Dator i Stockholms län

Norrtälje  (1 st)
Vaxholm  (1 st)
    3 omdömen
    Adela M
    Adela M: Acczo är väldigt tillmötesgående och kompetenta!! Genom de åren som jag anlitat Acczo har jag alltid möts av hög proffessionalitet och en stark känsla för service. Det är ett innovativt företag som får min organisation att växa takt med förändringar i omvärlden. Jag vill varmt rekommendera Acczo till er som funderar på att anlita de.
    Billhop
    Billhop: Superenkel och bra tjänst där jag kan betala mina räkningar med kort. Använder det både privat och för mitt företag =)
    Sensor C
    Sensor C: Nr 1 inom automation, säger allt!
    Michel B
    Michel B: Jag blev otroligt nöjd med Eurowaymedia.com då de gjorde min hemsida www.flytthjälpen.se. Vill gärna bidra med mina goda rekommendationer också /Michel
    Jens H
    Jens H: Galet hur mycket som faktiskt är gratis! Gäller att hitta guldkornen !
    Jon B
    Jon B: Ricardo har lång erfarenhet av tech- och produktutveckling. Kan varmt rekommendera honom som konsult och ledare.
    Henning S
    Henning S: Lennart Wirström är kunnig, duktig och trevlig. Bästa IT-tjänst jag haft.
    Elin
    Elin: Högsta betyg! Smidigt, snabbt, billigt och bra!
    Anders G
    Anders G: Mycket bra IT-Support, hade problem med Windows XP, fick hjälp att rädda data på disk. Rekommenderas varmt!
  • Björn A
    Björn A: Ett av Sveriges främsta företag som utvecklar tvspel och datorspel. Har varit med i branchen länge och har mycket bra kompetens. Tillverkar riktigt bra spel.
    Fredrik
    Fredrik: Grymt kunniga på beräkningskluster, här sitter de absolut skarpaste hjärnorna i branschen!
    JONAS D
    JONAS D: Vill bara börja med att säga att jag bytte från Loopia till Prinet och det handlar främst att jag vill att mina mail ska komma fram och att min hemsida ska ligga på bästa konvertering som möjligt. Min hemsida skuldsanera.com och arbetsstart.se ligger just nu högt upp på google. Maila vid önskad referens jonas@djurstedts.se
    Thomas L
    Thomas L: Maximal service, optimalt kunnande och mkt trevligt bemötande. Thomas Lindell VD e-life.se
    Mikael J
    Mikael J: Är mycket nöjd med Data Corner. Har handlat där sedan 1995 och är nöjd med servicen. Det är även smidigt att man kan titta på produkterna på www.dustin.se och sedan ringa Data Corner och be dem beställa hem (om de inte redan har dem inne) utan extra kostnad.
    ANDERS L
    ANDERS L: Köpte en ny bärbar. När jag startade den för första gången var skärmen trasig. Stålsatte mig för samma service-helvetet med misstro och kostnader som jag tidigare upplevt hos Netonnet och Elgiganten. Istället fick jag supervänlig service och en ny dator direkt. Föredömligt! Gör webbhallen till solklara valet för framtida teknikköp! <3
    Abbe D
    Abbe D: OK, har ordnats sig .
    Anna J
    Anna J: Jag har köpt flera produkter av företaget. Jag är mycket nöjd med såväl produkterna som bemötandet.
    Lawrence H
    Lawrence H: kanonbolag med helt egna intränlösningar för familjer, företag och skolor
    Jocke S
    Jocke S: Marknadens bästa säkerhetslösning för persondatorer! Snabb, stoppar alla upptänkliga hot och med ett pris som är helt acceptabelt. Finns både hos www.kaspersky.se och i många datorbutiker!
  • Niklas R
    Niklas R: Extremt bra kundtjänst där du alltid får svar och hjälp
    Siw G
    Siw G: ProofMaster är en toppen mjukvara för att skriva ut RGB-bilder och Fogra certifierade provtryck! Siwan
    Hampus John A
    Hampus John A: Supernöjd med företagets service och kvalitet på produkter.
  • Lars H
    Lars H: Världens bästa företag vad gäller sk quizzar, gamification och "content marketing"
    daniel l
    daniel l: Bästa företaget på nätet som är duktiga på online marknadsföring.
    Håkan C
    Håkan C: Riktigt duktiga killlar inom systemutveckling. Rekomenderas varmt!
1234...8