Cykel i Göteborg

6 rekommenderade cykelreparatörer i Göteborg kommun

David J
    David J: Byggde egna hjul och personalen var mer än hjälpsam. En annan gång fick jag min cykel justerad utan att behöva lämna in den och det enda jag betalade var 50kr för delen som skulle bytas. Bästa bemötandet jag fått på någon butik någonsin och mitt självklara förstaval när det gäller cykelbutik!
  • Driver du cykelaffär i Göteborg?

David J
    David J: Bra service och trevliga att ha att göra med, inga problem att få hjälp med det lilla extra!
  • Johan J
    Johan J: Liten cykelaffär med engagerad ägare. Fixar det mesta och hyr även ut cyklar.
    David J
    David J: Kunnig och trevligt bemötande, här finns mycket trevliga delar som du inte hittar någon annanstans.
  • 4 omdömen
    ?????? ?
    ?????? ?: Lämnade in min cykel på service här och fick tillbaka den i sämre skick, därtill ville inte personalen åtgärda sin reperation i efterhand. Kasta inte bort pengarna här, gå istället till en annan verkstad - framförallt om ni är rädda om era cyklar.
  • Driver du cykelaffär i Göteborg?

• J
    J: Långsamma, obetydlig dokumentation/information mellan anställda (måste prata med personen du lämnat in cykeln till) och i princip omöjliga att nå per telefon (fortfarande aldrig lyckats med 20+ försök alla tider på dagen).