Proffsigt, bra bemötande, trevlig och kunnig person. Kommer att rekommendera honom till alla som behöver hjälp
ProfessRör AB
Välkommen till ProfessRör AB! Vi är en professionell VVS-installatör som har fokus på dig som kund. Tjänster: Byte av av duschblandare, montering av dusch, dra nya rör, byte av avlopp, installering av badkar och mycket mer. Vi ser alltid till att komma vid utsatt tid och hålla vad vi lovar. Vi håller rent efter oss när vi varit hos dig och utfört ett arbete.
80 omdömen om ProfessRör AB
Sedan starten hos Reco 2022
Åtgärdade stoppet i avloppet i köket. Trevlig, kunnig och proffsig. Snabbt på plats. Kan rekommendera.
Kom i tid, ställde frågor, löste vårt problem, lugn o trevlig person, som var oerhört serviceminded
Väldigt snabb och bra service,. Jätte nöjd med jobbet .
Bra - genomgående. Snabbt på plats, pålitligt och lösningsorienterat. Jag skulle kanske valt en annan blandare - som var exakt lik vår tidigare - men där har jag mig själv att skylla som inte kollade upp exakt hur den nya såg ut som vi fick. Snabbhet, tydlighet och god kommunikation var i fokus genomgående - vilket uppskattades. Kommer kontakta igen när nästa kran går sönder.
Jag ville bara skicka ett stort tack Elin för omdömen du har gett mig. Det betyder verkligen mycket för mig att få feedback och veta att mitt arbete uppskattas. Jag är tacksam för att du har tagit dig tid att dela dina tankar och erfarenheter. Det hjälper mig att förbättra mig och fortsätta leverera bra resultat.
Snabbt, bra, trevlig och förklarande
Tack så mycket Ulf för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss
Hade tid och möjlighet att komma mitt i semestertider och gjorde ett snabbt och bra jobb. Utförde byte av vattenmätarkonsol pga läckande ventiler, samt monterade blandarfäste i badrum. Rekommenderas!
Hej Leif, Jag är tacksam för att du har tagit dig tid att lämna omdömen och dela dina tankar och erfarenheter. Jag uppskattar det verkligen!
Very good service. 100% recommended.
Thank you so much Francisca for taking time to share your personal experience. It means a lot to us.
Trevlig rörmokare som fanns tillgänglig under semestertider.
Tack så mycket Marcus för omdömen. Jag uppskattar verkligen
Min toalettstol läckte vatten från baksidan ut på golvet. Jag ringde runt till olika rörfirmor i Uppsala, men de flesta hade semester. Till slut ringde jag Professrör i Knivsta och Giannis svarade och åtog sig att komma inom en timme. Han kom och lokaliserade felet, gav ett konstnadsförslag som jag accepterade. Han återkom ett par timmar senare med reservdelar och fixade snabbt toalettstolen. Jag blev imponerad av effektiviteten och tacksam över den snabba hjälpen. Allt gjordes mycket professionellt och effektivt av Professrör...
Jag ville bara skicka ett stort tack för omdömen du har gett mig. Det betyder verkligen mycket för mig att få feedback och veta att mitt arbete uppskattas. Jag är tacksam för att du har tagit dig tid att dela dina tankar och erfarenheter. Det hjälper mig att förbättra mig och fortsätta leverera bra resultat.
Mycket trevlig och tillmötesgående! :)
Tack så mycket Ingun för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Bra och trevligt bemötande. hjälpsam!
Tack så mycket Rikard för omdömen. Det betyder mycket för oss att få feedback
Jag fick hjälp i mitt ärende både snabbt och professionellt och är mycket nöjd med företaget! Det gällde läckage av en vattenkran. Ela Eckert
Tack så mycket Ela, Jag är jätteglad. Det känns bra att få bekräftelse för det arbete man gör.
Mycket bra och professionell.
Tack så mycket Erik. Jag uppskattar verkligen
Snabb, bra service och kunnig personal. Trevlig och man fick följa med i arbetet.
Tack så mycket Johan för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Mycket nöjd med byte av badrumskommod. Rekommenderas!
Hej Carmelle, Ett stort tack för omdömen du har gett mig. Det betyder verkligen mycket för mig.
Snabb, duktig och trevlig. Allt du behöver när när något krånglar.
Tack Benny för ditt stöd och för att du har tagit dig tid att lämna omdömen. Jag uppskattar det verkligen! Ha en fantastisk dag!
Mycket kunnig och bra kund bemötende
Tack för ditt stöd och för att du har tagit dig tid att lämna omdömen. Jag uppskattar det verkligen! Ha en fantastisk dag!
Snabbt och bra. Tog bara nån dag efter första kontakt så var jobbet klart.
Tack så mycket för omdömen Daniel. Det betyder mycket för oss 🙂
Snabb och mycket professionell service. Giannis fixade inte bara min pump utan såg även till att resten av vattensystemet var i bra skick. Dessutom mycket trevlig och pedagogisk. Rekommenderas starkt!
Tack så mycket Fredrik för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Perfekt, snabbt och bra kommunikation. Rekommenderas!
Tack så mycket för omdömen Marika🙂
Snabb kontakt, trevligt bemötande och bra jobb! Stort tack, Giannis
Tack så mycket Daniel för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Trevligt och bra utfört arbete!
Proffsigt och kompetent bemötande! Vi efterfrågade hjälp i samband med byte av kommod och tvättställ. Väldigt nöjda med resultatet.
Tack så mycket Lars. Det betyder mycket för oss !!!
Punktligt och bra. Bra jobbat 👍
Tack så mycket Mariam för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Professionellt och snabbt utfördes jobbet till min belåtenhet
Tack så mycket Rigmor, Jag är jätteglad. Det känns bra att få bekräftelse för det arbete man gör.
Suverän service och proffsigt bemötande!
Tack så mycket Lars för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Rensning av rör. Allt tip top.
Tack så mycket Andreas för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Det sköttes professionellt, inga problem , samt en just och ärlig hantverkare. Jag fick en ny kökskran installerad.
Tack så mycket Eric för omdömen
Kom inom en timme efter det att jag ringt. Annars är det vanliga när man kontaktar en hantverkare att de säger att de har lite "körigt just nu" men skall återkomma. Sedan hör man inget mer. Gediget utfört arbete när det var stopp under diskbänken och goda tips inför framtiden. Denna firma förtjänar att få många kunder.
Det tog mig fasligt lång tid att svara på detta... vad ska jag säga liksom med mina lätt generade kinder.. Tusen tack för allt
Ett professionellt bemötande av en duktig, kunnig och noggrann rörmokare. Min värme fungerar bättre än tidigare. Rekommenderas!
Tack så mycket Yvonne, jag är jätte glad att höra det
Giannis är trevlig och professionell, han hittade och löste problemet med min krånglande golvvärme. Väldigt flexibel och lätt att få tag på, han håller vad han lovar, både i offert och med avtalade tider.
Tack så mycket för fina ord Hans. De betyder mycket för oss.
Vi hade ett avlopp som krånglade i köket. Vi kontaktade ProfessRör och hade möjligen en förhoppning om att bli behjälpt inom några dagar. MEN, hjälpen kom redan samma eftermiddag/kväll. Vi fick en analys om vad problemet bestod i och att det inte var absolut akut att åtgärda samma kväll. Dagen efter på förmiddagen kom Giannis och fixade felet. Jätte professionell inom avlopp men framförallt också en fantastisk person med ett grymt kundfokus. Ett bolag och person som jag varmt rekommenderar!
Tack så mycket Robert för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.
Mycket professionellt! Han fixade problemet och tipsade vad man ska göra om problemet uppstår igen.
Tack så mycket för omdömen Georgios !!
Allt från offert till leverans hanterade på ett utmärkt sätt. Rekommenderas!!!
Tack så mycket för din kommentar Isaac!!
Snabb, trevlig och noggrann. Åtgärdade en kärv termostat. Kom med kort varsel.
Tack så mycket för din omdömen Olof
Trevligt bemötande, snabb och bra leverans!
Tack så mycket för omdömen Tarik
Utmärkt bemötande. Väl och noggrant utfört arbete. Rekommenderar företaget å det varmaste. Karin Olsson
Tack så mycket för omdömen Karin 😊
proffsig, noggrant utfört och trevlig
Tack så mycket för omdömen Linda 🙂
Vi fick akut hjälp och även hjälp med annat som behövde åtgärdas. Giannes var mycket noggrann.
Tack så mycket för omdömen Karin 😊
Lätt att prata med. Proffsigt utfört jobb under den lovade tiden. Rekommenderas
Tack så mycket för omdömen Nenad🙂
Superbra arbete och Giannis höll oss alltid informerade om vad han gjorde och varför
Tack så mycket för omdömen Linus
Bra bemötande. Snabbt agerande. Bra händelsereferat. Som förstagångskund hade vi "standard-/normala förväntningar. Företaget levde upp till dem. Köp: Översyn/reparation av värmepumpsystem. Har lagats så långt det är möjligt f. n.. Köp: Rep av läckande rör. Har lagats. Upplevelsen är god service.
Tack så mycket för omdömen Thomas!!
Den som kom var noggrann och professionell
Tack så mycket för omdömen Bo :)
Fick hjälp väldigt snabbt och arbetet gick smidigt och blev bra utfört. Kan varmt rekommenderas.
Tack så mycket för omdömen Peter
Supersnäll och duktig rörmokare!
Tack så mycket för omdömen Otto 🙂
Vi kunde boka tid med kort varsel. Han erbjöd även hjälp över sms ifall att jag kunde lösa felet själv. Han fixade min läckande dusch, trevligt bemötande och han kom vid avtalad tid. Kostade 1733 kr att fixa min läckande dusch (2 packningar och att dra åt rören).
Tack så mycket Dennis för din omdöme 🙂
Efter förfrågan, en offer med ”vändande post” Byte av expansionskärlet 1:a vardagen efter accept. Raskt arbetat, mycket trevlig samt tog med sig det gamla kärlet 5/5 😀
Tack så mycket Kristina för din omdöme. Det betyder mycket för oss. Ha en riktigt god jul och ett fantastiskt gott nytt år
Snabbt, smidigt och bra pris. Vad mer kan man begära?
Hej Per, Tack så mycket för omdömen!
Snabb och bra kommunikation. Trevlig hantverkare, supernöjd med arbetet som beatid av kommodbyte inkl blandare till handfat och dusch.
Tack så Mycket Märta för omdömen