Elektronikkomponenter i Jönköping

Jönköping  (2 st)
Värnamo  (1 st)

Topp 3 företag inom elektronikkomponenter i Jönköping

• Mikael A
    Mikael A: Från beställning till leverans och att allt var igång tog det totalt 6 månader. Orsaken uppgavs vara "minskad arbetskraft, försenade leveranser och inte minst vädret som saktat ner montagetakten och som dessutom grund för sjukdom". När väl fakturorna kom var det felräknat (dubbel moms) som jag själv upptäckte och fick påpeka. Vissa (alla?) monteringsskenor som användes var begagnade - också något jag själv upptäckte och fick påpeka. Kabelskydd saknades länge men som tur var gick anläggningen ändå att ha igång. Genomgång och information om anläggningen var bristfällig när den väl var på plats. Information fick jag söka på annat håll! Jag ångrar inte köpet men ångrar i efterhand val av leverantör.
  • 7 omdömen
    Anki G
    Anki G: Min bror har betällt sol celler av denna firma. Han hade byggställningen i ca 6 månader inget hände . Äntligen ett halvår senare tog de bort den . Men han har inte fått de färdigt ännu snart 1 år sedan han beställde de. Någon hjälpte han att bekräfta med bank ide för de va tvunget att bekräfta orden . Olagligt el ? Min bror är sjuk efter en hjärnblödning tycker denna firma har utnyttjat han .
  • 1 omdöme
    NILS-ERIK M
    NILS-ERIK M: Inte bara att det är nästan omöjligt att komma i kontakt med Nedis, manualer och instruktioner är helt värdelösa och innehåller inga råd om felsökning eller felorsaker. Köpte en A/C med kyla och avfuktare, kylning inga problem, men med avfuktaren som slutade fungera efter bara 15 minuter. Dräneringen indikerade "FULL" , det finns två dräneringar, en övre som används när man kör A/C och en undre dränering som tydligen används för avfuktning. Designen på denna undre dränering ligger bara 10 mm från golvet. Så för att tömma avfuktaren fick jag släpa A/C till badrummet och tömma den på golvet, Dessutom fungerar inte Wi-Fi om man har 5.0 GHz.. Så kolla om det finns något annat märke istället för Nedis