Frisör i Göteborg

79 rekommenderade frisörer i Göteborg kommun

2016 ser vi trender såsom BOB och LOB, alltså att man klipper håret lika långt som nackens hårfäste, man ska dessutom ha en busig lugg och man kan gärna rota fram krustången ur garderoben, den har nämligen blivit trendig igen! Förutom de här lite kortare frisyrerna kan vi konstatera att även de längre frisyrerna är populära. I Göteborg finns det en mängd frisörsalonger att välja mellan, här på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter samt få ett samlat omdöme om frisörsalonger i ditt område.
Läs mer »
  • 3 omdömen
    Eva Bell E
    Eva Bell E: Bra klippning och fantastisk färg på håret
  • Driver du frisörsalong i Göteborg?

• 6 omdömen
    Monia N
    Monia N: Kan rekommendera denna salong som har mycket duktig och lyhörd personal. Jag klipper mig och färgar ögonfransarna hos Camilla.
    Carl simon I
    Carl simon I: Fantastisk service med jätte trevlig och kompetent personal. Kommer definitivt klipp mig där igen och rekommenderar salongen starkt!
    Daniel K
    Daniel K:
    Bosse j
    Bosse j: Herrfrisör,mycket duktig,mångårig erfarenhet,drop in,har varit hos Hasse nu i snart 30 år. alltid lika trevlig och inte minst påläst när det gäller musik.reco(menderas)!
  • Aida M
    Aida M: Mycket trevligt och proffsigt bemötande. En guldstjärna till Johanna!!!!! // Aida
    Anne S
    Anne S: Lillemor... henne har jag gått hos i många år. Hon kan klippa som ingen annan jag varit hos. hälsar Anne
  • Erica Ö
    Erica Ö: Frisören utgår från hårkvalitet och kundens stil (och inte minst kundens önskningar) för att lämna ett par-tre olika förslag på frisyrer som för tillfället är moderna. Kunden har alltid sista ordet. De bjuder på kaffe och godis, servar med tidningar och överhuvudtaget får man ett mycket bra mottagande! Bra priser för ett proffsigt arbete.
    Allan N
    Allan N: Bra Herrfrisör, med god kunskap och social kompetens.
  • 3 omdömen
    anonym a
    anonym a: Håller inte alla med den föregående personen. Världens goaste och trevligaste frisör som KAN hår och förstår vad som funkar just på dig. Säljer inte in en massa snack och dyra lösningar utan försöker anpassa sig efter kunden och kundens plånbok. Du blir garanterad nöjd när du går därifrån.
  • Katja B
    Katja B: Oerhört duktiga frisörer, mysig salong och avkopplande stämning. Njut av en iste och ett fat med färska fruktskivor medan ditt hår blir omsorgsfullt och noggrant omhändertaget.
    Rikard  L
    Rikard L: Har klippt mig här i många år och kommer att fortsätta med det. Trevliga frisörer med ett "gött tjöt" och som alltid levererar ett proffsigt jobb. Har aldrig blivit besviken. Ibland kan det vara svårt att hitta en p-plats, men det gäller nog dom flesta frisersalonger i denna stan. Rikard
    Erik D
    Erik D: Trevlig liten herr-frisersalong. Bra bemötande och ofta lätt att få tid. Själv snaggar jag mig bara men har aldrig varit missnöjd. Alltid sjysst pris och personlig service.
    Sven J
    Sven J: Bästa salongen i Alingsås. Härlig personal, och har blivit nöjd med resultatet varenda gång!
  • Isabell S
    Isabell S: denna frisörsalong är mycket bra och frisörerna lyssnar på kunderna. det är en fräsch lokal som är centralt en ändå mysigt belägen.Jag har blivit väl bemött av alla som jobbar där då de låter sin fantasi flöda när jag har känns mig osäker om hur jag ska frisera mig.
  • Penny H
    Penny H: Trevlig och duktig tjej som förstod precis vad jag ville ha!
    Karin K
    Karin K: Klipper mig regelbundet hos störtsköna Tanja. Hon har ett riktigt frisörminne, allt från var du jobbar, vart du åkt på semester eller hur du brukar fläta ditt hår! Salongen har en spakänsla och allt är fräscht och proffsigt. Lokalen delas upp av skira tygdraperier som ger ett härligt mjukt ljus. Bästa av allt, tycker jag, är när det är dags att tvätta håret och man får sjunka ner i den härliga massagestolen medan man blir ompysslad. Känner mig alltid pigg, snygg och glad när jag går därifrån. Stressen bara rinner av! Går att boka online! Finns massa olika behandlingar, men det har jag inte provat än.
    A
    A: Var på Lansa en fredag eftermiddag, fick vänta 15 minuter (drop in) och togs därefter omhand mkt professionellt av en kunnig och trevlig frisör (tack Silvia). Efter 35 minuter och en snygg frisyr betalade jag med glädje 200:-.
  • 5 omdömen
  • Driver du frisörsalong i Göteborg?

Frisör i Göteborg