ProfessRör AB

professror.se
  • BadgeFourYears
  • BestInSweden2025
4.9

Välkommen till ProfessRör AB, din pålitliga rörmokare i Knivsta. Med en stark inriktning på kundservice har vi blivit det självklara valet för alla VVS-tjänster i regionen. Som professionella VVS-installatörer har vi bred kunskap och erfarenhet för att hantera allt från byte av duschblandare till installation av badkar. Oavsett...

216 omdömen om ProfessRör AB

Sedan starten hos Reco 2022

Britt-marie M
Skrev om ProfessRör AB

Imponerande snabb hjälp med en krånglande toalettstol en söndagmorgon. Verkligen professionellt.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för dina fina ord! Det glädjer mig verkligen att höra. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa snabbt, även på helger. Hör av dig om du behöver hjälp igen!!

Vanja L
Skrev om ProfessRör AB

Fick snabbt hjälp och ett mycket trevligt bemötande .

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Vanja för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen. Hälsningar Giannis

Loukia D
Skrev om ProfessRör AB

Väldigt nöjd med både service och resultat. Riktigt proffsig rörmokare! Rekommenderas varmt.

Svar från ProfessRör AB

Stort tack för din fina omdöme Loukia. Vi finns här om du behöver hjälp igen.

Eugen K
Skrev om ProfessRör AB

Allt fungerade bra. Kunnig hantverkare.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Eugen. Trevligt att träffa dig. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen

Dominik K
Skrev om ProfessRör AB

Jag är mycket nöjd med tjänsten jag fick från företaget. Rörmokaren kom i tid, arbetade snabbt och professionellt och förklarade tydligt vad som behövde göras. Resultatet blev perfekt och priset var rimligt. Jag uppskattade särskilt deras trevliga bemötande och pålitlighet. Jag rekommenderar varmt denna firma till alla som behöver hjälp med VVS-arbeten!

Svar från ProfessRör AB

Tack snälla för ditt omdöme! Jätteroligt att du är nöjd med jobbet. Hör av dig när du behöver hjälp igen. Du är alltid välkommen!

Jan-Ove H
Skrev om ProfessRör AB

Snabb hjälp vid vattenläcka på lördagsmorgonen. Bra lösning på klurigt problem och servicen var utmärkt från första kontakt till avslutat arbete.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme Jan-Ove! Jag är verkligen glad att jag kunde hjälpa dig. Hör av dig när som helst om du behöver hjälp igen.

Hans K
Skrev om ProfessRör AB

Montören kom på kort varsel och i tid och löste uppkomna problem på proffesionellt sätt. Lugn och trevlig. Kommer anlita ProfessRör AB om behov uppkommer i framtiden.

Svar från ProfessRör AB

Stort tack för dina varma ord! Det betyder mycket att du tog dig tid att skriva. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Karin O
Skrev om ProfessRör AB

Mycket väl utfört arbete, lagning av rinnande toalett. Snabb ankomst. Rekommenderas.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket, Karin, för ditt omdöme! Behöver du hjälp i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig igen.

Sören L
Skrev om ProfessRör AB

Snabbt och professionellt arbete. Mkt nöjda med arbetet och utförande.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Sören! Det gläder oss att ni är nöjda. Vi uppskattar ert förtroende.

Carl E
Skrev om ProfessRör AB

Bra och serlös och håller vad de lovar, gör klart ingen lång bänk I

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Carl ! Vi uppskattar verkligen dina fina ord.

Hemen K
Skrev om ProfessRör AB

Smidigt, proffsigt kunnig , hjälpsam och trevlig fick jätte snabb hjälp med att fixa vattenkranen under diskbänken samt koppla förlänga vatten rör , rekommenderar starkt tack att ni finns , Bästa service! Tack att ni finns !

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Hemen. Jätteroligt att du är nöjd . du är alltid välkommen igen!

Sven L
Skrev om ProfessRör AB

Extremt snabba, mycket bra service!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Sven! Vi försöker alltid vara så snabba som möjligt för alla kunder. Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp i framtiden, vi ser till att komma ännu snabbare nästa gång! 😄

Rickard P
Skrev om ProfessRör AB

Bra bemötande med bra återkoppling, noggrann och åtgärdade skadan med bra resultat. Rekommenderar varmt!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för din fina recension Rickard ! 🙏 Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om det behövs.

Karin R
Skrev om ProfessRör AB

Superbra service! Trevligt och professionellt bemötande, gjorde ett bra jobb, smidig kontakt. Lyssnade på våra behov och förutsättningar och kom med en bra lösning. Kan verkligen rekommendera ProfessRör AB.

Svar från ProfessRör AB

Stort tack för dina fina ord Karin! 😊 Det gläder oss att du är nöjd. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen vid framtida behov.

Ingeborg J
Skrev om ProfessRör AB

Jag fick snabbt hjälp med ett stopp i tvättställ. i måndags morse. Arbetet sköttes snabbt och professionellt. Redan två timmar efter besöket kom fakturan med rutavdrag.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Ingeborg för att du tog dig tid att skriva några rader. Jag uppskattar verkligen din fina återkoppling och är glad att du blev nöjd ! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Estefania M
Skrev om ProfessRör AB

He was an excellent professional with a lot of knowledge about the things he was doing, with a very good comunication with me explaining me everything he was doing.

Svar från ProfessRör AB

Thank you so much, Estefania. I truly appreciate your kind words, it was a pleasure helping out.

Per P
Skrev om ProfessRör AB

Mycket bra kommunikation trevligt bemötande

Svar från ProfessRör AB

Tack Per, uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva!

Ramazan D
Skrev om ProfessRör AB

Vi behövde hjälp av en rörmokare i Märsta och hittade ProfessRör på Reco ( med fina omdömen). Giannis kom redan nästa morgon, fixade läckan och bytte kranen snabbt. Supernöjda!!!! Rekommenderas!

Svar från ProfessRör AB

Tack Ramazan, så roligt att höra! Hoppas allt fungerar bra nu!!

Inga K
Skrev om ProfessRör AB

Får snabbt kontakt, med mycket trevlig personal. Besök o problemet lagat inom kort stund Mycket nöjd o tacksam.

Svar från ProfessRör AB

Tack Inga, så fint att höra! Glad att allt fungerar bra nu.

James H
Skrev om ProfessRör AB

ProfessRör AB turned out on a Sunday and fixed a water pump burst which had flooded my cellar overnight. He answered the phone early and arrived within the hour. Did an excellent job too. Thanks, James

Svar från ProfessRör AB

Thank you so much, James. I really appreciate your kind words, glad everything is back to normal again!

Nimar A
Skrev om ProfessRör AB

Proffsig, kunnig och trevlig, ställde upp vid en vattenläcka och va på plats inom en timme! Kan varmt rekommendera ProfessRör

Svar från ProfessRör AB

Tack Nimar, verkligen uppskattat att du tog dig tid att skriva! Ha det fint framöver.

Pär B
Skrev om ProfessRör AB

Bra bemötande och väl utfört arbete, jag är mycket nöjd.

Svar från ProfessRör AB

Tack Pär, uppskattar verkligen ditt fina omdöme!

Gert M
Skrev om ProfessRör AB

Lätt att få kontakt med bolaget. Smidigt att boka tid för att byta köksblandare och de kom på utlovad tid. Allt var väldigt positivt.

Svar från ProfessRör AB

Tack Gert, uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva! Fint att allt fungerade bra.

Alfie W
Skrev om ProfessRör AB

Fick snabb hjälp trots semestertider, dessutom väldigt trevlig personal!

Svar från ProfessRör AB

Tack Alfie, så uppskattat att du skrev! Alltid trevligt att få hjälpa till.

Lina P
Skrev om ProfessRör AB

Kom snabbt även om det var mitt i sommaren. Kunnig och trevlig rörmokare som förklarade sitt arbete.

Svar från ProfessRör AB

Tack Lina, uppskattar verkligen att du skrev! Hoppas allt fungerar bra nu framöver.

Olof N
Skrev om ProfessRör AB

Hn var en riktig yrkes man greken och att jag kunde få tag på er så snabbt tack kent och olof

Svar från ProfessRör AB

Tack Olof, så snällt skrivet! Kul att allt löste sig smidigt.

Francesco S
Skrev om ProfessRör AB

Han kom samma dag. Snabb och professionell!

Svar från ProfessRör AB

Tack Francesco, uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva! Trevligt att allt fungerade bra.

Lars E
Skrev om ProfessRör AB

Snabb och bra service vid vattenläcka. Ett bra bemötande från hantverkaren.

Svar från ProfessRör AB

Tack Lars, uppskattar verkligen dina ord. Skönt att allt gick bra !!

Carl J
Skrev om ProfessRör AB

Snabb och professionell hjälp.

Svar från ProfessRör AB

Tack Carl! Glad att jag kunde hjälpa till snabbt. Hör gärna av dig igen om något dyker upp framöver.

Linnéa A
Skrev om ProfessRör AB

Kom snabbt till vår räddning och hanterade situationen så proffsigt. satt dessutom och skrev ner vad som var fel och tydligt hur det skulle vara för att vara korrekt. Jag hade lättare att förstå och förklara för försäkringsbolaget som hade 100 frågor. Tacksam Mvh Linnea

Svar från ProfessRör AB

Tack Linnéa, vad fint att höra! Jag uppskattar verkligen dina ord och är glad att jag kunde hjälpa till på ett tydligt sätt. Hoppas allt fungerar som det ska nu.

Ingeborg L
Skrev om ProfessRör AB

Giannis är fantastisk! Proffsig och pålitlig och han förklarar alltid noga alla åtgärder som behövs och varför. Helnöjd varje gång! Rekommenderar varmt ProfessRör!

Svar från ProfessRör AB

Tack snälla Ingeborg! Vad roligt att höra. Jag uppskattar verkligen dina ord och förtroendet. Vi ses nästa gång det behövs hjälp!

Maj Å
Skrev om ProfessRör AB

Snabb, professionell och trevlig.

Svar från ProfessRör AB

Tack Maj, vad kul att du blev nöjd! Alltid trevligt att kunna hjälpa till.

Märta Å
Skrev om ProfessRör AB

Jag LarsÅman är Märtas son och har beställt jobbet av montören hon var super nöjd med både jobbet och montören glad trevlig och professionell. Märta fyller 94 och har varken smarttelefon eller bankid därav min insats.

Svar från ProfessRör AB

Stort tack Lars för att du hörde av dig! Det var verkligen ett nöje att få hjälpa Märta, så fint att höra att hon blev nöjd. Hälsa henne så gott från oss! Giannis - ProfessRör AB

Martin E
Skrev om ProfessRör AB

Service, kunskap och håller överenskommelsen.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Martin för att du tog tid att skriva omdömet!!

Alma Linnea J
Skrev om ProfessRör AB

Använde Professrör för att täta röranslutningen i toalettstolen. Gick snabbt att få en tid och få hjälp och Giannis gjorde ett jättebra jobb!

Ioannis D gillar detta
Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för de fina orden Alma Linnea! Kul att det gick smidigt och att du blev nöjd med jobbet. Bara att höra av dig om något dyker upp framöver!

Anna S
Skrev om ProfessRör AB

Snabb hjälp, gott bemötande. Förklarade vad som behövdes göra.

Svar från ProfessRör AB

Tack för det! Kul att kunna hjälpa till, bara att höra av dig om det behövs något mer. Giannis - Din rörmokare i Knivsta

Annika F
Skrev om ProfessRör AB

Hej. Jag behövde snabb hjälp med en bevattningspump och fick snabb och professionell hjälp. Klar och tydlig offert där allt fanns beskrivet i detalj. Mycket nöjd.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Annika! Jätteroligt att kunna hjälpa till med pumpen – extra fint att få hjälpa en granne :) Bara att säga till om något mer skulle behövas! Giannis – ProfessRör

Nils Y
Skrev om ProfessRör AB

Väldigt nöjd med bemötande och utfört arbete

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Nils! Väldigt kul att höra. Bara att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver. Giannis – ProfessRör

Ewa R
Skrev om ProfessRör AB

Vi fick snabb och proffsig hjälp samma dag som vi ringde. Det rann vatten från vårt duschmunstycke. Troligen packningen i duschblandaren. Företaget fick en bild på blandaren och hade med sig reservdelar så att han kunde byta packningen på en gång. Vi fick även en prisuppgift innan vi sa ja till arbetet. Överträffade våra förväntningar med råge.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för det fina omdömet Ewa! Skönt att vi kunde lösa det, och tack för att ni skickade bild, det underlättade verkligen. Bara att höra av er om det behövs något mer framöver! Giannis – Din rörmokare i Knivsta

Staffan B
Skrev om ProfessRör AB

Väldigt trevligt och kompetent bemötande. Fick också hjälp med problem "utanför boxen"

Svar från ProfessRör AB

Tack så jättemycket Staffan för din fina kommentar, det gör mig verkligen glad! Jag försöker alltid ge ett trevligt bemötande och lösa problem, även om de kräver lite kreativa lösningar. Det är precis sånt här som gör mitt jobb som rörmokare i Knivsta och Uppsala så givande. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen – här på ProfessRör finns vi alltid redo att hjälpa till! Tack för ditt förtroende!

Ulf G
Skrev om ProfessRör AB

Proffsigt utfört arbete till Ett bra pris.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Ulf! Kul att du är nöjd med både jobbet och priset. Vi på ProfessRör strävar alltid efter att leverera topptjänster som rörmokare i Knivsta och Uppsala. Hör av dig om vi kan hjälpa dig igen!

Ulla-Britt H
Skrev om ProfessRör AB

Rörmokaren svarade på vårt telefonsamtal när vi var i behov av akut hjälp. Han lotsade oss på telefon, så att vi kunde stoppa det akuta förloppet och på förmiddagen dagen därpå kom han och gjorde den nödvändiga reparationen. Han uppvisade såväl yrkesskicklighet som medmänsklighet.

Svar från ProfessRör AB

Tack för de fina orden Ulla-Britt! Så skönt att vi kunde hjälpa er snabbt både på telefon och på plats. På ProfessRör jobbar vi alltid för att kombinera yrkesskicklighet med ett personligt bemötande. Hör av er när som helst om ni behöver en rörmokare i Uppsala igen!

Benjamin J
Skrev om ProfessRör AB

Mycket enkel och snidig kontakt, snabb service och väldigt hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Svar från ProfessRör AB

Stort tack för dina fina ord Benjamin! Det var ett nöje att få hjälpa till – vi på ProfessorRör strävar alltid efter enkel kontakt, snabb service och ett varmt bemötande. /Giannis, rörmokare i Knivsta & Uppsala

Rolf Tommy Å
Skrev om ProfessRör AB

Han är noggrann och lämnar sakliga förklaringar och vad som är bäst och lönsammast för kunden

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Rolf för de vänliga orden! Jag tror på tydlig kommunikation och att alltid hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för kunden. /Giannis – din rörmokare i Knivsta & Uppsala, ProfessorRör

Fredrik C
Skrev om ProfessRör AB

Tydlig offert och bra utfört arbete (att laga en duschblandare som hade gått sönder på två ställen vilket sparade pengar jämfört med att köpa en ny). Dessutom tog Giannis iväg skräpet.

Svar från ProfessRör AB

Tack för de fina orden Fredrik ! Vi är glada att vi kunde hjälpa till att laga duschblandaren och spara pengar åt dig. Att ta hand om skräpet är en självklarhet för oss – vi vill alltid göra det där lilla extra. Tack för att du valde oss! /Giannis ProfessRör din rörmokare i Knivsta & Uppsala

Regula F
Skrev om ProfessRör AB

Snabbt och perfekt service, kort framförhållning.

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme Regula ! Vi på ProfessorRör gör vårt bästa för att erbjuda snabb och pålitlig VVS-service, även med kort varsel. /Giannis, rörmokare i Knivsta & Uppsala

Stella P
Skrev om ProfessRör AB

Alltid kunnigt, trevligt och proffsigt bemötande! Giannis lägger ner tid på att förklara vad han gör och varför. Han är otroligt kunnig och tar den tid det behöver för att göra jobbet ordentligt och säkert. Denna gång bytte vi kökskblandaren. Han överträffar alla förväntningar och mer därtill! En rörmokare att lita på och det märks att han är otroligt erfaren och har ett genuint intresse av det han gör!

Svar från ProfessRör AB

Tack Stella för dina varma ord – det gläder mig verkligen att jobbet med köksblandaren blev som ni önskade. Jag tar mig alltid tid för att förklara och göra det ordentligt, för det ska kännas tryggt hela vägen. /Giannis, rörmokare i Knivsta & Uppsala – ProfessorRör

Mats R
Skrev om ProfessRör AB

Bra och proffsigt utfört enligt våra söner, arbetet utfördes medan vi är på semester.

Svar från ProfessRör AB

Stort tack för ert förtroende! Det känns alltid extra fint att få ta ansvar när kunden är bortrest – och att få höra att era söner tyckte jobbet var bra och proffsigt betyder mycket. /Giannis, rörmokare i Knivsta – ProfessorRör

Per L
Skrev om ProfessRör AB

Lätt att komma i kontakt med, och ett mycket proffsigt bemötande. Vi har haft hjälp av ProfessRör tidigare när vi haft VVS relaterade problem i vår BRF och kommer att fortsätta att ha det.

Svar från ProfessRör AB

Stort tack för ert fortsatta förtroende Per ! Det är alltid ett nöje att få hjälpa till i er BRF – och vi på ProfessorRör finns här när ni behöver professionell och smidig VVS-hjälp. /Giannis, rörmokare i Knivsta & Uppsala

Joakim R
Skrev om ProfessRör AB

Allt funkade bra. Från första kontakten, till återkoppling, till arbetet och fakturering. Jag behövde lite extrahjälp med ett vattenlås, vilket rörmokaren kunde fixa på plats. Rekommenderas!

Svar från ProfessRör AB

Tack så mycket Joakim för din recension! Så roligt att höra att allt gick smidigt. Jag är också glad att jag kunde hjälpa med vattenlåset direkt. Stort tack för rekommendationen, och hör av dig om du behöver hjälp igen!