CAMA Redovisning AB

CAMA Redovisning AB

camaredovisning.se
  • Badge2026
4.9

CAMA Redovisning AB grundades 2021 av Matilda Larsson och Cassandra – två redovisningskonsulter med ett gemensamt mål: att erbjuda personlig och professionell redovisning som faktiskt känns tillgänglig. Vi är en mindre byrå med fyra personer, vilket innebär att du alltid vet vem du pratar med och slipper bollas runt mellan...

12 omdömen om CAMA Redovisning AB

Sedan starten hos Reco 2026

Officecloud A
Skrev om CAMA Redovisning AB

Grym kund och väldigt trevligt bemötande :)

Jiannis Z
Skrev om CAMA Redovisning AB

Vi är nöjda med Cama Redovisning. De har bland annat hjälpt oss med etableringen av vårt norska systerbolag, och deras kunskap kring både svenska och norska förhållanden har varit till stor hjälp. Trevligt bemötande, bra kompetens och snabba svar. Vi rekommenderar dem gärna!

Alexander S
Skrev om CAMA Redovisning AB

Duktiga på sitt jobb. Alltid snabba på att svara på frågor. Alltid ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Cama.

Samuel R
Skrev om CAMA Redovisning AB

Superbra hjälp och alltid trevligt bemötande. Allt har gått smidigt och jag är väldigt nöjd. Kan varmt rekommendera!

Tom Kristian A
Skrev om CAMA Redovisning AB

Har fått god hjälp med bokföring av Cama. Är snabba på att svara och enkla att jobba med. Kan rekommendera!

David F
Skrev om CAMA Redovisning AB

Som företagare vill jag att redovisningen bara ska fungera, och det gör den hos CAMA. Matilda är kunnig, tillgänglig och bra på att förklara sånt som inte alltid är självklart.

Marie A
Skrev om CAMA Redovisning AB

Smidiga och kunniga. Alltid bra tips och tydliga. Ordningsamma. Återkopplar. Kan varmt rekommendera. Jag kör ett enmansföretag med konsultuppdrag. CAMA sköter min fakturering, deklarationer etc

Linda S
Skrev om CAMA Redovisning AB

Min ekonomiska rådgivare på CAMA Redovisning är kunnig och pålitlig. Jag får snabb återkoppling då jag har en fråga eller fundering. Så glad jag hittade dem i samband med att vi startade vårt första aktiebolag. Hälsningar Linda och Matilda Sandwall

Ella S
Skrev om CAMA Redovisning AB

Väldigt trevliga, hjälpsamma och pålitliga! Har aldrig haft några problem med dem med min enskilda firma!

Görans A
Skrev om CAMA Redovisning AB

Personlig och snabb återkoppling! Kan starkt rekommendera CAMA!

Staffan H
Skrev om CAMA Redovisning AB

Mycket hjälpsamma, effektiva och professionella

Eric T
Skrev om CAMA Redovisning AB

Jag har anlitat Cama Redovisning AB för hjälp med redovisning, skatter och löpande ekonomiska frågor kopplade till mitt bolag. Jag har blivit mycket professionellt, vänligt och personligt bemött från första kontakten. Mina förväntningar var att få tydlig, korrekt och pålitlig hjälp med frågor som ofta kan kännas både komplexa och tidskrävande. Cama Redovisning har verkligen levt upp till dessa förväntningar genom att vara noggranna, tillgängliga och pedagogiska i sin rådgivning. Det jag särskilt uppskattar är att de förklarar...

Svar från CAMA Redovisning AB

Hej Eric, Tack för det otroligt fina omdömet! Det är ett nöje att jobba med dig och ditt företag :) Hälsningar, Teamet på CAMA