Järnhandel i Jämtland

Orter i Jämtland
Östersund  (1 st)

Topp 1 företag inom järnhandel i Jämtland

• John E
    John E: Sat med julas kundtjänst och berätta vad som hände idag. Jag köpte en duschhörna i Botkyrka butiken. Kartongen var inte i bra skick. Men det var den jag fick. Körde långt ut på Munsö igen. Såg att den varit öppnad och självklart var det skador på godset. Packa ner allt igen. In o bilen 5 mil till enkel väg. Ringer upp till kundtjänst berättar vad som hänt. Hon ringer upp Bromma. Dom har en dörr till. Men med trasig kartong igen. Åker dit. Denna gång öppnar jag den på plats och ser direkt att den andra dörren jag fick var ett skämt. Den var inte hel från början och det måste dom vetat om eller så har dom tagit emot dörren och spela dumma för att sälja den igen. Blev jätte besviken när jag insåg att jag blivit lurad från första början. Kört nästan 18 mil, 2 färjor. Och förlorat en hel arbetsdag. Allt jag skulle få var 50 kr i ett rabatt kupong. Snacka om att spotta en i ansiktet. Jag förlorade över 4000 kr och 1000 kr i diesel. För att några skulle försöka lura på en kund en trasig vara. I mina ögon är detta bedrägeri.