ProfessRör AB

ProfessRör AB

professror.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Välkommen till ProfessRör AB! Vi är en professionell VVS-installatör som har fokus på dig som kund. Tjänster: Byte av av duschblandare, montering av dusch, dra nya rör, byte av avlopp, installering av badkar och mycket mer. Vi ser alltid till att komma vid utsatt tid och hålla vad vi lovar. Vi håller rent efter oss när vi varit hos dig och utfört ett arbete.

80 omdömen om ProfessRör AB

Sedan starten hos Reco 2022

Kianoush H
Skrev om ProfessRör AB

Proffsigt, bra bemötande, trevlig och kunnig person. Kommer att rekommendera honom till alla som behöver hjälp

Agneta W
Skrev om ProfessRör AB

Åtgärdade stoppet i avloppet i köket. Trevlig, kunnig och proffsig. Snabbt på plats. Kan rekommendera.

Johan Å
Skrev om ProfessRör AB

Kom i tid, ställde frågor, löste vårt problem, lugn o trevlig person, som var oerhört serviceminded

Inger R
Skrev om ProfessRör AB

Väldigt snabb och bra service,. Jätte nöjd med jobbet .

Elin B
Skrev om ProfessRör AB

Bra - genomgående. Snabbt på plats, pålitligt och lösningsorienterat. Jag skulle kanske valt en annan blandare - som var exakt lik vår tidigare - men där har jag mig själv att skylla som inte kollade upp exakt hur den nya såg ut som vi fick. Snabbhet, tydlighet och god kommunikation var i fokus genomgående - vilket uppskattades. Kommer kontakta igen när nästa kran går sönder.

Svar från ProfessRör AB

Jag ville bara skicka ett stort tack Elin för omdömen du har gett mig. Det betyder verkligen mycket för mig att få feedback och veta att mitt arbete uppskattas. Jag är tacksam för att du har tagit dig tid att dela dina tankar och erfarenheter. Det hjälper mig att förbättra mig och fortsätta leverera bra resultat.

Ulf Å
Skrev om ProfessRör AB

Snabbt, bra, trevlig och förklarande

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Ulf för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss

Leif M
Skrev om ProfessRör AB

Hade tid och möjlighet att komma mitt i semestertider och gjorde ett snabbt och bra jobb. Utförde byte av vattenmätarkonsol pga läckande ventiler, samt monterade blandarfäste i badrum. Rekommenderas!

Svar från ProfessRör AB

Hej Leif, Jag är tacksam för att du har tagit dig tid att lämna omdömen och dela dina tankar och erfarenheter. Jag uppskattar det verkligen!

Francisca A
Skrev om ProfessRör AB

Very good service. 100% recommended.

Svar från ProfessRör AB

Thank you so much Francisca for taking time to share your personal experience. It means a lot to us.

Marcus A
Skrev om ProfessRör AB

Trevlig rörmokare som fanns tillgänglig under semestertider.

Tack så mycket Marcus för omdömen. Jag uppskattar verkligen

Anders H
Skrev om ProfessRör AB

Min toalettstol läckte vatten från baksidan ut på golvet. Jag ringde runt till olika rörfirmor i Uppsala, men de flesta hade semester. Till slut ringde jag Professrör i Knivsta och Giannis svarade och åtog sig att komma inom en timme. Han kom och lokaliserade felet, gav ett konstnadsförslag som jag accepterade. Han återkom ett par timmar senare med reservdelar och fixade snabbt toalettstolen. Jag blev imponerad av effektiviteten och tacksam över den snabba hjälpen. Allt gjordes mycket professionellt och effektivt av Professrör...

Svar från ProfessRör AB

Jag ville bara skicka ett stort tack för omdömen du har gett mig. Det betyder verkligen mycket för mig att få feedback och veta att mitt arbete uppskattas. Jag är tacksam för att du har tagit dig tid att dela dina tankar och erfarenheter. Det hjälper mig att förbättra mig och fortsätta leverera bra resultat.

Ingun P
Skrev om ProfessRör AB

Mycket trevlig och tillmötesgående! :)

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Ingun för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Rikard E
Skrev om ProfessRör AB

Bra och trevligt bemötande. hjälpsam!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Rikard för omdömen. Det betyder mycket för oss att få feedback

Erik R
Skrev om ProfessRör AB

Jag fick hjälp i mitt ärende både snabbt och professionellt och är mycket nöjd med företaget! Det gällde läckage av en vattenkran. Ela Eckert

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Ela, Jag är jätteglad. Det känns bra att få bekräftelse för det arbete man gör.

Erik S
Skrev om ProfessRör AB

Mycket bra och professionell.

Tack så mycket Erik. Jag uppskattar verkligen

Johan N
Skrev om ProfessRör AB

Snabb, bra service och kunnig personal. Trevlig och man fick följa med i arbetet.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Johan för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Carmelle V
Skrev om ProfessRör AB

Mycket nöjd med byte av badrumskommod. Rekommenderas!

Svar från ProfessRör AB

Hej Carmelle, Ett stort tack för omdömen du har gett mig. Det betyder verkligen mycket för mig.

Benny B
Skrev om ProfessRör AB

Snabb, duktig och trevlig. Allt du behöver när när något krånglar.

Svar från ProfessRör AB

Tack Benny för ditt stöd och för att du har tagit dig tid att lämna omdömen. Jag uppskattar det verkligen! Ha en fantastisk dag!

Lars B
Skrev om ProfessRör AB

Mycket kunnig och bra kund bemötende

Svar från ProfessRör AB

Tack för ditt stöd och för att du har tagit dig tid att lämna omdömen. Jag uppskattar det verkligen! Ha en fantastisk dag!

Daniel S
Skrev om ProfessRör AB

Snabbt och bra. Tog bara nån dag efter första kontakt så var jobbet klart.

Tack så mycket för omdömen Daniel. Det betyder mycket för oss 🙂

Per Fredrik Nikolaus J

Snabb och mycket professionell service. Giannis fixade inte bara min pump utan såg även till att resten av vattensystemet var i bra skick. Dessutom mycket trevlig och pedagogisk. Rekommenderas starkt!

ProfessRör AB gillar detta
Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Fredrik för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Marika N
Skrev om ProfessRör AB

Perfekt, snabbt och bra kommunikation. Rekommenderas!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Marika🙂

Daniel W

Snabb kontakt, trevligt bemötande och bra jobb! Stort tack, Giannis

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Daniel för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Johan W
Skrev om ProfessRör AB

Trevligt och bra utfört arbete!

Lars W
Skrev om ProfessRör AB

Proffsigt och kompetent bemötande! Vi efterfrågade hjälp i samband med byte av kommod och tvättställ. Väldigt nöjda med resultatet.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Lars. Det betyder mycket för oss !!!

Mariam G

Punktligt och bra. Bra jobbat 👍

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Mariam för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Rigmor M
Skrev om ProfessRör AB

Professionellt och snabbt utfördes jobbet till min belåtenhet

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Rigmor, Jag är jätteglad. Det känns bra att få bekräftelse för det arbete man gör.

Lars L
Skrev om ProfessRör AB

Suverän service och proffsigt bemötande!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Lars för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Andreas H
Skrev om ProfessRör AB

Rensning av rör. Allt tip top.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Andreas för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Eric R
Skrev om ProfessRör AB

Det sköttes professionellt, inga problem , samt en just och ärlig hantverkare. Jag fick en ny kökskran installerad.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Eric för omdömen

Per L
Skrev om ProfessRör AB

Kom inom en timme efter det att jag ringt. Annars är det vanliga när man kontaktar en hantverkare att de säger att de har lite "körigt just nu" men skall återkomma. Sedan hör man inget mer. Gediget utfört arbete när det var stopp under diskbänken och goda tips inför framtiden. Denna firma förtjänar att få många kunder.

Svar från ProfessRör AB

Det tog mig fasligt lång tid att svara på detta... vad ska jag säga liksom med mina lätt generade kinder.. Tusen tack för allt

Yvonne R
Skrev om ProfessRör AB

Ett professionellt bemötande av en duktig, kunnig och noggrann rörmokare. Min värme fungerar bättre än tidigare. Rekommenderas!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Yvonne, jag är jätte glad att höra det

Hans P
Skrev om ProfessRör AB

Giannis är trevlig och professionell, han hittade och löste problemet med min krånglande golvvärme. Väldigt flexibel och lätt att få tag på, han håller vad han lovar, både i offert och med avtalade tider.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för fina ord Hans. De betyder mycket för oss.

Robert D
Skrev om ProfessRör AB

Vi hade ett avlopp som krånglade i köket. Vi kontaktade ProfessRör och hade möjligen en förhoppning om att bli behjälpt inom några dagar. MEN, hjälpen kom redan samma eftermiddag/kväll. Vi fick en analys om vad problemet bestod i och att det inte var absolut akut att åtgärda samma kväll. Dagen efter på förmiddagen kom Giannis och fixade felet. Jätte professionell inom avlopp men framförallt också en fantastisk person med ett grymt kundfokus. Ett bolag och person som jag varmt rekommenderar!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Robert för att du tar tid att förmedla din personliga upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Georgios K
Skrev om ProfessRör AB

Mycket professionellt! Han fixade problemet och tipsade vad man ska göra om problemet uppstår igen.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Georgios !!

Isaac W
Skrev om ProfessRör AB

Allt från offert till leverans hanterade på ett utmärkt sätt. Rekommenderas!!!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för din kommentar Isaac!!

Olof R
Skrev om ProfessRör AB

Snabb, trevlig och noggrann. Åtgärdade en kärv termostat. Kom med kort varsel.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för din omdömen Olof

Tarik Q
Skrev om ProfessRör AB

Trevligt bemötande, snabb och bra leverans!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Tarik

Karin O
Skrev om ProfessRör AB

Utmärkt bemötande. Väl och noggrant utfört arbete. Rekommenderar företaget å det varmaste. Karin Olsson

Tack så mycket för omdömen Karin 😊

Linda G
Skrev om ProfessRör AB

proffsig, noggrant utfört och trevlig

Tack så mycket för omdömen Linda 🙂

Karin E
Skrev om ProfessRör AB

Vi fick akut hjälp och även hjälp med annat som behövde åtgärdas. Giannes var mycket noggrann.

Tack så mycket för omdömen Karin 😊

Nenad B
Skrev om ProfessRör AB

Lätt att prata med. Proffsigt utfört jobb under den lovade tiden. Rekommenderas

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Nenad🙂

Linus H
Skrev om ProfessRör AB

Superbra arbete och Giannis höll oss alltid informerade om vad han gjorde och varför

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Linus

Thomas Å
Skrev om ProfessRör AB

Bra bemötande. Snabbt agerande. Bra händelsereferat. Som förstagångskund hade vi "standard-/normala förväntningar. Företaget levde upp till dem. Köp: Översyn/reparation av värmepumpsystem. Har lagats så långt det är möjligt f. n.. Köp: Rep av läckande rör. Har lagats. Upplevelsen är god service.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Thomas!!

Bo Y
Skrev om ProfessRör AB

Den som kom var noggrann och professionell

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Bo :)

Peter D
Skrev om ProfessRör AB

Fick hjälp väldigt snabbt och arbetet gick smidigt och blev bra utfört. Kan varmt rekommenderas.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för omdömen Peter

Otto C
Skrev om ProfessRör AB

Supersnäll och duktig rörmokare!

Tack så mycket för omdömen Otto 🙂

Dennis L
Skrev om ProfessRör AB

Vi kunde boka tid med kort varsel. Han erbjöd även hjälp över sms ifall att jag kunde lösa felet själv. Han fixade min läckande dusch, trevligt bemötande och han kom vid avtalad tid. Kostade 1733 kr att fixa min läckande dusch (2 packningar och att dra åt rören).

Tack så mycket Dennis för din omdöme 🙂

Engli B
Skrev om ProfessRör AB

Efter förfrågan, en offer med ”vändande post” Byte av expansionskärlet 1:a vardagen efter accept. Raskt arbetat, mycket trevlig samt tog med sig det gamla kärlet 5/5 😀

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Kristina för din omdöme. Det betyder mycket för oss. Ha en riktigt god jul och ett fantastiskt gott nytt år

Per S
Skrev om ProfessRör AB

Snabbt, smidigt och bra pris. Vad mer kan man begära?

Svar från ProfessRör AB

Hej Per, Tack så mycket för omdömen!

Märta L
Skrev om ProfessRör AB

Snabb och bra kommunikation. Trevlig hantverkare, supernöjd med arbetet som beatid av kommodbyte inkl blandare till handfat och dusch.

Tack så Mycket Märta för omdömen