Bensin i Västra Götaland

Alingsås  (1 st)
Kungälv  (1 st)

Topp 17 bensinmackar i Västra Götaland

• Jennie B
    Jennie B: Här precis vid Ätran med små vattenfall och fina blommor ligger cafét BastaKvarn i mycket vacker omgivning. Ta en fika på en utav de små öarna i ån och mata fiskarna som finns där. Det serveras olika smårgåsar för den hungrige och det finns hembakade kakor för den som bara är lite fikasugen. Men mest känt är stället för sina goda räkmackor.
    Simon F
    Simon F: Kanonbra bensinstation med trevlig personal !
    Björn T
    Björn T: Här jobbar jag, nybyggd station med trevlig personal och mycket goda hamburgare... ofta lågt bensinpris också :)
    Anders K
    Anders K: Småhandlat där många gånger och äver hyrt kärror ett flertal gånger. Senaste gånger var det en kärra för att köra grus på som skulle hyras och dom hade en riktigt bra kärra för just detta ändamål! Alltid supertrevlig personal och gott mode på dom!
    Eva S
    Eva S: Personliga och mycket service-inriktade. De har allt man behöver och fixar allt från smått till stort.
  • Kristian H
    Kristian H: Lokalt företag med servicekänsla! Fixar fram produkterna ni letar efter!
  • Andreas J
    Andreas J: ja fan statoil är väldigt bra för det är nattöppet .Kan inte komma på om det finns nån ananstans här i Alingsås
  • Torbjörn R
    Torbjörn R: Hej! Jag rekomenderar denna mack för att personalen alltid är trevlig och dom har den goaste cappucino jag någonsin drukit.
  • Christer W
    Christer W: Riktigt bra Statoil mack som har renoverats och fått mer utbud, snabbmat, mackor, bensin och tvätt. Perfekt allt på ett ställe. Trevlig personal är ett klart plus.
    Veronica J
    Veronica J: Ett stopp här på vägen till eller från festen på lördagen och en nattburgare är ett måste. Här finns allt som en mack ska ha och den verkar vara öppen 24 timmar om dygnet :)
    Johan N
    Johan N: Hyr inte lastbil här! Jag hade veckor i förväg bokat att hyra en lastbil. Några dagar innan ringer jag dessutom för att bekräfta en detalj. Inga problem, var svaret. Bilen visar sig ha odokumenterade skador som jag måste påpeka. När jag sen sätter mig för att köra i väg visar det sig att förarstolen inte går att justera, det går inte att flytta den fram och tillbaka. Sittställningen är långt ifrån säker. Tjejen som hyr ut tittar och konstaterar att så är fallet. Någon annan lastbil finns inte tillgänglig och hon är inte det minsta intresserad att försöka hjälpa mig att lösa mitt transportbehov, hellre vill hon hålla på med bullar och mackor. Jag får efter bästa förmåga försöka lösa det själv. Någon kompensation var det naturligtvis inte heller tal om. Dålig kvalitet på uthyrningsbil, dålig service, dåligt bemötande.
    Anton V
    Anton V: Kom att tänka på det idag, efter snart 9 år, personalen är ALLTID trevlig. Grymma på att anpassa sig efter kundens humör! Kan inte minnas ett enda dåligt bemötande! Det sämsta är att man måste lämna legitimation för att tanka på kvällen och natten, men detta har jag full förståelse för med tanke på allt bus som tröttnat på 14:- litern
  • Anders K
    Anders K: Butiken ligger bra till, något få parkeringar i direkt anslutning till ingången. Tankar man är det gott om plats och utanför är det rent och snyggt. Själva butiken är ganska liten men har ett sortiment av vad man behöver när man väl åker dit. En mestadels trevlig och pigg personal.
  • Niklas D
    Niklas D: En trött människa står å pratar i telefon när jag kommer in o ska hämta släpet jag ska hyra. Lika trött i telefonen som i butiken. Människor som söker sig till butiken måste väl ändå få hjälp före de i telefonen. Denna station har haft väldigt konstiga anställda i mer än 20 år. Skärpning!!!
    Stefan Q
    Stefan Q: För övrigt var pumparna felmarkerade, så jag väntade i onödan på en bil för att kunna tanka 98-oktanigt...
  • Muhamed G
    Muhamed G: Har köpt en biltvätt, Fik en lapp med kod nummer för att tvätt då, gick iväg och kom tillbaka efter 30min. Det visar sig att tvätten/ maskinen inte fungerar. Gick in för att få tillbaka pengar då säger en kvinnlig personal som presenterar sig som chef att de inte vett om jag redan använt tvätten innan, och hon säger det på väldigt otrevlig sätt som att jag skulle försöka lura de på 149kr Och ville inte ge mig pengar tillbaka. Idiot säger jag bara. Fel människa på fel plats.
  • Anders K
    Anders K: Denna Statoilstation ligger bredvid ett systembolag och jag kan ha förståelse för att det blir en del trafik där på fredagar. Troligtvis trafik som driver deras försäljning av chips, tobak och andra helgvaror precis som Systembolaget. Då har dårarna på Statoil mage att ställa en P-vakt som bötfäller de som parkerar och sedan går in till Systembolaget. Jag tror att dom helt missat att man faktiskt kan gå till Systembolaget först och SEDAN gå in och handla. Att dom dessutom förstör sin egen merförsäljning är ju idioti. Jag kommer aldrig mer köpa mitt fredagsmys på denna Statoilstation. USCH!