Bemanningsföretag i Östergötland

Norrköping  (1 st)

Topp 7 bemanningsföretag i Östergötland

• 1 omdöme
    Simon L
    Simon L: Trevlig personal med utsökt mat. En mysig resturang som känns som ett hem helt enkelt. Gå dit för bästa mat i Motala. Eller Östergötland kanske?
  • Niklas A
    Niklas A: Grymt trevligt bemötande !
  • Patrick A
    Patrick A: Ett seriöst företag med komopetent och punktlig personal som verkligen kan sitt jobb! Mycket bra service under deras resor. Jag/Vi rekommenderar de varmt..!
  • Karin L
    Karin L: Väldigt trevligt bemötande från alla på kontoret, inklusive den fantastiska receptionisten som alltid har ett leende på läpparna och tid för alla. Deras företag är ju ungt och aktivt, så det är något som verkligen känns när man är uppe på kontoret, det sjuder av energi och leklusta. de tar väl hand om sina konsulter och anordnar olika aktiviteter för att få alla att känna sig välkomna och delaktiga. Om man söker jobb där så får man alltid svar, även om man inte fick jobbet. Man slipper leva i ovisshet om hur det har gått.
  • 5 omdömen
    JONAS I
    JONAS I: Bokar in flera intervjuer och lovar att återkomma men sedan hör de aldrig av sig, oseriösa!
  • 2 omdömen
    William H
    William H: Dyr butik och oflexisibelpersonal som inte är så villig att hjälpa ifall det skulle behövas. Stämningen är inte på topp och utbudet lite sämre än vanligt tycker jag (till och med för pressbyrån).
  • 1 omdöme
    Irritera
    Irritera: Det verkar som om anställda slutar under sin provanställning och lämnar uppdragen "vind för våg". Pratade med en arbetsgivare över att jag inte hört något om jobbet jag var på intervju tillsammans med Manpower och arbetsgivaren. Det tyckte arbetsgivaren också var underligt vilket ger en dålig eftersmak över det hela.