". Fått viss hjälp, men ständigt fallit tillbaka i sömnlösa nätter och ont i magen inför besöken. Har just kommit hem efter ett av besöken hos Colosseum: avslappnad, glad och med ett fint leende på läpparna. Grattis till rekryteraren som anställt ett sådant team: djup kompetenta, blicken och hjärtat för patienten i centrum, positiva och effektiva med bra samarbete mellan de olika specialisterna. Jag har varit hos käkkirurgen, protetiken, tandläkare, tandsköterskor, tandhygienist - i andra sammanhang skulle jag uttrycka det som att jag "har bred erfarenhet av all medarbetare på Colosseum". Vill varmt rekommendera alla på Colosseum i Uppsala och Stockholm! Och tack!
Ulrika S:
Otroligt nöjd med både vår nya bil som vi köpt hos Fordonsboden samt hjälp att sälja vår gamla. Jakob höll en tät kontakt och svarade snabbt på sms när vi ställde frågor osv. Kommer utan tvekan att anlita dem igen om vi ska köpa eller sälja bil.
5 ⭐️ av 5 möjliga.
Andreas A:
Nordedge har verkligen gjort skillnad för vår restaurang. Med deras hjälp har vi lyft vår marknadsföring till en helt ny nivå, och efter bara några månaders arbete började vi märka av tydliga resultat i form av fler beställningar och ökad synlighet online.
Vi är fortfarande lika nöjda idag som när samarbetet startade. Deras smarta AI-verktyg hjälper oss att nå ut till rätt målgrupp, och vår SEO förbättras kontinuerligt – något som verkligen märks i trafiken och bokningarna.
Ett engagerat och kunnigt team som vet vad de gör. Vi kan varmt rekommendera Nordedge till alla restauranger som vill växa digitalt på riktigt!
Kim V:
Jag har inget annat en beröm för det här företaget. Chaufförerna har allt för att bemöta tex mig i dom olika situationer jag befinner mig i när jag åker sjuktaxi, jag känner en besvikelse när det inte är Enköpings taxi som kommer, om jag ska vara ärlig! Och då inte för att dom andra är så att säga är skit dåliga men Enköpings taxi lägger ribban högt och skulle få välja så är då inte mitt val svårt utan det är Enköpings taxi alla dagar i veckan! Stockholms taxin som tydligen är världenstörsta taxi rörelse har jag fått berättat för mig och mitt helt spontana svar på den va att Åhh vad roligt då har ni något gemensamt med Enköpings taxi som har världens bästa chaufförer, jag är själv taktisk bilförare utbildad och när ett företag utmärker sig på det här hårfina sätt i alla lägen Då är dom värda en recension så det jag nu vill säga är att ni är toppen på alla sätt ni är proffisonella och håller en helt rätt linje helt enkelt och jag är tacksam varje gång jag åker med dom så stort tack från att inte vilja vara bland folk så är det nu så att längtar till mina åkturer jag känner mig helt trygg med att jag inte kommer ramla omkull och skulle jag göra det så är det lugnt, aldrig stressad ! Får alltid sitta bak och sätet flyttas fram man behöver aldrig säga något dom känner in hela tiden! Så TACK och Tack igen..
Daniel N:
Snabb hjälp och bra service. Utfört enligt offert. Beställde också delar på deras webshop. Fungerade supersmidigt, shop.bewemarin.se. Man kan också gå in på www.bewemarin.se.
Carl David K:
Ett bolag att lite på i vått och torrt.
Bra priser och snabba leveranser samt lätt att få tider.
Trevligt och väldigt serviceinriktat bemötande.
Ett företag som har öga för detaljer och som gör det där lilla extra för att göra dig som kund nöjd.
Detaljerna, kunnandet och noggrannheten överträffade mina hög ställda krav och förväntningar.
Kan varmt rekommendera detta bolag och har nu blivit en stark följare av bolaget på sociala medier.
Ida Josefin F:
Mycket nöjd mad allt, från första kontakten till slutresultatet. Slipning av golv och ny parkett i övriga rum. Mycket proffsigt och till ett rimligt pris. Rekommenderas varmt.