Drycker i Östergötland

Åtvidaberg  (1 st)

Topp 6 dryckesleverantör i Östergötland

• 23 omdömen
    Frans P
    Frans P: Trevligt Bolag beläget i Linköpings mer centrala delar. Till skillnad från föregående Recoanvändare gillar jag fredagshetsen då den på något sätt symboliserar inledningen på vad som förhoppningsvis kommer att vara en trevlig helg.
    Emil B
    Emil B: Ligger bra bevid Coop i Ingelsta. Bra sortiment, trevlig personal och rymliga vagnar!
  • 9 omdömen
    Frans P
    Frans P: Adressen är felaktig? Ligger väl i Tornby numera.. Hursom, kanske ett av Sveriges kompetentaste Systembolag. Jättebra öppettider och sjysst sortiment hjälper till att dra upp kedjans redan väldigt fördelaktiga rykte.
  • 4 omdömen
    Ami H
    Ami H: Detta "bolag" är inte bara alltid fullt av kunder, det är trångt, trist och med besvärad personal. Kanske de besväras av A-laget som gärna huserar utanför och i bland i butiken. Men lite mera servicemainded personal har man ju vant sig vid när det gäller Systembolaget!
    Carl W
    Carl W: DEtta system bolag är som de flesta, kanske lite äkligare men ungefär samma utbud. PErsonalen är trevlig och oftast ganska kunnig.De tycks oftast ha rätt antal kassor öppna så man slipper köa i onödan. öl sortimentet är ganska dåligt men vinet är bättre och spriten är medel
    Fredrik H
    Fredrik H: äähhh! Blir inge! Jag och personalen klicka INTE! Jag vill inte generalisera personalen men tror Åtvidbergs Systembolag är i seriöst behov av teambuilding!