Revisor i Vasastan

4 rekommenderade revisorer i Vasastan, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från revisorer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Astra Redovisning

Verifierat företag
    32 omdömen
    Springer Transport & Gräv Ab S
    Springer Transport & Gräv Ab S: Seriöst och smidigt Jätte trevlig personal och ägare.
  • Driver du revisionsbyrå i Vasastan?

• Incutank A
    Incutank A: Max är riktigt bra på att lösa akuta bokföringsproblem såsom försenade årsbokslut om man fastnat i den fällan om man försökt köra bokföringen själv eller om tidigare redovisningsföretag fallerat att fullfölja sitt uppdrag. Han sköter givetvis även löpande bokföring på ett mycket bra sätt så det är smidigt att t.ex flytta sin bokföring från en icke-fungerande ekonomibyrå till Max och då får man service och kunskap. Max är vänlig, snabb och lösningsfokuserad.
  • Bertil S
    Bertil S: Jag är egenföretager och är väldigt nöjd med nordens redovisning. Dem är pålitliga, snabba och får alltid den hjälpen jag behöver när jag behöver rådgivning.
  • Driver du revisionsbyrå i Vasastan?

• Sjuavdrag AB

Verifierat företag
    2 omdömen
    Moa J
    Moa J: Sju Avdrag är en sida som lyckats göra något som annars brukar kännas onödigt krångligt riktigt lätt att förstå. Här får man raka förklaringar, tydliga exempel och en varm, välkomnande ton, till ett lågt pris som gör att man snabbt känner att man är på rätt plats.