L K Charlotte S W:
Välordnat, barnvänligt, mycket trevligt bemötande, hög servicegrad. Stora härliga rum. Mycket bra frukost i stor fin restaurang . Hotellets personal gjorde allt för att vårt jubileum blev klart minnesvärt. Bästa poäng från både stor och liten!
(Telefonnumret i "Hitta" stämmer inte överens med det som finns i företagets annonser!)
Melina G:
Förutom att det är ett bra hotell som ligger mitt i stan så ligger en riktigt bra cocktailbar här på bottenvåningen. Trevlig lokal med högt i tak och växter gör atmosfären avslappnad så att man kan relaxa och njuta av en välgjord drink! Duktiga servitörer serverar även mat, jag inte ätit här men det ser mycket gott ut.
Cecilia K:
Här tillbringade jag en natt för några år sedan med några jobbarkompisar för en mässa som hölls i malmö då, För att vara ett billigt hotell så var det faktiskt riktigt mysigt och bekvämt och inte alls några illa upplevelse. Lite trånga korridorer och suspekta duschar men i övrigt en helt angenäm natt.
Josefine G:
Jag gillar Elite hotels. Bra rum, bra utcheckningstider på söndagar, bra frukost. En bra hotellkedja helt enkelt. Jag väljer alltid Elite hotell om jag kan och har till och med bott på flera av kedjans hotell i Stockholm, min egen stad, bara för att jag vill.
Måndag till tisdag bodde jag på ett Elitehotell i Malmö. Och vilken extrem besvikelse! Det var precis allt som ett fyrstjärnigt Elithotell inte ska vara. Sunkigt. Smutsigt. Dåligt.
Lampan i hallen var trasig.
Det saknades både golv- och taklister på olika platser i rummet (och hur sjukt sunkig ser inte det ut? Som en rivningskåk).
En del av rummet var gråvit av smuts. Kan inte ha dammats eller dammsugits på månader.
Det fanns bara el i vissa av el-uttagen.
Det fanns wifi, men låst. Fick dock en voucher, som visade sig gälla i endast 3 timmar. Det spelade i och för sig mindre roll eftersom rummet hade nästan noll täckning.
Badrummet kändes oerhört ofräscht.
Rummet var väldigt varmt och instängt.
När jag tog en vit handduk från badrummet hittade jag långa kolsvarta hårstrån i den. Jag är blond. Urk.
Frukosten då? Jag vet inte, jag gick upp så tidigt att jag bara tog en snabb macka. Men efter att ha hämtat juice ur apparaten satt jag fast. Golvet var så kladdigt att jag faktiskt satt fast i golvet.
Sammanfattning? Håll er väldigt långt borta från Elite Hotel Residens i Malmö. Och Elite, skärpning!
Update:
Elite har hört av sig till mig med förklaringar. Jag tycker inte att de håller och godtar dem inte. Däremot godtog jag kompensationen (frukost för två på valfritt Elitehotell) och sa att jag kommer på på Elitehotell igen, däremot aldrig mer på Elite Hotel Residens.
Anders K:
Trevlig personal med rätt attityd. När man kom upp i korridorerna där rummen ligger så vart den en stor besvikelse. Det ser ut som ett vandrarhem eller ungkarlsrum. Rummen sen var faktiskt riktigt bra, rejäla och väll tilltagna. Sköna, stora sängar som jag sov som en prins i.
René K:
Tyvärr, är hotellets receptionistar
främlingsfientliga! Som en politiker fick säga! Har ingen förståelse om det händer oväntat händelse för deras gäster! Ett konkret händelseförlopp! Då gästen skull betala för ekstra overnatning händte det, att betalingen avvisas! Gästen undersöker vad som händer! Det fick visa, att det finns teknisk problemer med, att kunna göra transaktioner mellan två länder! Problemet fick hotellets ene personale till att göra situationen värre och det eskalerade för den ena personalen! Både kroppspråk och ansiktsuttryck fick säga till gästen "fuck you" det fanns ingen förståelse för situationen som gästen var hämnat i! Det sista som personalen såg direkt packa och lämna hotellet här och nu! Toalett golvets fogarna smutsig! Ockra, kalk och mögel på fogarna i duschkabin! Kuddar och täcken fyllda med svettsköldar, blodfläckar! Damm under sängarna! D. 2024-10-18
Lars B:
Inte så bra, att ändra på bokningen samma dag.
Alla kan missa men inte ett helt rum.
Bättring, så prövar vi EN gång till.
Tack till receptionen som försökte göra ALLT.
Sur SKÅNING