Apotek i Vasastan

3 rekommenderade företag inom apotek i Vasastan, Stockholm

• 79 omdömen
    Lisa R
    Lisa R: Beställde tidigare från Apotea ofta då det alltid var snabb leverans och bra priser. Den här gången jag beställde och de senaste gångerna har jag fått notiser flera dagar i rad att min beställning blivit försenad och leverans uppskjuten. Jag tycker det är riktigt dåligt att de skriver leverans nästa dag som ett alternativ man kan välja men sedan får man inte leverans på flera dagar!!! Bättre då att ta bort alternativet helt för leverans dagen efter och endast visa information om leverans som faktisk är realistiskt!!
  • Driver du apotek i Vasastan?

• 1 omdöme
    Camilla
    Camilla: Det här apoteket ligger lite undangömt ett stenkast från Odenplan. Kanske är det just läget som gör att köerna allt som oftast lyser med sin frånvaro. Det finns alltid gott om personal till hands om man behöver hjälp. Generösa öppettider och en rymlig lokal gör att detta är mitt favoritapotek.
  • Driver du apotek i Vasastan?

• Thomas Bertil R
    Thomas Bertil R: Oprofessionella och otrevliga! Hade problem med eksem precis vid ögat och fick rådet att använda Dexem. Bad dem dubbelkolla så att det verkligen var OK om det kom i ögat och fick svaret JA. Läste bipacksedeln hemma där det stod en VARNING för att få krämen i ögonen. Gick tillbaka för att reklamera men en direkt oförskämd receptarie påstod att jag fått ett korrekt råd, vägrade erkänna deras fel och tog inte tillbaka produkten. Detta apotek kan verkligen inte rekommenderas!!!