Pieter B:
Very knowledgable and passionate people at AP Shaps. Had the feeling we were really listened to, and tried to find the right piece for our occasion. Definitely recommending Rebecka, she was great!
Pernilla K:
What a gem! ✨ Såå mycket fint. Klassiska smycken med en twist. Mina absoluta favoritsmycken kommer härifrån. Hög kvalitet och personlig service i toppklass gör att jag varmt rekommenderar ett besök✨
Emily W:
Hellströms Guld har ett utmärkt utbud av smycken. Allt från alliansringar, örhängen, armband och halsband. Personligen tycker jag att Hellströms Guld är en av de bästa guldsmeder i Stockholm.
Lena C:
Den här lilla atelien erbjuder en genuin kunskap i guldsmide och gör otroligt fina och klassiska smycken. Vill man gravera något samarbetar de med en person som har den absolut elegantaste och snyggaste handstil man kan tänka sig att få på ett smycke. Ägaren är lite speciell, men kan man bortse från det och se den enorma kunskapen bakom glasögonen tycker jag absolut att det är värt ett besök.
Marissa A:
Det är alltid trevligt med ett besök hit. Det är en pytteliten och mysig lokal som rymmer ganska så mycket. Man får en massa inspiration. Man köper alla pärlor och delar till styckepris. Helt ok priser, man får vad man betalar för. Like it!
Jenny R:
En otroligt mysig butik som visar att vuxna också får pyssla. Du köper pärlor, lås och andra hjälpmedel för att kunna tillveka dina egna smycken. Nackedelen är att man känner sig som en klumpig jätte i denna pyttelilla butik. Större butik med fler olika sorters pärlor är ett önskemål. Men absolut värt ett besök.
Edit T:
En toppen-guldsmed! Istället för att köpa ett färdigt smycke kan du här designa ditt egna med en personlig stil. Trevlig personal och en väldigt läcker butik.
Amanda E:
Oriflames produkter brukar man ju annars bara kunna köpa genom försäljare och på så kallade home-parties men deras produkter finns ju faktiskt i den lilla butiken på Riddargatan också. Jag tycker det är bra att kunna testa och dofta innan man köper något. Butiken är liten men mysig och personalen alltid trevlig och hjälpsam.