Begagnade bilar i Jönköping

13 rekommenderade försäljare av begagnade bilar i Jönköping kommun

Nyfiken på vad din bil är värd?
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Roni K
    Roni K: Superservice och fantastiskt bemötande! Säljarna är kunniga och bilen var i väldigt fint skick!
  • Driver du bilhandel i Jönköping?

• CONNY S
    CONNY S: Redan vid första kontakten sköljde vänlighet, engagemang, kundfokus och massvis med bilar över mig. Snacka om förstklassigt bemötande. Jag var egentligen bara lite nyfiken på vad som finns på marknaden för att förbereda byte av min Passat när leasingen går ut i januari. Det slutar naturligtvis med att vi skriver ett nytt leasingavtal på en nyare Passat, denna gången på en GTE (hybrid) som stod alldeles innanför porten. Perfekt! Allt löstes väldigt proffsigt och öppenhjärtigt. Bilen var klar att hämtas redan dagen efter, då jag skulle åka hem till Kungsbacka igen. Jag prutar aldrig, inte heller denna gången. Det gjorde dem bra själva. :-) Dessutom lite godis, som en vaxning och fri service (exkl. material) helt utan att jag ens övervägt att efterfråga det. Stor applåd, och tack Anna för att jag har fått en kompis i Jönköping. Kommer snart in för en kopp kaffe till... :-) //Conny
  • Martin S
    Martin S: Johan på Servtech är en av väldigt få som med toppresultat, till bra pris -fixat irriterande dörruppslag på bilen till nära nog ursprungsskick vilket verkligen kräver kunnande och skicklighet. Snabb och enkel tidsbokning, snabbt och enkelt utfört! Både bättre och billigare än att blanda in försäkringsbolaget och nån av deras utvalda trötta verkstader.. Servtech i Jönköping rekommenderas varmt!
  • Rolf Lennart S
    Rolf Lennart S: Köpte en fin bil på distans av mycket trevlig personal. Blev hämtad vid tågstation och hade en trevlig stund med provkörning, kontraktskrivning etc. Mycket nöjd med både pris och bil! Efter två veckor gick en bakfjäder av, kontaktade Joacim och fick allt ordnat på verkstad nära mig. Köper gärna bil av dem igen!
  • sara E
    sara E: Hyr alltid av Hertz. Flest bilar i stan att välja bland och de är ingen billig skit som man kan få på andra ställen. Bäst helt enkelt.
  • Linus P
    Linus P: Jag har vänt mig till nybergs vid två tillfällen. En gång pga inborttsskada i bilen och engång för en service. Tyvärr så tog det väldigt lång tid för dem båda gångerna. Dessutom så fixade de inte allt som de skulle utan jag fick åka dit vid tre olika tillfällen och ändå så funkade inte allt som de lovade att fixa. Deras priser är också enormt i överkant. Kände mig inte välbemött och skulle inte rekomendera någon att serva bilen där!
  • Daniel S
    Daniel S: Lämnade in vår SAAB 9-5 på grund av att motorlampan tänts och att backväxeln inte gick att få i. Allt blev ju lagat men de släppte ner det lilla locket som sitter i tanklocket i bensintanken och spärrade bränslemätaren och gjorde att vi körde slut på bensin fast det stod att vi hade ungefär 20 liter kvar. Sedan lyckades de förstöra LCD-displayen för AC'n. När jag ringde och påpekade detta så sa de bara att det inte var deras fel och det inte var någon idé att komma tillbaka och försöka lura dom på fel som vi åstadkommit. Har aldrig blivit så dåligt bemött någonsin på ett företag. Tyvärr Holmgrens, jag rekomenderar INTE verkstaden alls. Bilförsäljningen är helt okej, men räkna inte med att få något på garantin.
  • Henrik J
    Henrik J: Helt ok! Bytte bromsskivor mm. Enda missen att de råkade växla höger o vänster bak.
  • Kristina S
    Kristina S: Efter en så otrevlig bemötande idag känner jag att jag aldrig skulle kunna tänka mig att köpa en bil på Kamux i Jönköping
  • Daniel M
    Daniel M: En oärlig bilhandlare som inte följer gällande avtal. Handla inte din bil här! I annonsen på blocket framgick det att bilen omfattades av Kias nybilsgaranti, vilket visade sig vara en felaktig uppgift. Detta meddelades först när jag var på plats och skulle teckna ett överlåtelseavtal. Hade då åkt från Göteborg till Jönköping för att provköra bilen.Blev erbjuden en annan garanti istället som skulle vara bättre då den bland annat skulle ha en längre giltighetstid än Kias nybilsgaranti. När jag fick hem garantibeviset har bilhandlaren tecknat en garanti för en betydligt kortare period än det vi var överens om. Det har även visat sig att den senaste servicen som var utförd dagen före köpet inte var en komplett service och att en kompletterande service krävs för att den nya garantin ska gälla. Har anmält bilhandlaren till ARN.
  • Leif Å
    Leif Å: När du köper en ny moped, så försöker man välja ett märke som har fått goda referenser. Vi köpte en ny moped Viarelli Monztro till dottern. Fick problem med den ganska snabbt och inte fått hjälp. Riktigt dåligt bemötande, svarar ej på mail när en ny scooter fått problem. Efter påminnelse kommer ett svar... sedan tystnad. Jag varnar för denna typ av "säljare" och jag har haft lång mailkorrespendans under ett års tid. Varning!!!!! , det hade varit så enkelt att bara ta in den och kika på den eller beställa en helt ny hastighetsmätare från Viarelli, som sannlikt inte vill smutsa ner sitt varumärke på åf som inte förstår att service är viktigt.
  • FADI T
    FADI T: ......................................
  • Driver du bilhandel i Jönköping?

• Greger L
    Greger L: Oseriösa fifflare Köp inte bil av Bilhuset i Jönköping! Även kallat Nordic Bil riktiga fifflare, säljer bilar med fel som dom vet om och när kunden begär att det ska rättas till, vill dom att kunden ska stå för hela eller halva kostnaden! Riktiga luffare som ska undvikas, Köpte en bmw 523 av dom som verkade fin och ok men som blivit sämsta bilaffären ever! En mardröm dessutom var den överprissatt! Undvik dessa bedragare