Inkasso i Stockholm

8 rekommenderade företag inom inkasso i Stockholm kommun

• Bertil S
    Bertil S: Jag är egenföretager och är väldigt nöjd med nordens redovisning. Dem är pålitliga, snabba och får alltid den hjälpen jag behöver när jag behöver rådgivning.
  • Driver du inkassoföretag i Stockholm?

• Ellen O
    Ellen O: Tack till Coface som hjälpte mig med nödvändig information inför starten av mitt företag. De hjälpte mig även med frågor som riskhantering.
  • Daniela Svetlana D
    Daniela Svetlana D: De lurar dig som konsument. Beställde för över ett år sedan deras UC skydd, ville bara ha den för ett par månader men de hade endast att man kunde välja för ett helt år, okej då. Fick bli nästan tusen kr för detta då. (I efterhand ångrade jag även köpet då man inte får något för pengarna). Så när ett år hade gått tänkte jag inte mer på den här tjänsten tills de börjar fakturera mig för tjänsten hade plötsligt blivit tillsvidare. Vilka skojare. Jag ber dem säga upp tjänsten men de tvingar en betala för hela TVÅ månader efter att man sagt upp den. Sådana lurendrejare klarar jag mig utan.
  • Morgan L
    Morgan L: Rekommenderas inte! Riktigt oseriösa! En anställd har försökt att ställa saker tillrätta, men chefen var inte intresserad.
  • Jad S
    Jad S: Skickar ärenden till kronofogden för ej beställda tjänster! VARNING!
    Rozze B
    Rozze B: De skickade fakturor och påminnelser etc till en gammal fakturaadress, fakturorna kom i retur till dem. Trots att de hade min bolagsadress (enligt kontakt med dem) kontaktade de inte mig u der tiden utan sände ärendet vidare till kronofogden. Även till kronofogden uppgav de en felaktig adress. Oproffsigt och i strid med lagen för hur ett inkassoföretag får arbeta. Oseriöst företag!
    Mattias Rickard K
    Mattias Rickard K: Svarar inte på telefon, svarar inte på mail, svarar inte på fax, svarar inte på brev. Har sökt dom i drygt ett halvår(!) utan resultat. På telefonpassningen påstår dom att dom sitter i möte....
  • Driver du inkassoföretag i Stockholm?

Nils N
    Nils N: Skickar ut kravbrev nästan ett år senare. För att samla på sig ränta? Jobbar inte seriöst.
Områden i Stockholm
Farsta  (2 st)