Jurist in Kungsholmen

13 reviewed jurister in Kungsholmen, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från jurister nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Driver du juridisk byrå i Kungsholmen?

• Anna M
    Anna M: Vi använder WAT för att hjälpa oss med bokföringen till vår ideella förening. Det verkar vara en lyckoträff för oss att vi valde WAT. Vi får den hjälp vi behöver till en mycket human kostnad. När vi anlitat större firmor har vi betalat oskälig höga kostnader trots att man inte riktigt har kunnat hantera vår "okunskap" vilket lätt till väldigt mycket fel som varit svåra att reda ut.
  • Hans B
    Hans B: Högsta betyg! Thomas är en mycket skicklig advokat och jag kan garantera ett gott bemötande och förstklassig hantering av ditt ärende. Känslan var den av starkt förtroende och stämningen avspänd. Synnerligen prisvärd handläggning av komplicerat ärende. Jag har även rekommenderat advokat Olsson till andra. Advokat Olsson lägger upp sina presentationer inför rätt et al på ett klart och tydligt sätt, utan omsvep. Retoriken är slagfast och exakt. Ytterligare en styrka är att han kan hålla den nervösaste av klienter lugn vilket i förlängningen ger bättre förhandlingar där fakta från såväl rätten som klienten dels kommer fram, dels kan behandlas på ett korrekt sätt.
  • Ewelina Gabriela J
    Ewelina Gabriela J: Jag vill varmt rekommendera Carlsson & Co Advokatbyrå på Garvargatan 11 och advokaten Moa. Jag vill börja med att säga att det arbete som Moa utförde för mig var helt fantastiskt. Den upprättelse jag fick tack vare henne kommer jag aldrig att glömma. Moa är både sympatisk, professionell och mycket kunnig inom sitt yrke. Hon har en imponerande kompetens inom LSS, barnkonventionen och principen om barnets bästa. Hennes djupa förståelse för funktionsnedsättningar, vilka konsekvenser de kan innebära i vardagen, samt insikten i vad det innebär att vara ensamstående mamma, har varit avgörande i mitt ärende. Hon höll mig kontinuerligt informerad genom hela processen, hur vi skulle gå tillväga, vilket skapade en stor trygghet både för mig och min son. Från första kontakten till dess att allt var avslutat gick processen mycket snabbt. Hon lyckades dessutom hjälpa oss förhandla fram en förlikningsöverenskommelse som överträffade alla mina förväntningar, även bra för motpartner. Min tidigare erfarenhet av familjerättsliga ärenden har varit stor, men med Moas hjälp blev processen över förväntan positiv. Jag upplevde att både jag och min son fick det stöd vi behövde som vi hade annars inte kunna få i denna utsträckning annanstans. Genom sitt arbete har Moa möjliggjort ett värdigt liv för mig och min son, samtidigt som hon har bidragit till att skapa förutsättningar för en fungerande och hållbar situation för oss i vardagen och under förändringar men även för den andra parten. Bemötandet har varit mycket professionellt och varmt genom hela processen. Moa har dessutom varit tillgänglig någon gång på helg för genomgång av ärendet vid de akuta fall, vilket har varit ovärderligt även om hon ej behövde gå in i ärendet på sin ledig tid. Det betydde hur mycket hon har lagt in engagemang för oss i vårt ärendet. Så stort tack för allt stöd, all vägledning och det stora engagemanget genom hela resan. Moa – jag vill tacka dig från hela mitt hjärta. Rekommenderas varmt Carlsson & Co Advokatbyrå på Garvargatan 11 och advokaten Moa, men även alla som arbetar där. Så stort tack ❤️Ewelina Gabriela
  • Susanna J
    Susanna J: Den bästa Advokaten .som jag har fått som försvarare.
  • Philip H
    Philip H: Thomas Rothpfeffer är helt klart den skickligaste försvararen jag någonsin träffat.
  • Irene N
    Irene N: Väldigt bra Advokat, rolig o härlig människa. Kan sin sak i rättegångar mm.
  • Linda Å
    Linda Å: bästa advokaten snabb,regelrätt
  • Gunnar N
    Gunnar N: Proffsiga jurister och advokater som alltid har tid över för ett råd eller en synpunkt även om man inte är någon storkund. Lagom stor byrå ger smidig hantering.
  • Carina N
    Carina N: En mycket bra advokatfirma. Saklighet och bra kundbemötande samt mycket professionell. Kan varmt rekommendera denna firma
  • MIcke S
    MIcke S: Grymm service och pedantisk fräsh och ny bil! Kostar något mer än de vanligtvis rätt nedslitna större bolagens tjänster gör, men värt varenda krona. Mycket trevlig schaufför. Rekommenderas starkt.
  • Driver du juridisk byrå i Kungsholmen?

Show page: