Bokförlag i Stockholms län

• Alice S
    Alice S: Bfjdkekdnfnfnfnjj hhbijv hjärtklappning hh bj
  • 1 omdöme
    Jörgen I
    Jörgen I: Dessa leverantörer av dataläromedel är otroligt bred i produktsortimentet och har en snabb leveranstid. Utan telefonkö och proffsig personal. Rekommenderas varmt
  • Malou G
    Malou G: Det här är ett litet bokförlag till personal, stort inom branschen. Ger endast ut barn- och ungdomsböcker. Har några riktiga bestsellers såsom Sven Nordqvists böcker om Pettson och katten Findus. För lite äldre kan man hitta till exempel Augustprisvinnaren Stefan Castas romaner. Opal är delägare till Barnens bokklubb tillsammans med PA Nordstedt och söner.
  • Erik F
    Erik F: Vi använder Zeteo efter att ha gjort en noggrann jämförelse mot framförallt Karnov.
  • Anders W
    Anders W: Specialicerat förlag, mest fantastiska kokböcker, snyggt designade med inspirerande och gott innehåll.
  • Katarina A
    Katarina A: Oseriöst och toppstyrt. Läs mer på http://www.journalisten.se/artikel/25231/den-allmaenna-tonen-aer-nedsaettande!
  • joseph f
    joseph f: jag gick till taxilegit. trafikskola i tensta i stockholm, när jag fick min utbildnigmaterial innehöll cd skiva som tillhör ab trafikpedagogik, jag frågade skolan om man kan använda skivan på flera datorer ja sa han, i skivan finns loka,lag,säke.kartprover,på paketet står att man kan köra på 1 dator med inernet koppling och koder jag tyckt att det ok,nästa gång kan man köra på på anna dator med koder, jag körde skivan på arbets plat dator då tänkte jag att jag kan läse på när jag har lång rast eller strunta i lunchen,när jag kom hem och körde skivan i hemmet dator funkade inte då frågade jag skolan varför fungerar inte skiva på min hem dator då svarade dom men det står 1 dator det är lurig? det skulle har stått 1 dator och 1 gång, nu måste jag läsa på i jobbet komma tidig 1 timme eller slutar 1 timme sent kanske köpa en ny. mycket lurig
  • Katarina A
    Katarina A: Uselt ledarskap, dålig betalningsförmåga, extrem personalomsättning eftersom medarbetarna misstros och misshandlas psykiskt.