Magnus B:
På den finaste av alla fina gator i Stockholm ligger butiken Svenskt Tenn. Väl där möter du östermalms helgdagsflanörer som på sin lördagspromenad spatserat finaste gatan fram och in i den finaste av butiker. På kläderna att döma skulle det lika gärna kunna ligga i ett av Londons bättre kvarter. När jag var där senast svävade en man omkring i lokalen med lantadelns färger och grevars klädnad som kommo han från rävjakt. Till sin för dagen sportiga look bar han även en scarf runt halsen, som en bukett av färger. Min gode vän J som är konstnär och studerat på Mejjan brukar säga att man inte behöver blåsa i alla trumpeterna på en gång. Jag tolkar honom som att han menar att det kan vara idé att backa lite för att ge utrymme för alla uttryck. Det sobra finns annars att finna i butiken; med på dess publik (som ni redan förstått) kan det finnas ytterligare att önska. Men, strunt i det – köp dig en Josef Frank soffa och känn dig som hemma.
Carina B:
Toppenfina inredningssaker tex till barnrummet eller köket. JAg fick snabb leverans och är så nöjd med mina fina varor jag fick hem så mer köp ska det bli till julhandlen. Kolla in den fina webbutiken
Simon:
Jag köpte ett badkar (OW-9062) hos badofritid.se. Supersnyggt, stilrent och av fin kvalitét och billigare än hos byggmarknaden. Snabb leverans med ordentligt emballage. Kan rekommenderas varmt.
Amanda E:
Lagerhaus är en butik som jag kan vandra omkring i hur länge som helst. Det finns en massa fina, roliga och lite annorlunda saker till hemmet. Allt i från ljus, ramar, köksartiklar, kuddar, presentpapper, godis, förvaringslådor, böcker och småprylar som är perfekta som presenter till den som annars har allt. Är man på jakt efter en inredningsdetalj som man inte hittat någon annanstans är det hit man ska gå. Priserna är helt okej och butiken fylls ständigt på med nyheter. Värt ett besök!
Lena C:
Klassisk lite mer rubust country side inredning för det stora bondköket eller sommarhuset. De har en underbar barnservis i hårdplast med skålar, muggar och tallrikar i rosa, vitt eller blått som är gulligt att duka fram till barnen med matchande bordstabletter och förkläden när det skall bakas. Gillar man att förvara saker i korgar finns det ett stort utbud och även om man tycker om skålar som är märkta med vad man kan förvara i dem så är det här stället att gå till.