Jai M:
Vilken härlig showkväll på Sabina Gabriella Söders fantastiska Bollbrolyckan i Helsingborg. Wow så proffsigt ställe hon har byggt. Bra mat, härlig serviceminded personal, duktiga kollegor och själv är hon helt makalös som entertainer. Det är fart och fest på hög nivå OCH med ett så stort hjärta till alla som är där. Rekommenderas med 🌟🌟🌟🌟🌟
Jai Thornell
Simon:
Jämför man Thalassa med vandrarhem jag varit på i Köpenhamn som närmast kan liknas med koncentrationsläger så är Thalassa rena paradiset. Bor man som jag gjorde i en av längorna så har man ett eget rum med dubbelsäng, tv och en egen toalett. Varje rum har utsikt och egen utgång mot trädgården och ute i trädgården har man vinter, vår och höst utsikt över det vackra havet. Vandrarhemmet har en egen restaurang och bar även om det finns ett stort och rent gemensamt självhushåll. Thalassa ligger nära till bad, strand och Pålsjö krog och det är också relativt nära till stadskärnan.
Amanda E:
Ska man bo på hotell i Helsingborg är mitt tips att boka in sig på Marina Plaza. Här har jag alltid trivts när vi har bott här. Rummen är trevliga och extra skoj blir det om man får utsikt mot vattnet och båtarna som går till Danmark. Hotellet ligger centralt i Helsingborg och man har nära till allt. Prisvärt och bra hotell.