We were recommended Saldo by another games studio and so we signed up in the summer 2025. So far we are really happy. It is really nice to be able to pretty much forget the accouting for the company and just focus on our projects.
Saldo Redovisning
Saldo Redovisning är en modern och digitaliserad redovisningsbyrå som med hjälp av de senaste systemen och teknikerna erbjuder de bästa ekonomilösningarna. Vi erbjuder effektiva och moderna verktyg för hanteringen av ekonomi, och finns alltid tillgängliga för att besvara frågor och erbjuda stöd vid behov. Våra tjänster täcker...
52 omdömen om Saldo Redovisning
Sedan starten hos Reco 2024
Hi, How nice that you are satisfied with the collaboration! Thank you very much for taking the time to leave a review! Best regards, Saldo Redovisning
Engagerade, proffsiga och allmänt trevliga att jobba med.
Hej Roy, Vad roligt att du ger oss så fint omdöme, tack! Vi uppskattar mycket att du tog dig tid att svara! Hälsningar, Saldo Redovisning
Vi är nöjda med Saldo som har en kunnig personal. Alltid snabb återkoppling på våra frågor vid kontakt med dem.
Tack Marie-Louise för att du gav ett så fint omdöme och att du tog dig tid att svara! Det uppskattas verkligen! Hälsningar, Saldo Redovisning
Super service, snabbt och enkelt! Tar hand om allt!
Hej Maria, Vad roligt att du uppskattar vårt samarbete och ger oss så väldigt fint omdöme! Tack för att du delar dina tankar! Hälsningar, Saldo Redovisning
Trevliga och proffsiga ekonomer som alltid hittar lösningar på kundens frågor.
Tack Anna för att du tar dig tid att svara och dessutom ger oss så fint betyg. Uppskattas mycket! Hälsningar, Saldo Redovisning
Vi har inte haft några problem alls med Saldo. Alltid varit tillmötesgående. Super trevlig vid telefonkontakt
Hej Vetlanda A, Vad roligt att det fungerar problemfritt och att kontakterna med oss är positiva! Stort tack för att du svarade! Hälsningar, Saldo Redovisning
Saldo erbjuder en mycket omhändertagande och personlig service, var vi bemöts med värme, lyhördhet och genuint engagemang. De strävar efter att skapa en trygg och positiv upplevelse genom att alltid vara tillgängliga, ge tydlig återkoppling och dom anpassar sitt stöd efter vår behov.
Hej Vigfús Å, Vilket väldigt fint betyg du ger oss, väldigt roligt att höra! Vi uppskattar väldigt mycket att du tog dig tid att svara - så värdefullt att få våra kunders omdömen! Hälsningar, Saldo Redovisning
Snabb och proffsig hjälp! 🙏 Flexibelt bemötande.
Hej Livet A, Tack så mycket för att du ville svara och dessutom ger oss så fina betyg! Hälsningar, Saldo Redovisning
Tryggt att ha dialog med Saldo Redovisning. Snabbt genomfört mina ärenden. Bra framförhållning. När jag påpekat ett ev fel eller fråga har det tagits om hand genast
Tack Anna-Lena för att du ger så positivt omdöme! Roligt att du känner dig väl omhändertagen! Hälsningar, Saldo Redovisning
Lösningsorienterade o trevliga
Hej Parachute A, Tack för ditt omdöme och att du tog dig tid att svara! Tack för att du tycker vi bidrar med bra lösningar. Vi försöker verkligen hitta bästa lösningen för varje kunds unika situation. Hälsningar, Saldo Redovisning
Alltid snabb återkoppling, smidigt, enkelt och proffsiga. Ovärderligt!
Hej Jimmy S, Tack för jättefina och positiva omdömen! Vi uppskattar så mycket att du tog dig tid att svara! Hälsningar, Saldo Redovisning
Saldo Redovisning och deras medarbetare är proffsiga, kunniga och servicemedvetna. Man blir alltid bra bemött och de har alltid tid med ens frågor eller problem. 11/10 poäng.
Hej John F, Väldigt roligt att du uppskattar vårt arbete! Stort tack för att du tog dig tid att svara och delade dina upplevelser! Ovärderligt för oss! Hälsningar, Saldo Redovisning
Jag/vi är supernöjda! Sedan dag ett har de tagit hand om oss och vår ekonomi, och detta är vi otroligt tacksamma för!
Hej Amir, Vad roligt att du tycker det fungerar så bra! Vi är så glada för det! Stort tack för att du tog dig tid att svara och delade dina tankar! Hälsningar, Saldo Redovisning
Min kontakt löser alla frågor jag har, förklarar enkelt och bra.
Tack Magnus för ditt svar och omdöme! Skönt att du är nöjd! Vänliga hälsningar, Saldo Redovisning
Fantastiskt bemötande, professionella och bra på alla sätt.
Hej Yilmas! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du trivs hos oss! Vänligen, Saldo Redovisning
Jag har blivit bra bemött av Saldo. Mina förväntningar är att de skall sköta min bokföring. Fram till nu har det gjorts som skulle göras.
Hej Ewa, Tack för svar och att vi lever upp till dina förväntningar och att allt fungerar! Vänligen, Saldo Redovisning
Very professional, proactive and fair value.
Thank you so much for your review! Really happy to hear that you are satisfied! Best regards, Saldo Redovisning
Vår kontakt, Angelica Thörnkvist, har konsekvent överträffat våra förväntningar. Hon är snabb, flexibel och levererar alltid med hög kvalitet. Byrån erbjuder dessutom rimliga och konkurrenskraftiga priser.
Hej Tommy, Wow vilket fint betyg Tommy! Vi uppskattar väldigt mycket att du delar dina tankar. Vi försöker alltid göra vårt bästa för vår kunder, så det betyder mycket när vi får ett ett så fint kvitto på det! Vänligen, Saldo Redovisning
Jag har bara gott att säga om Saldo redovisning! Smidiga, jobbar på i det tysta men svarar också på frågor snabbt om det behövs.
Tack så mycket för fint omdöme! Roligt att du uppskattar vårt samarbete och vår ambition att hålla mycket hög kundnöjdhet. Vänligen, Saldo Redovisning
Toppen! Snabba, tillgängliga och pedagogiska!
Tack så mycket för fint omdöme! Ovärderligt för oss att få feedback på hur vi utför vårt jobb! Vänligen, Saldo Redovisning
Bra och mycket snabba utan krångel.
Tack Åke för ett väldigt fint betyg! Vi uppskattar så mycket att få våra kunders åsikter! Vänligen, Saldo Redovisning
Hade inte koll på så mycket och kunde sällan svara på mina frågor.
Hej och stort tack för att du tog dig tid att lämna omdöme! Tråkigt att du upplever att du inte fick svar på alla frågeställningar. Vi arbetar ständigt för att förbättra oss och din input är ytterst värdefull! Vi gör vårt bästa för att åtgärda våra kunders önskan om förbättring. För oss är hög servicenivå och snabb återkoppling viktigt! Stort tack igen för din synpunkt! Vänligen, Saldo Redovisning
Vi är mycket nöjda med samarbetet med Saldo enkla, professionella och otroligt bra service vid ev frågor.
Tack så mycket för ert fina omdöme! Så värdefullt för oss att få kundernas feedback! Vänligen, Saldo Redovisning
Jag kan alltid lita på Saldo . De är proaktiva , tillgängliga vilket ger en stor trygghet som är extra viktigt för mig.
Hej Lili, Tack för ditt positiva omdöme! Så värdefullt för oss att höra att vi lever upp till våra kunders förväntningar! Vänligen, Saldo Redovisning
Saldo redovisning har varit proffsiga, kunniga och ett trevligt bemötande. Svarar snabbt på frågor
Hej Inger och tack så mycket för det fina omdömet! Att få så bra omdöme ger oss ännu mer energi att fortsätta överträffa våra kunders förväntan - varje dag! Vänligen, Saldo Redovisning
Effektiva och prisvärda. Rekommenderar!
Tack för din positiva upplevelse av Saldo! Vi uppskattar mycket att du ger oss ett så fint omdöme! Vänligen, Saldo Redovisning
Jag har varit kund hos Saldo sedan 2007 när jag först startade enskild firma, med andra ord 18 år. Jag har haft olika kontaktpersoner under åren men oavsett vem det har varit, har jag alltid fått snabba svar när frågor dykt upp.
Tack Sandra för ett väldigt fint omdöme och uppskattande ord! Det betyder så mycket för oss att få våra kunders feedback! Vänligen, Saldo Redovisning
Trevlig bemötande , effektivt .
Tack David för ett så fint omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att bedöma oss! Vänligen, Saldo Redovisning
Att jag är trogen kund sedan 20 år tillbaka bekräftar nivån av nöjdhet.
Tack Roger för att du ger oss ett så fint omdöme! Uppskattas otroligt mycket! Vänligen, Saldo Redovisning
Jag jag har varje gång blivit hjärtligt bemött och fått jättebra hjälp med det jag behövde. Rekommenderas! Reco: Jag vill påpeka att det inte går att klicka på de färjade cirklarna. Ingenting visas av vilka man försökt klicka på.
Tack så mycket att ni uppskattat både hjälp och bemötande och ger oss ett så fint betyg! Våra kunders feedback är ovärderlig för oss! Vänligen, Saldo Redovisning
Professionella, snabba och smidiga samt supervänliga. Känns alltid tryggt!
Tack Tony för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Duktiga. Hjälpsamma. Jag själv bor på västkusten. Ställer alltid upp .
Tack Mikael för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Vi har nu fått en kontaktperson och det är bra. Dock är det fortfarande fel och vi får kontrollera och det förutsatt vi att vi skulle slippa, vi hade ett mycket bättre med vår gamla byrå som skötte lönerna. Dock är det Sv.vetgruppen som beslutat att vi skall ha samma byrå och då är det så.
Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse – det är ovärderligt för oss att få höra hur ni upplever samarbetet. Jag förstår att det är frustrerande när det blir fel och ni själva måste kontrollera. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi är glada att ni nu har fått en kontaktperson och vårt mål är att ni ska känna er helt trygga med att lönerna blir rätt från början. Vi tar med oss din feedback för att säkerställa att vi levererar på den nivån ni förväntar er. Tack för er feedback. Vänliga hälsningar, Saldo Redovisning
En helt fantastiskt redovisningsbyrå som ligger i framkant! Digitala, proaktiva och extremt pålitliga. Alla vi pratat med är super trevliga, serviceminded och engagerade! Vi känner full kontroll över vår ekonomi tack vare deras grymma arbete! Keep up the good work! Rekommenderas varmt! 🙌🥳
Tack Arian för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Att byta till Saldo Redovisning är det bästa vi gjort för vårt företag. Deras implementeringsprocess är i absolut världsklass – strukturerad, tydlig och otroligt smidig. Vi tilldelades en implementeringsansvarig som verkligen lyssnade på våra behov och tog hand om allt från inloggningar till kontakt med tidigare gamla byrå. Det gjorde att vi kände oss trygga direkt och kunde inleda samarbetet utan minsta frågetecken. Redan från första kontakt möttes vi av en varm, familjär och professionell stämning. Alla vi pratat med...
Wow – tack för de värmande orden och den otroliga feedbacken! Vi blir både stolta och glada av att läsa det här. Det är precis så vi vill att ett samarbete med Saldo ska kännas: tryggt, engagerat och smart från start till mål. Klara (och hela teamet!) är superstolta över att få vara en del av er resa, och vi ser verkligen fram emot att fortsätta växa tillsammans med er. Vi lovar att fortsätta ligga steget före – tack för förtroendet! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Efter ordentlig genomgång av systemet och vårarutiner så fungerar det bra.
Tack för att du tog dig tid att lämna feedback! Skönt att allt fungerar, men vi siktar förstås på en femma – hör gärna av dig om vad vi kan göra bättre i framtiden till sofia@saldoredo.se! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Duktiga, lyhörda och håller den budget/offert man blivit erbjuden. Rekommenderas varmt.
Tack för ett fint omdöme! :) Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Alert på alla sätt och vis. Hjälpsam i överkant. Alltid bemötts man med glädje. Väldigt kunniga. Helt enkelt ett fantastiskt företag som känns som en familj.
Tack för ett fint omdöme! :) Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Väldigt varmt bemötande och professionella konsulter. Tusen tack för ett gott samarbete<3
Tack för ett fint omdöme! :) Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Jag tycker vår redovisningskonsult Rasmus Mellquist är mycket kunnig, noggrann och tillförlitlig.
Tack för ett fint omdöme! :) Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Decent quality of services. Reliable partner
Thank you for your kind words. Kind regards, Saldo Redovisning
Alltid hjälpsamma och väldigt kunniga.
Tack för ett fint omdöme! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Jag har haft nöjet att samarbeta med Saldo och kan varmt rekommendera deras tjänster. Saldo är en seriös och pålitlig redovisningsfirma som verkligen lever upp till sina åtaganden. Jag vill särskilt lyfta fram Derya, som jag haft kontakt med under vårt samarbete. Derya är mycket professionell, noggrann och har alltid ett vänligt bemötande. Hon gör ett fantastiskt jobb och är en stor tillgång för företaget. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom hela perioden.
Tusen tack för dina fina ord Fadi! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Allt har fungerat kanonbra. Från uppstart till den dagliga löpande bokföringen. Kompetent och engagerad personal.
Tusen tack för dina fina ord. Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Bra service ! Väldigt kunniga
Tack för ett fint omdöme :) Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Toppen på alla sätt. Alltid trevlig bemötande och tillgänglighet.
Tack för ett fint omdöme Magnus :) Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Saldo är lyhörda, professionella och ger alltid ett bra bemötande. Vi kan inte vara en nöjdare kund!
Tack för ett fint omdöme. Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Vi har använt oss av SaldoRedo i över 5år och alltid varit nöjda! Med stor kompetens och ett genuint servicetänk har dom hjäpt oss med alla möjliga problem genom åren, stora som små. Utan Saldo hade vi inte varit det vi är idag, branschens mest lönsamma bolag. Tack Saldo :)
Tack Dean för dina fina ord! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Kompetens, engagemang, leverans. Topp topp topp!
Tusen tack för ditt omdöme Leck! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning
Vi är nöjda med Saldo på alla sätt.
Tack för ett fint omdöme Marie-Louise! Med vänlig hälsning, Saldo Redovisning