Bilskrot i Norrköping

2 rekommenderade bilskrotar i Norrköping kommun

• Alfons A
    Alfons A: Det finns inte mycket positivt här
  • Driver du bilskrot i Norrköping?

• Ove H
    Ove H: Norrköpings Bilskrot AB, 556817-5250 vilket lurendrejeri ! Var ute efter en ny framskärm till min bil, min lackerare går ut på Bildelsbasen och kollar, hittar en helt ny på lager hos Norrköpings Bilskrot AB, jag ringer upp och bara vill få bekräftat att den finns, bokar den och betalar samtidigt via swich 1,975:- inkl. frakt, lämnar lackerarens namn, adress och mobilnummer som mottagare. 4-5 arbetsdagen ringer jag bilskroten och frågar vart skärmen är, efterfrågar kollinummer eller spårningsnummer, man säger att man ska återkomma till mig om en stund med uppgifterna, nästföljande dag ringer jag upp skroten, också då säger man att man ska återkomma till mig om en stund, ingen hör utav sig. Nästa f.m ringer jag igen och nu ifrågasätter jag varför detta dröjsmål med att komma med ett spårningsnummer, utlovad 1-3 arbetsdagar har passerat med ett flertal dagar, då säger man att skärmen skickas från Szczecin i Polen med DSV, samtidigt får jag äntligen ett spårningsnummer som visar att skärmen har blivit upphämtad 21 februari 2025 11:27 och är i transit via NRK NORRKÖPING SE, dvs Norrköpings Bilskrot AB. Då jag konstaterar att min skärm INTE går direkt till min lackerare, -Trots (!) att jag tydligt gett honom som mottagare, så naturligtvis ringer jag återigen upp Norrköpings Bilskrot AB den 26 februari och frågar VARFÖR via dom och inte direkt till lackeraren, först säger man att skärmen har kommit till dom, man försöker sen säga att det är leverantören i Polens fel, vidare säger man att det kommer att bli ytterligare (!) en fraktkostnad på 1.100:-, -trots (!) att jag redan betalat frakten i priset. Istället säger man, nå hur ska vi göra …. Ska du ha skärmen eller inte … Jag ifrågasätter varför jag måste betala något ytterligare när jag redan har betalt för skärmen och frakten, som svar får jag bara det här tydligt bokstavligen sagt, man vill inte (!) sälja skärmen, samma skärm jag redan i förskott swishat pengarna för. Min lackerare ringer också han ner till Norrköpings Bilskrot AB, till honom säger man ordagrant, men då säger vi att skärmen inte finns och under samtalets gång så har man ifrån bilskroten redan 28 februari swishat tillbaka 1.975:-. -Är man verkligen ett seriöst företag när man gör såhär (?) Det finns en del negativa recensioner bl.a på Facebook och andra plattformar, mitt tips till er andra som behöver en bildel eller något annat, akta er för att överhuvudtaget ha någonting med Norrköpings Bilskrot AB att göra, det finns andra mer seriösare bilskrotar än denna skojare (!)