Handelsföretag i Skåne

Bromölla  (1 st)
Kävlinge  (1 st)

Topp 5 företag inom handelsföretag i Skåne

• Otto Elton Lucas O
    Otto Elton Lucas O: Älskar detta ställe! Så underbar personal som verkligen hjälper sina kunder med att hitta rätt saker. Suveräna priser som slår både ica och Coops medlems priser. Rekommenderar starkt att gå hit och handla. Säljer aldrig till minderåriga varken tobaks produkter eller energi dricka
  • Kalle E
    Kalle E: Otroligt trevlig personal, fantastiskt god mat till ett bra pris! Hörde att det ska komma en till Igges på Dalabadet, stämmer det? Gött isåfall!
  • Jim P
    Jim P: Väldigt trevlig affär. Fisken sköts på ett bra sätt - inga missade ben eller fjäll i filéerna. Vi handlar alltid här när vi är i Löddeköpinge.
  • 10 omdömen
    Nour Eddin A
    Nour Eddin A: Dåligas företag jag ser i mitt liv, fan jag har garanti 6 månader, sen luckan var redan trasig o då bokade dem tid för mig, sen när moped är klar skickade det hej din moped är klar med kostnad fan hur kan göra de jag ska ficka er
  • 1 omdöme
    Anneli Maria F
    Anneli Maria F: Beställde klänning, som vid leverans inte hade samma färg som på bilden. Jag klagade och skickade tillbaka klänningen. Företaget lät mig betala fraktkostnader.