Apotek i Stockholms län

Danderyd  (1 st)

Topp 25 företag inom apotek i Stockholms län

• 92 omdömen
  • Maria L
    Maria L: Älskar personalen. Trevligt bemötande. Kan läsa recept korrekt. Snabba. Känns som ett gäng vänner varje ggn man kommer in. Bästa apoteket i Sthlm.
  • hampus l
    hampus l: Utmärkt butik med kund-inriktad personal. Har vi inte den exakta medicinen på lager? Här har du en alternativ, eller så kan du komma tillbaka imorgon efter vi beställt nya. Ett par dagar kvar ännu tills du kan hämta ut? Inga problem, vi kan ta ut det nu medans du är här. Har du dessa problem? Då rekommenderar jag denna medicin, speciellt eftersom den är billigare än det du tänkte köpa. Finnemang service för specifika bruk, blir inte mycket bättre än så.
  • Oscar C
    Oscar C: Om än i princip helt omöjligt att besöka för allmänheten, så är Sjukhusapoteket på Södersjukhuset en trevlig plats. Trevlig personal med hög kompetens, modern teknik och ett väldigt brett utbud av mediciner. Att Sjukhusapoteket ligger flera nivåer under markplan är inte helt relevant.
    Therese D
    Therese D: Vad vore jag utan Apoteket Vasen i Kista Galleria? De har öppet till klockan 21.00 på vardagar, de har verkligen räddat mig många ggr när barnen blivit sjuka fått feber, hosta eller ramlat och slagit sig ganska sent på dagen. Ett i övrigt ganska normalt apotek, men tack vare öppet tiderna är de helt klart värda sin femma av mig!
  • Nadija A
    Nadija A: Hjälpsam och kunnig personal med väldgt bra bemötande. Jag går gärna ditt.
    Sine L
    Sine L: Inte så stort apotek och det mesta är bakom disk. Personalen är otrolig omhändertagande och kunnig. Dom informerar hellre för mycket än för lite.
  • 4 omdömen
    Carro
    Carro: Mycket bra bemötande! Trevlig och hjälpsam personal.
    Camilla
    Camilla: Det här apoteket ligger lite undangömt ett stenkast från Odenplan. Kanske är det just läget som gör att köerna allt som oftast lyser med sin frånvaro. Det finns alltid gott om personal till hands om man behöver hjälp. Generösa öppettider och en rymlig lokal gör att detta är mitt favoritapotek.
    Håkan B
    Håkan B: alltid vänlig och hjälpsam personal, brukar inte vara så lång kö
    Elina E
    Elina E: Snabb och trevlig service har jag fått här, både när jag handlat på recept och receptfritt i kassan. Bra utbud av de receptfria produkterna man oftast behöver.
  • lotta
    lotta: Man får nästan alltid proffsig hjälp här. Rekommenderas.