Anders O:
Mycket bra och snabb service. Hade ett allvarligt problem med datorn som en annan datafirma inte lyckades fixa (gick inte att laga sade dom), men Escape lyckades reparera datorn till nästa dag. Två veckor senare hade jag oturen att tappa min nya iPhone 6 i backen så att glaset krossades. Efter att ha lämnat in telefonen för reparation så fixade Escape den och jag fick tillbaka den samma dag.
Kan inte vara mer nöjd med service, kundbemötande och professionalitet.
Karin H:
Stabilt och bra webbhotell
Inte det billigaste men med support som är den bästa jag upplevt.
Telefon och e-postsupport.
Snabba svar och åtgärder även långt utanför öppettiderna hos supporten.
De har en förmåga att besvara frågor utifrån kundens kunskapsnivå.
(När den är för låg så brukar de dessutom gå in och fixa till saker som ligger utanför deras åliggande)
Trevliga och uppmuntrande. Man kanske inte har ett webbhotell för social samvaro och för att muntras upp men när man suttit en natt och inte fått till något så är det guld värt.
Efter förnyad kontakt med supporten har jag plussat på till 5 reco!
JanÅ N:
Mycket bra service,bra kunnande,snabba jobb. Har reservdelar för det mesta! Kan verkligen rekomendera företaget och dess personal. Samt bra prisnivå.
Ozza O:
Suverän butik och deras webbsajt är riktigt bra med ett stort utbud. Handlat en hel del mindre datakomponenter av dem och servicen är väldigt god. Deras medarbetare är pålästa, kunniga och verkligen brinner för sitt jobb.
För det syns rakt av.
+ även för att man får bra råd vid inköp. Det är inte alltför många som rekommenderar andra kedjor.
Mycket nöjd