PATRICK E:
Helt utmärkt, trevlig och professionell städfirma. De hjälpte mig för ett väldigt bra och billigt pris att slänga möbler och flyttstäda. Lägenheten gick igenom besiktningen utan några som helst problem. Något jag uppskattade speciellt mycket var hur trevliga de var och att de tog ansvar för sin städning genom att vara med på besiktningen.
Gör dig själv en tjänst och välj denna firma för städning och dylikt. Rekommenderas starkt!
Eva J:
helt underbar oas i slutet på långa Resecentrum för om man är på väg åt centrala delarna av stan så ligger det helt rätt i jämförelse med pressbyrån som man annars måste ta en omväg för att nå;här kan man fylla på kontantkort ,gå på toa ,busschaufförerna kan köpa sig en fika med något smaskigt till ,såg även en kille som rusade ut ur bussen som kom uppifrån landet någonstans som gjorde snabbstopp i Örebro för att åka vidare ner mot Göteborg och som behövde en kopp kaffe för att kvickna till;han blev helglad att kunna köpa sitt kaffe enkelt o lätt utan trängsel eller omvägar :)Finns även massa gott godis och juicer i alla möjliga varianter ,mackor och cola såklart, 100% trevlig personal ,hjälpsam på alla sätt och ,hjälper till när man har bråttom ; de är Aldrig omöjliga = hittar lösningar på de flesta problem så TACK snälla Ni för att ni dykt upp i slutet på långa ödsliga Resecentrum som får en att tappa lusten att bara gå och gå och gå för att komma fram ,å då så DÄR e Oasen ...med varm dryck ...kall dryck ..gottis choklad och massa Känsla av bry sig om! Det är det som behövs för att man ska orka stå o frysa väntades på sin buss eller tåg ,Thats it!!!Som redan sagts EN OAS ! för oss som är Lost; på ett eller annat sätt just för stunden ! Helt otroligt vad Bra Ni är ! Tusen Tack från en resenär :)Och råkade kolla priserna bara för att; och de låg precis i samma prisklass som på tågen och även som på pressbyrån,så man förlorar inte en enda krona trots att man vinner massa meter på att gå till just Coffee Central !Man t o m ser ju sin buss eller sitt tåg komma så möjligheten att missa sitt färdmedel är mindre än 1 % ;)
Leena J:
Kommunalt bostadsföretag som verkligen försöker ta hand om sitt bostadsbestånd. Mycket bostäder i Örebro, både nytt och gammalt och billigare men även dyrare bostäder gör att det finns mycket varierat utbud. Finns ett miljötänkande, soprummen är miljörum där du lämnar bra mycket för återvinning, kompost finns likaså. Utemiljöerna är oftast mycket fint skötta.
Sandra Jeanin W:
Jag måste också berätta min erfarenhet. Bra hyresvärd. Som rustar så man kan bo kvar. Dvs det som behövs. Inte totalrust.
Många hyresvärdar höjer statusen så det blir skyhöga hyror. Det tycker jag att Örhus inte verkar göra. Vilket är bra!
Nöjd hyresgäst :-)
Moa B:
JE bygg och fastigheter..
Hyresvärd som inte känns seriös.
Gammalt badrum där plastmattan spruckit, hål i väggar och luftbubblor.
Detta ser dom inget fel med och får dryga svar eller blir helt ignorerad när jag bara vill hitta en lösning.
Att betala full hyra för ett hem som inte är i okej skick, det är inte vad man skrev under på.
Johan H:
Undvik Husherren!
Lyhörda lägenheter på Mejeriet. Jag har haft problem med störande grannar. Hyresvärden (A-S) sitter och försvarar de som stör för att de bott där länge och "alltid varit skötsamma". Jag fick även ett utlägg från A-S, som är ansvarig i området om flera hyresgäster som hon har som favoriter och hänvisar att jag ska rikta mina problem till en specifik hyresgäst, som störningarna inte ens kommer ifrån.
A-S behöver gå på kurs i att vara opartisk och hur man bemöter sina hyresgäster. Jag tog ett snabbt beslut och sa upp min lägenhet. Jag tänker inte bo hos en oseriös hyresvärd.
Sebastian K:
Har bott på Vallagränd länge, och har tyckt att det fungerat helt okej. Studentboende, så en del högljudda grannar, krångligt med tvättstuga som alltid är trasig och ens tid blir tagen ofta av andra hyresgäster. Men lätt att få lägenhet och helt okej hyra. Sen bytte de ledning, och då blev det enda som funkade på Vallagränd ännu sämre. Om något behöver åtgärdas i lägenheten går det inte att få tag på ansvariga. När man flyttar därifrån måste man åtgärda saker som var trasiga när man flyttade in, samtidigt som man inte får tag på hyresvärdarna. Har tidigare rekommenderat vänner att flytta dit, men kommer aldrig göra det igen.
JALAL Y:
Köpte en bil från Eurostop bilhall. Tyvärr mycket dåligt bemötande från säljaren. Bilen hade så mycket fel. Tvingades köpa bildelar för ca 6-7 tusen plus verkstad kostnader för att åtgärda det.
Helt enkelt dålig bilfirma. Dem hänvisar till verkstad som inte är auktoriserad.
Jag köpte bilen från bilfirma för att skipa problem men det blev tvärtom.
Johan F:
Större nonchalans av hyresgäster får man leta efter.
Husherren har som slogan ” Hyresgästen i Centrum” - det enda som stämmer i det "påståendet” är att lägenheterna är centralt placerade i Örebro.
”Husherren har en liten organisation och kan därmed fatta snabba beslut. Vi är måna om att allt ska fungera, både invändigt och utvändigt. Här finns också hantverkare – rörmokare, snickare och målare – direkt anställda i företaget. Vilket är en garanti för att arbetet blir snabbt och korrekt utförda.”
Ja, ska man skratta eller gråta när man läser ovanstående "påstående"!? Att under 5 års tid inte lyckas åtgärda en vattenläcka i en lägenhet får ju ovanstående "påstående" att framstå som ett skämt!
Jag avråder starkt från att hyra av detta skojbolag. Framför dina klagomål och du blir hotad om vräkning. Nej,Husherren vill bara suga ut så mycket pengar de kan av dig och ge minimal service tillbaka.
Om ni funderar på att hyra lägenhet / lokal så avråder jag starkt att hyra av Husherren!
Johan F:
Större nonchalans av hyresgäster får man leta efter.
Ja, ska man skratta eller gråta när man läser ovanstående "påstående"!?