Lisa R:
Beställde tidigare från Apotea ofta då det alltid var snabb leverans och bra priser. Den här gången jag beställde och de senaste gångerna har jag fått notiser flera dagar i rad att min beställning blivit försenad och leverans uppskjuten. Jag tycker det är riktigt dåligt att de skriver leverans nästa dag som ett alternativ man kan välja men sedan får man inte leverans på flera dagar!!! Bättre då att ta bort alternativet helt för leverans dagen efter och endast visa information om leverans som faktisk är realistiskt!!
Oscar C:
Om än i princip helt omöjligt att besöka för allmänheten, så är Sjukhusapoteket på Södersjukhuset en trevlig plats. Trevlig personal med hög kompetens, modern teknik och ett väldigt brett utbud av mediciner. Att Sjukhusapoteket ligger flera nivåer under markplan är inte helt relevant.
hampus l:
Utmärkt butik med kund-inriktad personal. Har vi inte den exakta medicinen på lager? Här har du en alternativ, eller så kan du komma tillbaka imorgon efter vi beställt nya. Ett par dagar kvar ännu tills du kan hämta ut? Inga problem, vi kan ta ut det nu medans du är här. Har du dessa problem? Då rekommenderar jag denna medicin, speciellt eftersom den är billigare än det du tänkte köpa.
Finnemang service för specifika bruk, blir inte mycket bättre än så.
Therese D:
Vad vore jag utan Apoteket Vasen i Kista Galleria? De har öppet till klockan 21.00 på vardagar, de har verkligen räddat mig många ggr när barnen blivit sjuka fått feber, hosta eller ramlat och slagit sig ganska sent på dagen. Ett i övrigt ganska normalt apotek, men tack vare öppet tiderna är de helt klart värda sin femma av mig!
Sine L:
Inte så stort apotek och det mesta är bakom disk. Personalen är otrolig omhändertagande och kunnig. Dom informerar hellre för mycket än för lite.
Camilla:
Det här apoteket ligger lite undangömt ett stenkast från Odenplan. Kanske är det just läget som gör att köerna allt som oftast lyser med sin frånvaro. Det finns alltid gott om personal till hands om man behöver hjälp. Generösa öppettider och en rymlig lokal gör att detta är mitt favoritapotek.
Oscar C:
Ett centralt beläget jourapotek är en genial idé, det kan nog nästan inte bli bättre. Även om shoppen inte har öppet under nattetid kan man fortfarande få tag på de mest behövda varorna direkt i receptkassan även om klockan är halv sex på morgonen.
Elina E:
Snabb och trevlig service har jag fått här, både när jag handlat på recept och receptfritt i kassan. Bra utbud av de receptfria produkterna man oftast behöver.
Asma M:
Jag har gått till den apoteket snart i 4 månader.
Jag har ibland inte tagit med mig legg, men då har jag frågat om jag kan få lösenordet till deras nätverk.
Alltid blivit nekad på ett drygt sätt.
Tanken slog mig, hur gör pensionärerna ?
Jag har hört flera gånger hur dem är nonchalanta när dem tar emot sina viktigaste kunder.
Husam hjälpte, och hade en sån god service.
Lugn, sansad. Och är öppen för och hjälpa och gör sina kunder nöjda.
Välkomnar med ett stort leende .
Och bemöter alla människor oavsett vem det än är.
Tragiskt att han inte kan jobba kvar, då han är vikarie och ställer om när det behövs.
Resterande personal är odrägliga. Och behöver träna på hur man kan vara en med människa!
Vänliga hälsningar/
Någon som är besviken för utom HUSAM!
Anna B:
Ett mycket bra bemötande av alla anställda, med undantag för den enda mannen på Apoteket som är så fruktansvärt omständig och komplicerad, så till den milda grad att jag och de jag känner undviker att hämta medicin hos honom. Ett bra tips är som vi gör att ta först en kölapp sedan låter vi en annan kund ta kölappen efter våran innan vi tar den andra kölappen.
Anna
Gabriela L:
Trevlig och kunnig personal.
Litet, varmt och trångt vid influensatider. Långa väntetider.
Inget större utbud men det mest nödvändiga finns.
Elina E:
Apoteket i Rissne är väldigt litet, men du kan lätt hämta ut dina recept här... De har det mesta receptbelagda medicinerna, men inte alla.. Det finns dock inte särskilt mycket att handla receptfritt. Dessutom stänger apoteket i Rissne redan klockan 4, så det är svårt att hinna hämta ut något där när man åker hem från jobbet. Men bra om man hinner...
Denniz T:
Värsta upplevelsen hittills av ett apotek, och otrevligaste farmaceut. Vägrar packa ihop min beställning som igentligen ska ta Max 4 timmar men ber om att det går fort redan väntat kö 30 minuter alternativt mackulera beställning och ta ut recept som vanligt. Blir självklart uppretat och höjer tonen. Kastar ut mig och vägrar ge mig min viktiga medicin efter att ha chattat med kundservice att mackulera recept då hon vägrar göra det. Hemskt apotek!!!
Jonathan L:
Väldigt otrevligt personal i receptdelen, ifrågasättande och upplevs som att jag ska langa narkotika när jag ska hämta ut mina krämer min läkare skrivit ut. Aldrig igen hämta recept här. Personalen i vanliga kassan dock mycket trevliga och bra att göra med.
Jan-Erik Sven L:
Riktigt otrevlig personal som också visade sig vara väldigt okunnig gällande nya läkemedel trots farmaceut-titel på namnbrickan. De påstod att CBD droppar(Cannabidiol) är beroendeframkallande men det finns gott om studier att ingen dopaminförändring sker i hjärnan vid vare sig kortvarigt eller långvarigt intag. Tvärtom en väldigt snäll medicin mot inflammatorisk värk som fungerat väldigt bra för mig, har reumatoid artrit . Rekommenderar verkligen inte detta apotek, dock är chefen trevlig men inte så det väger upp. Enligt deras skyltning heter dom DOZ Apotek och inte Apotek Norrtälje som det står här på Reco men adressen är densamma.
Thomas Bertil R:
Oprofessionella och otrevliga! Hade problem med eksem precis vid ögat och fick rådet att använda Dexem. Bad dem dubbelkolla så att det verkligen var OK om det kom i ögat och fick svaret JA. Läste bipacksedeln hemma där det stod en VARNING för att få krämen i ögonen. Gick tillbaka för att reklamera men en direkt oförskämd receptarie påstod att jag fått ett korrekt råd, vägrade erkänna deras fel och tog inte tillbaka produkten. Detta apotek kan verkligen inte rekommenderas!!!
Linda Marianne N:
Länge sedan jag var här men tyvärr har det försämrats drastiskt. Ny personal som tog lång tid på sig, en kunde knappt prata svenska. Dyrare än närmaste konkurrenterna.
Kommer fortsätta gå till andra apotek.