Jättebra. Mycket nöjd. Har varit kund länge.
Revea redovisning AB
Revea Redovisning AB: Din smarta ekonomipartner i Stockholm. Välkommen till Revea, din fullservicebyrå för redovisning och revision. Vår vision är att erbjuda Hög kompetens, Smarta lösningar och Noll krångel så att du kan fokusera på ditt företags framgång. Vi kombinerar marknadens bästa digitala verktyg (som Visma och Fortnox)...
35 omdömen om Revea redovisning AB
Kompetenta, snabb och bra hjälp med positiv inställning.
Jag är nöjd med de och de jättebra och duktiga
Revea redovisning toppade verkligen alla mina förväntningar! 10/10!! Både i bemötandet och det grymma jobbet dem utför! Tack för all hjälp!
Jobbat med framför allt Anna i flera år. Varit och är ett otroligt fint samarbete och gör alltid det bästa för att hjälpa när vi väl behövt dem. Största rekommendationer!
Proffsig och snabb hjälp, alltid.
Professionella, hjälpsamma och lätta att ha kontakt med. Levererar alltid i tid och med hög kvalitet. Rekommenderas starkt.
Väldigt professionella aktörer som förstår klientens behov och önskemål. Lyhörda personer som alltid är tillgängliga. Stark rekommendation!
Vi är mycket nöjda med Revea och våra kontaktpersoner där. Vi uppskattar den personliga och familjära kontakten vi upplevt genom åren och att det alltid känts väldigt proffsigt. Våra varmaste rekommendationer!
Otroligt kunniga inom sitt område. Bemötandet var dessutom väldigt bra. Fick den hjälpen jag behövde.
Kände mig verkligen trygg i deras kunskap om hur de kan hjälpa mig vidare i mina ärenden så att allt blir rätt i böckerna! Rekommenderas starkt, fick hjälp väldigt snabbt utan att behöva vänta mer än jag borde.
Mycket professionella. Kontakten har mest varit med Gabriell. Stort tack för all hjälp.
Professionell service, nr 1 på sin grej 👌⭐️
Otroligt bra revisorer, Gabriel gör alltid sitt med bästa och det är en av de främsta anledningarna jag är en stamkund hos Revea.
Otroligt kompetenta och duktiga. Väldigt professionella från första mötet och levde upp till förväntningarna i de frågeställningar/hjälp som behövdes. Rekommenderas starkt!
Trevligt bemötande och snabb återkoppling. Kunnig personal
Jag är väldigt nöjd med Reavea Redovisning AB. Professionellt bemötande och snabb hjälp. Rekommenderas varmt!
Väldig hjälpsam i vår samfällighetsförening arbete. Enkel att följa upp
En mycket kompetent och pålitlig revisor som ger klara råd och håller hög kvalitet i sitt arbete.
Väldigt trevliga och kunniga. Känner sig som hemma när man är på besök.
Jag fick ett jättebra bemötande och är väldigt nöjd med deras arbete. Professionella och kunniga.
Super ambitiösa och alltid tillgängliga, rekommenderar starkt!
Bra service, trevliga medarbetare. Jag är mycket nöjd!
Utmärkt byrå, bra och snabb service
En pålitlig och välorganiserad byrå med hög kvalitet i allt de gör.
Extremt kunniga och hjälpsamma!
Jag kan varmt rekommendera Revea. De är professionella, noggranna och väldigt serviceinriktade. Kommunikation och utfört arbete håller hög kvalitet, och man känner sig alltid trygg med att de ekonomiska frågorna hanteras korrekt.
Grymma och trevliga! Väldigt kunniga på sin grej!
Duktiga, professionella och super trevliga!
Seriös byrå och vet vad dem pratar om.
Dem är behjälpliga och punktliga. Jag har haft god erfarenhet med dem.
Bra och kunnig personal. Fick den hjälpen jag behövde
Noggranna, snabba, kunniga och professionella. Rekommenderas starkt!
Hög kompetens, trevliga och kunniga. Rekommenderas starkt!
Det är den här bokföringsbyrån ni ska välja! Alla andra alternativ bleknar i jämförelse. Min kontakt ger mig råd i Rolls-Royceklass till ett bra pris. Kompetens, ansvarskänsla och kundvård ligger i centrum för detta företags verksamhet. Långt borta från föreställningen att ekonomi skulle vara tråkigt och att branschen bara befolkas av autistiska kamrertyper med för mycket pengar arbetar Enter plikttroget, seriöst och kompetent.