Nilofar M:
Jag har haft nöjet att arbeta med Carolina på Colofzon under en tid nu, och jag kan ärligt säga att deras service har överträffat mina förväntningar. Det personliga och professionella bemötandet jag fått är något jag inte har stött på tidigare, trots att jag har prövat flera andra redovisningsbyråer.
Colofzon har verkligen underlättat min redovisning och gett mig ovärderliga ekonomiska råd, vilket har varit särskilt viktigt för mitt nystartade bolag. Deras kompetens och engagemang gör att jag kan fokusera på att driva mitt företag utan att oroa mig för de ekonomiska detaljerna.
Jag kan varmt rekommendera Colofzon till alla som vill ha en pålitlig partner för sin redovisning och ekonomi. De gör allt så mycket enklare!
Cecilia K:
Kliv in i denna blomsterdjungel med vackra arrangemang och underbara blommor i monter. Här blir man sugen på att handla må du tro. I varje skrymsle finns något vackert och det står alltid vackra blommor uppradade utanför. Det är service som attan inne hos personal och de hjälper mer än gärna till. Dock en smula dyrt.
Magnus G:
Efter 30 år som egen företagare bytte vi till Ludwig o co, är det sämsta jag varit med om. Skickar gigantiska fakturor som känns helt orimliga pga av i princip obefintlig respons vid olika frågeställningar. Lång svarstid om det över huvudet taget kommer ngt svar alls???? Det känns aldrig tryggt med dessa.
Cecilia K:
Total Flopp.
Känns oseriösa.
Svåra att få tag på och mobilnr dom lämna i telefonsvararen är ej i bruk.
Verkar okunniga gällande regler och lagar vid testamente och bouppteckning.
Väldigt otydliga i papper dom skickar ut.
Rekommenderar INTE detta företag.
BETYG: STORT MINUS!