Isabelle Régine F D:
Jättegod dåligt!
Jag skulle få en operation och de gjorde problem pga jag hade inte deras avtalade företag.
Jag vill ha ersättning på Mina utlägg och man kommer ingenstans efter en timme.
Betty A:
Jag är så nöjd att jag kom kontakt med Christoffer Apelian som har ordnat allt förmig från pentionförsäkring, olycksfallsförsäkring,livförsäkringoch bil och företagsansvarförsäkring.
Vilken engagemang, hjälp,stöd jag har fått från Christoffer Apelianoch hans kollegor. Väldigt kunniga och bryr sig verkligen och löser allt
Jag vill verkligen rekommendera Lifestyle jag har fått riktigt ordning tack vara dem
Gael Michael Augustin T:
Försäkringsbyrån, med Dag Nordlund i spetsen, leverera gång efter gäng, år efter år, ett hundraprocentigt kvalitativt arbete. Oerhört duktig med kundrelationer, trevlig, kompetent, lyhörd, palitlig, svarar snabbt och ger värdefulla råd.
Sedan 1988 har jag haft kontakt med ett flertal Försäkrings förmedlare (#) men ingen/inga har någonsin levererat den kvalitet av service som Försäkringsbyrån har gjort (under närmare 10 år dessutom).
(#) Jag är 59, har haft ett stort ansvar med ett flertal IT-Bolag, erfarenheter gör det lättare att utvärdera och sätta betyg.
Mikaela R:
Jag vill höja en STOR röd flagga för detta företag och deras finansiella rådgivning. Om du ändå överväger att anförtro din förmögenhet/besparingar med deras till synes förtroendeingivande bemötande, se till att läsa igenom din rådgivningsdokumentation INNAN du skriver på någonting. Mitt bästa tips är dock att hålla dina tillgångar så långt ifrån Akademisk Marknadsanalys som det bara går. Dessutom: de har flera anmälningar hos FI.
Elina E:
Max Mathiessen är en försäkringsmäklare som jag ofta har kontakt med i mitt yrke. De har trevliga mäklare och bra kontakt. Jag tar gärna emot samtal och brev från personalen på Max Mathiessen även i fortsättningen.
Daniel B:
Tycker ingen bostadsrätts innehavare bör uppleva detta företag. Om du sitter i en styrelse och har inflyttande över vilken leverantör ni ska välja, välj för guds skull inte detta företag.
JESSICA B:
Lita ALDRIG på deras ”rådgivare”. Jag blev 2018 rekommenderad att placera min pension i fonden ”Proaktiv 75”.
Vad som inte framgick under den så kallade konsultationen var att den
säljs av "rådgivare" som passar på att sälja sina egna fonder. Fonden är inget annat än till för att lura av okunniga småsparare pengar!
Fonden är svartlistad och utdömd morningstar.
Mila L:
Tecknade hemförsäkring för några år sedan. Hade ett mindre ärende och det var ok skött. Den personen var kunnig. Tecknade bilförsäkringen och fick prisuppgifter, för att sen upptäcka att det blev betydligt mindre rabatt. Låter det vara.
Gör samma misstag när jag väljer att byta bilförsäkring för den andra bilen från ett tryggt stort bolag till Folksam genom Lärarförsäkringar. Upptäcker mycket högre premie än det vi kom överens om (och då var det överenskomna premien märkbart högre än min tidigare). När man sedan vill prata om det, klaga, be om ändring så går det inte, damen som jag pratade med är snäsig och fullständigt ointresserad av att hitta en lösning. Hänvisar till klagomålsavdelningen. Och framförallt låter riktigt nöjd med att påpeka att det inte går att avsluta bilförsäkringen förrän om ett år.
Jag väntar och väljer sedan att byta bilförsäkring och tecknar istället hos annat försäkringsbolag. Därefter byter jag även hemförsäkring. Det jag vet sedan tidigare, från det att jag tecknade de båda men även genom info från övriga bolag (som kan se när min nuvarande löper ut) och även info på hemsidan på Lärarförsäkringar är att bilförsäkringen inte kan sägas upp/avslutas förrän den löpt ut, dvs tidigast efter ett år, medan hemförsäkring kan avslutas när som helst.
Det står att det går att avsluta när som helst genom att ringa till Lärarförsäkringar eller skriva meddelande vilket jag gjorde. Får sedan svar att det inte går. När jag hänvisar till info på hemsidan så svarar de att det är bilförsäkringen som kan sägas upp när som helst, inte hemförsäkringen??? Tycker det är märkligt men får ännu konstigare svar och ingen förklaring. Kontaktar "klagomålsansvarig" som inte heller har någon vettig förklaring varpå jag skriver igen. Till slut "går de med på att avsluta" den lite "i förtid" men jag får inga pengar tillbaka. Och det är skillnad på att säga upp och avsluta säger han.
Man kan alltså inte lita på info på hemsidan, och definitivt inte på det man kommer överens om, inte på det förslaget man får skriftligt med bl.a. prisuppgifter, inte på det handläggarna säger (och då är det olika versioner varje gång man kontaktar dem).
För min del har hela denna historien kring Lärarförsäkringar varit en fruktansvärt tråkig, sorglig, obehaglig och stressande upplevelse. Det är nog bättre att hitta ett försäkringsbolag och kontakta dem direkt. De flesta har många bra funktioner att räkna ut och justera olika val innan man bestämmer sig. Riktigt stora och pålitliga bolag har faktiskt bra pris och erbjudanden och då är deras försäkringar breda och omfattande. Mina vänner har lite olika och är supernöjda, lägre premier än vad jag fick betala hos Lärarförsäkringar och även bra stöd, kunniga handläggare men framförallt så blir man professionellt bemött och känner sig uppskattad som kund. Bara det är tillräcklig anledning för att välja dem.
Ville bara dela med mig min historia och varna andra där ute.
Jojje L:
Riktigt tröga försäljare på detta företag. Har ringt mig minst 5ggr och samtliga gånger har jag sagt att jag inte är intresserad samt bett om att bli borttagen ur deras register. Men det går tydligen inte in i skallen på dem. undvika detta oseriösa företag.
JIMMY E:
Undvik insurello..
Om nått låter för bra för att vara sant så är det att det bara låter...
Så långsamma och oengagerade, bristande läskunnighet också..
Tog tillbaka fullmakten jag gett dem och kommer att driva/hantera mitt ärende själv..
Kommer garanterat att gå fortare...
Rolf G:
Undvik att besöka dem, de lurar i regel pensionärer med tveksamma råd. Gratis står det på deras hemsida men de tog 90000 SEK för en placering i en kapitalförsäkring i Skandia a 600000 som man kan själv göra utan kostnad. VD'n har dömts till fängelsestraff för droger och AIK gansterliv. De har fått skarpa påpekanden från FI och KO