Hälsovård på Kungsholmen

4 rekommenderade företag inom hälsovård på Kungsholmen, Stockholm

• Johan S
    Johan S: Hej! Jag är mycket nöjd med mitt bemötande hos Nova Psykiatri. Under hela processen har jag blivit behandlad med respekt, lyhördhet och professionalism av samtliga medarbetare jag varit i kontakt med. Både assistenter, psykolog och läkare har tagit sig tid att lyssna, svara på frågor och skapa en trygg och välkomnande miljö. Jag har upplevt att kommunikationen varit tydlig och att jag fått ett gott stöd genom hela processen. Det märks att personalen bryr sig om patienterna och strävar efter att ge ett professionellt och personligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Nova Psykiatri till andra som söker kompetent och engagerad vård.
  • Driver du hälsovård i Kungsholmen?

• 171 omdömen
    Anna Maria H
    Anna Maria H: So far - har inte kommit så långt, men bemötandet har varit bra och Funmed känns kompetent och som den typ av friskvårdsinrättning jag letat efter.
  • Driver du hälsovård i Kungsholmen?

• annika  f
    annika f: Otroligt seriöst och proffsigt. Håkan Källving är bäst på sitt område och "behandlingarna" har varit märkligt fungerande och gett väldigt bra resultat. Rekommenderas varmt.