Dator i Lund

13 rekommenderade företag inom dator i Lund kommun

• 31 omdömen
  • Driver du datorföretag i Lund?

• Per
    Per: Jättebra webb-byrå. Jag hade lite problem med min privata hemsida och hörde av mig till dem. De tog 15min efter jag gett dem lösen till min server så var problemet löst. De gav utöver det en enkel analys av sidan och vad som kan förbättras. Så nu har jag koll på vad som kan utvecklas i framtiden.
    Johan B
    Johan B: Anders som driver Videocent är rakt igenom en hyvens kille - han driver företag för att han älskar det han gör, utan en tanke på profit.
  • Lars M
    Lars M: Har *aldrig* haft problem med Kjell & Co, har det varit nåt problem med varan jag köpt har det lösts snabbt och smidigt utan suckande eller gnäll.
  • Johanna P
    Johanna P: Riktigt professionellt bemötande när jag ringde kundtjänst. Även väldigt snabb leverans! Kan absolut rekommendera dom!
    Anks E
    Anks E: A.J. på Creatify plockade fram en ny design och installerade en ny hemsida på vår server. Nästa steg är att få den mobilanpassad vilket de löser åt oss utan extra kostnad.
    Amanda E
    Amanda E: GH Data är en av de bästa databutikerna jag har besökt. Det är en liten butik som ligger i centrala Lund, och som alltid ger bra och personlig service. Det får man sällan numera i de stora kedjornas butiker. Personalen här är kunnig och kan det mesta om datorer, finns inte det man vill ha hemma beställer de gärna hem åt en. Jättebra butik!
  • Joen P
    Joen P: Ganska liten och intetsägande lokal, men med ett magnifikt utbud av elektronik och datortillbehör. Trevlig och kunnig personal som gärna hjälper till att hitta rätt saker. Tyvärr tidvis ganska så lång kö, men den rasslar på ganska snabbt i alla fall.
    Kent Fredrik Ola S
    Kent Fredrik Ola S: Hade bråttom att beställa nya servrar och när ingen annan kunde hjälpa till på kort tid bidrog Compliq med en snabb och prisvärd lösning som resulterade i en lycklig återkommande kund. Mycket imponerad av Compliqs fokus på att lösa problem och hitta lösningar där inget annat företag kunde hjälpa. Tack igen, jag kommer tillbaka!
    Fredrik S
    Fredrik S: Fått toppen hjälp att få ned alla kostnader. Proffsigt bemötande av kontoret i Karlskrona. Kan varmt rekommendera detta
  • 2 omdömen
  • Driver du datorföretag i Lund?