Revisor i Stockholm

14 rekommenderade revisorer i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från revisorer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Saldo Redovisning

52 omdömen
    Plink&Plonk A
    Plink&Plonk A: We were recommended Saldo by another games studio and so we signed up in the summer 2025. So far we are really happy. It is really nice to be able to pretty much forget the accouting for the company and just focus on our projects.
  • Driver du revisionsbyrå i Stockholm?

• Astra Redovisning

32 omdömen
    Springer Transport & Gräv Ab S
    Springer Transport & Gräv Ab S: Seriöst och smidigt Jätte trevlig personal och ägare.
  • Von Sivers Consulting Ab
    Von Sivers Consulting Ab: Jättebra. Mycket nöjd. Har varit kund länge.
  • Sebo & Partners

36 omdömen
    Jeanette S
    Jeanette S: Det är så skönt att kunna lämna bort allt pappersjobb till Sebo & Partners! Jag själv har noll koll på allt sånt här och jag känner mig 100% trygg att allt blir rätt. De tar alltid hand om mig på bästa sätt, och inga frågor jag har är för dumma :) Bästa revisorn i stan!
  • BokföringsExperten

106 omdömen
    Välkommen till oss på BokföringsExperten! Vi erbjuder service som bokföring, bokslut, deklarationer och rådgivning. Allt inom att starta eget!
    Jan A
    Jan A: Efter många år haft andra bokförings byråer under ett par olika år har det bara varit trassel och inga riktigt som man önskar ha allt. Men efter nu haft Bokföringsexperten i Farsta AB så är det en fröjd att få all hjälp som man saknat tidigare och riktiga och perfekta månads , års rapporter. Dessutom något underbart dom har mänsklig tanker på allt och finner samt gräver i sådant som vi ej ens talat om men misstänkt felaktigt från myndigheter och tidigare byråer vi haft. Vi rekommenderar Bokföringsexperten i Farsta AB starkt, där får man den hjälp som behövs Stort Tack Till Mark och de anställda
  • Hummelkläppen i Stockholm AB

41 omdömen
    Zoran R
    Zoran R: Proffsiga och väldigt kunniga. Supernöjd med deras hantering av vårt årsbokslut.
  • Jonas S
    Jonas S: Köpte tjänsten från dem för att få hjälp med bostadsförsäljning. Deras kommunikation var oerhört bra och proffsig trots sjukdom på deras sida. Allt skedde i god tid och jag kände mig trygg med vad som gjordes.
  • Incutank A
    Incutank A: Max är riktigt bra på att lösa akuta bokföringsproblem såsom försenade årsbokslut om man fastnat i den fällan om man försökt köra bokföringen själv eller om tidigare redovisningsföretag fallerat att fullfölja sitt uppdrag. Han sköter givetvis även löpande bokföring på ett mycket bra sätt så det är smidigt att t.ex flytta sin bokföring från en icke-fungerande ekonomibyrå till Max och då får man service och kunskap. Max är vänlig, snabb och lösningsfokuserad.
  • Daniel E
    Daniel E: Kund hos Binette redovisning med fyra bolag och allt fungerar smidigt och snabbt. Uppskattar att de inte bara levererar bokföring utan även har förståelse för affärer och hur det är att driva bolag. Rekommenderas varmt!
  • Bertil S
    Bertil S: Jag är egenföretager och är väldigt nöjd med nordens redovisning. Dem är pålitliga, snabba och får alltid den hjälpen jag behöver när jag behöver rådgivning.
  • Sjuavdrag AB

2 omdömen
    Moa J
    Moa J: Sju Avdrag är en sida som lyckats göra något som annars brukar kännas onödigt krångligt riktigt lätt att förstå. Här får man raka förklaringar, tydliga exempel och en varm, välkomnande ton, till ett lågt pris som gör att man snabbt känner att man är på rätt plats.
  • Umair R
    Umair R: professionell redovisning med utmärkt service😊
  • Daniella H
    Daniella H: Jättenöjd med deras bokföring och redovisningstjänster.
  • Driver du revisionsbyrå i Stockholm?

Områden i Stockholm
Vasastan  (4 st)