Bergvärme i Uppsala

Enköping  (1 st)
Knivsta  (1 st)
  • Wrandings Rörmokeri

572 omdömen
    Vi hjälper kunder i hela Mälardalen och Västmanland med rörmokeri, värmepumpar och vattenrening. Hos oss får du erfarna rörmokare som gör jobbet ordentligt – från första kopplingen till sista detaljen...
    Kristoffer Ö
    Kristoffer Ö: Ett väldigt bra och seriöst företag som är otroligt serviceinriktade! Otroligt trevlig personal/montörer som gör det bästa för kunden. Inte dom billigaste och heller absolut inte dom dyraste men man får verkligen valuta för pengarna. Jag har haft med Bålsta VVS och göra i ett ex antal år och det kommer jag också fortsätta att ha framöver.
  • Elli
    Elli: Trevliga, jobbet utfört utan några anmärkningar. Jättenöjd och kommer säkert anlita dom igen. Även kostnaden på jobben dom utför känns lite mer humana än vad andra rörisar tar i Bålsta /Håbo.
  • ProfessRör AB

255 omdömen
    Ditt självklara val för VVS-tjänster i hela Uppsala, vi är rörmokaren som verkligen bryr sig!
    Ingvar B
    Ingvar B: Tack Giannis och Professrör för hjälp! Mitt golvvärme har varit trasigt i 2 år. Ingen kunde fixa det, men Giannis gjorde det! Han var proffsig och fixade problemet snabbt och inte dyr. Jag bor i Knivsta och är glad att ha en bra rörmokare nära.
  • Peter N
    Peter N: Fantastiskt bemötande, undersökte gamla pumpen och lämnade kostnadsförslag avseende reparation. Lämnade offert avseende nyinstallation. Kom på utsatt tid och arbetade snabbt och effektivt, bättre pch snyggare installatipn av den nya pumpen. Vi är mycket nöjda med resultatet.
  • EKPG KLIMAT

19 omdömen
    Robert E
    Robert E: Väldigt transparent kring installationer och möjliga lösningar i given situation.