Sara:
Fantastiskt att man kan förvandla en nerlagd handelsträdgård med hål i glastaket till en prunkande trädgård med vattenfall och konstutställning. Ett slags ute-inne trädgård i ett växthus. Panncentralen är omgjord till ett café. Otroligt charmigt värt ett besök!!
Elisabeth R:
När man kommer in på gina tricot så slås man av hur fräscht och trevligt det är därinne med massa olika typer av kläder för alla typer av människor. De har både kläder till fest och vardag samt underkläder för alla tillfällen. Det en ganska välsorterat smyckessortiment som jag ialla fall gillar starkt. Personalen hjälper till så ofta de kan men man kan inte räkna med att få den hjälp man behöver.
Måns G:
Vi, jag och min fru, har besökt rest. Lingon vid flera tillfällen och varje gång fått utmärkt service. Lingon är ett välbesökt etablissement med en utmärkt meny i den övre prisklassen i Uppsala som bjuder på robusta och vällagade anrättningar med tydligt svensk touch. Prova gärna någon av de långkokta kötträtter som erbjuds! Mycket kärlek. Miljön är hemtrevligt lantlig och personalen kunnig och uppmärksam - vid senaste besöket fick vi byta vin, mitt under middagen, utan knorr då det inte riktigt gifte sig med maten. Lingon är en av få restauranger i Uppsala som vi gladeligen rekommenderar till vänner och bekanta och kommer att återvända till gång efter annan.
Jesper Mikael S:
Snart tre år sedan jag köpte min bil från One Car Group och dom är fortsatt lika hjälpsamma - nu som då. Kommer definitivt komma tillbaka och fortsätta rekommendera dom!
Henrik H:
Jag har besökt butiken tre gånger i samband med besök på badet. Personalen har alltid varit trevlig och gett mig och min dotter ett bra bemötande. Att vi hittat riktiga fynd på rea har också varit bra.
Annica S:
VI åt grilltallrik me olika sorters kött o en fläskfilerullader me fetaost me rövinssås...tsatsikin var fast o o gudomligt god o köttet var inte torrt...vi kommer helt klart igen...prisvärt var det dessutom
Twana Hama Sidiq Aziz A:
Jag och min fru köpte en begagnad bil hos Larssons Bilcenter Ab och fick fantastiskt bemötande och svar på alla frågor samt hjälp med försäkring / 200kr billigare vad vi hade fått från andra bolag. Tummen upp och starkt rekommendation för er som går i tankar köpa eller byta bil.
Hälsningar