Affär i Stockholm

• Wild & Arrow

Verifierat företag
    27 omdömen
    EVA O
    EVA O: Det var lätt att beställa och betala genom Klarna om man vill. Jag beställde en ögonskugga som motsvarade mina förväntningar.
  • Driver du affär i Stockholm?

• G
    G: fina produkter och jätte trevlig bemötande!
  • 2 omdömen
    Matthieu H
    Matthieu H: Trevlig och kunnig personal, fantastiska produkter till rimliga priser.
  • Jonas på Juvelia
    Jonas på Juvelia: Ruggigt trevliga och kunniga! Härlig feeling i butiken och älskar surret. Bara att komma in och ta en god kaffe och snacka lite med Jimmy o Co är fantastiskt trevligt. Dessutom VINNER de STORT och OFTA! Ta rygg på deras andelssystem! Keep Up The Good Work!
  • Jan U
    Jan U: Bästa bemötandet. Anders är alltid lika bra. Alltid kunden i centrum JU
  • 1 omdöme
    Rafi M
    Rafi M: Mycket bra utval av lösgodis och bra öppettider
  • 14 omdömen
  • Roger T
    Roger T: Bästa asienmarknaden i regionen. Verkar inte dyrare än förortsmarknaderna heller - men välsorterad.
  • 3 omdömen
  • Conny J
    Conny J: Köpte en tandborste Oral-B i 10 i juli i år. Felet var från början att timer inställning inte gick att ändra till 30 sek. Skickade in den för service och fick den utbytt till en annan som visade sig ha samma fel. Efter många mail och telefonsamtal konstaterades att det var fel på mjukvaran och att tandbosten skulle returneras och återbetalas ca 3000:-. Det har löst sig pengar tillbaka och behålla tandbosten Frakten skulle skötas av UPS, som har mailat P&G fraktsedeln 2ggr. Kontaktar då P&G 3 ggr efer samtal med UPS och får till svar att dom inte kan skriva ut fraktsedeln!! Så här sitter jag och kan inte få tillbaks mina pengar för att P&G inte kan skriva ut en fraktsedel. Det kallar jag DÅLIG SRVICE.
  • 1 omdöme
  • Driver du affär i Stockholm?

Områden i Stockholm
Östermalm  (4 st)