david l:
Vi fick ett mycket kompetent, vänligt och bra mottagande. Igenom en mycket lång och trist process kring ett husköp kände vi att vi fick 100% stöd och hjälp av vår advokat. Hela affären avlöpte till vår förmån, något som skedde helt genom vår advokats försorg. Vi fick snabbt svar på viktiga frågor och alla praktiska moment avlöpte mycket smidigt. Vi är kort sagt mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Claes Blåe!
Ulrik johannes F:
Anlitade Proforma och vad jag uppfattade det som utfördes uppdraget av Henrik med kollegor på ett korrekt och seriöst sätt med hög integritet.
Fredrik G:
Antingen var jag en jobbig klient, jag har haft 4 advokater. Hon förde min talan sämst. Och försöker ta betalt för ett arbete, som var under all kritik. Sen när vi skulle överklaga, så körde hon ett klipp och klistra. Och vill ha betalt för det.
Anders L:
Frank Torstensson utsågs som bodelningsförättare i min separation – ett uppdrag han enligt min upplevelse misskötte grovt. Trots att processen borde ha letts med tydlighet och struktur, tilläts min före detta partner driva en ändlös förhandling med ständiga upprepningar och nya krav. Torstensson agerade passivt, satte inga gränser, och lämnade mig i en rättslig labyrint som varade i 3,5 år. Resultatet blev att mitt liv, min hälsa och mitt företagande slogs påverkades starkt. Det är min fasta övertygelse att han brast både professionellt och etiskt. Jag avråder starkt från att ge honom ansvar i någon form av bodelning eller konfliktlösning.