Drycker i Västra Götaland

Stenungsund  (1 st)

Topp 22 dryckesleverantör i Västra Götaland

• 14 omdömen
    A
    A: Svinbra! Nu ska jag bli svinfull!
  • 6 omdömen
    Anders D
    Anders D: Stort utbud av öl, vitt vin, rött vin och diverse spiritus-sorter. Även likörälskaren får sitt sinne tillfredsställt i denna butik. Personalen verkar trevlig och det verkar gå bra att betala med både visa- och american express-kort i kassan. Ta sedan en sväng ner till Röda Sten för att njuta det du nyss inhandlat. Se bara upp för parkeringsvakter som gör allt för att lappa din bil utanför butiken.
    helena c
    helena c: Aaaa, paradiset på jorden?? Eller i alla fall innan festen! Shoppa loss bland alla läckerheter men undvik titta på kontoutdraget efter. Men, tänk på varannan vatten så kan du dricka mycket mer, å vill du ha en billigare fylla så skippar du maten innan=)
    viktor s
    viktor s: Till spritbolaget ränner jag å bankar på dess bort! Jag vill ha nåt som bränner bra och gör mig skitfull fort. Expediten sa goddag, hur gammal kan min herre va, har du nåt legg ditt fula drägg!? Kom hit igen när du fått skägg! (Emil i lönnerberga)
    Linus L
    Linus L: Jag vill rekomendera systembolaget i Skara eftersom dom har ett mycket stort utbud. det går också mycket lätt och smidigt att handla sina varor där. sen har dom också mycket trevlig personal som gör att man gärna kommer på återbesök
    Tobias R
    Tobias R: Systembolaget har det mesta och brukar ha koll på det mesta också. Ölsorter finns det för det mesta mycket att välja på vilket jag tycket är soft. Spriten är däremot lite dålig, bara stora kommersiella märken känns det som, de vågar inte ta in många okända.
    Linus L
    Linus L: Jag vill rekomendera systembolaget i Lidköping eftersom dom har ett mycket stort utbud. det går också mycket lätt och smidigt att handla sina varor där. sen har dom också mycket trevlig personal som gör att man gärna kommer på återbesök.
    Tobias R
    Gustav F
    Gustav F: En kunnig personal som gärna hjälper en. Dom har allt vad man behöver trots att den lilla sketna lokalen dom är i. Ligger bra till om man väl är inne på Commerce. Borde skaffa en större lokal där man lätt kan parkera (gratis) utanför. tex. på stallsiken eller inne på elins esplanad där det på båda ställena finns många parkerings plaser som är gratis.
    Linus L
    Linus L: Jag vill rekomendera systembolaget i Mariestad eftersom dom har ett mycket stort utbud. det går också mycket lätt och smidigt att handla sina varor där. sen har dom också mycket trevlig personal som gör att man gärna kommer på återbesök
    Rickard S
    Rickard S: Systembolagets urval av varor är faktiskt ett av världens största. Det pågår ett ständigt arbete med att uppdatera sortimentet för att följa med tiden och konsumenters smak. Systembolaget i Tibro har en butik med självplockning och utbudet är stort.
    Thomas A
    Thomas A: Detta är Systembolaget i Nordstan. En stor butik med stort sortiment. Bra och kunnig personal. Nackdelarna är de långa köerna framför allt på fredagar och lördagar. Mycket kritik riktas också (med all rätt) åt vakterna som uppträder på ett sätt som inte passar i ett serviceföretag. Men trots det så är det en bra butik och sortimentet gör att det blir en "fyra".
    Anders K
    Anders K: Ett riktigt bra självplockssystem som har ett hyffsat utbud. Det är inte kanonbra men funkar riktigt bra. Det finns inte ett extremt urval och favoritwiskeyn finns inte. Personalen är bra och hjälpsamma men priserna skall vi inte diskutera.
    helena c
    ERIC D
    ERIC D: Avfärdar och skickar ut nyktra kunder på grunden att de "verkar påverkade". Skämmigt och förnedrande. Inhandlar mitt på andra bolag i framtiden
    Frida Ö
    Frida Ö: Liten självbetjäningsbutik med lite av varje.. Dock inte stället du ska förvänta dig att hitta lite ovanligare sorter för det är väldigt basic. Hittar du inte det du letar efter i butik så ta en titt bakom kassörskan där de även förvarar en hel del på hyllorna. Personalen är väldigt trevlig och hjälper dig gärna.
    Anders K
    Anders K: Ett systembolag med bra och hjälpsam personal, lätt att få tag i någon att fråga och aldrig någon kö, inte ens på fredag kväll! Utbudet är något begränsat på whiskey men annars har dom det som behövs.
    Sofia G
    Sofia G: Bra och vänlig personal som gärna hjälper en hitta det man behöver. Bra och orginellt utbud som genererar utmärkta fester och kvällsmys. Ger bra tips för matvin och så vidare. Har bra öppettider.
    Emil T
    Emil T: Ligger litet knepigt till och svårt att parkera.