Inkasso i Stockholms län

• Haningetjänst Redovisning AB

4.7
    48 opinions
    Jonas V
    Jonas V: Ordning och reda och inget slarv. Har koll på allt man behöver veta.
  • Astra Advisory

5.0
    34 opinions
    Springer Transport & Gräv Ab S
    Springer Transport & Gräv Ab S: Seriöst och smidigt Jätte trevlig personal och ägare.
  • Hummelkläppen i Stockholm AB

4.5
    50 opinions
    Zoran R
    Zoran R: Proffsiga och väldigt kunniga. Supernöjd med deras hantering av vårt årsbokslut.
  • Ekonomika A&K AB

15 opinions
    Regnbågsdalens H
    Regnbågsdalens H: Engagerad och yrkeskunnig redovisningsbyrå. Man får snabb återkoppling och noggranna rapporter
  • 4.4
    10 opinions
    Ab Prols Fabrik
    Ab Prols Fabrik: När vi bytte datasystem kunde Wiig Data leverera en helhetslösning. Nya datorer och affärsprogrammet Pyramid. Då vi hade lite speciella önskemål när det gäller farligt gods kunde Wiig Data skräddarsy denna anpassning. Pyramid är dessutom ett bra affärsprogram som är lätt att förstå. Skulle det ändå uppstå frågetecken så är Wiig Data en bra support. Vi har dessutom Pyramid kopplat till en webshop och det är mycket enkelt att handha. Det skall vara roligt att jobba och det är det med Pyramid. Peter Nordberg Fabrikör AB Prols Fabrik
  • 5.0
    42 opinions
    Jacob Hanna Ab
    Jacob Hanna Ab: Väldigt proffsiga och otroligt snabba på återkoppling! Servicen är helt fantastiskt och dom är otroligt lätta att göra med! Rekommenderas starkt!
  • 4.9
    36 opinions
    Soulbody A
    Soulbody A: Jag uppskattar den personliga servicen, det är annars en bristvara i dagens samhälle. Det behövs mänsklig kontakt och relationer, vilket Framtidens Redovisning erbjuder, tack för det!
  • 1.1
    28 opinions
  • Bertil S
    Bertil S: Jag är egenföretager och är väldigt nöjd med nordens redovisning. Dem är pålitliga, snabba och får alltid den hjälpen jag behöver när jag behöver rådgivning.
  • 3.7
    11 opinions
    Olivia D
    Olivia D: Bra och snabb service av mycket trevlig personal!
    24 opinions
  • Stefan L
    Stefan L: Stor eloge till ett Inkassoföretag med bra service och snabbt handläggande. Vi har nyttjat EFABs tjänster nu i över 10år och är mer än nöjda. // Stefan Lindskog
  • Ellen O
    Ellen O: Tack till Coface som hjälpte mig med nödvändig information inför starten av mitt företag. De hjälpte mig även med frågor som riskhantering.
    17 opinions
  • 3.0